A szállásunk itt biztosította a vacsorát,hát ide jöttünk. Elsőre igen puritánnak tűnik a hely,sok dekoráció nem köti le a vendég figyelmét. A pincérek udvariasak,figyelmesek,kedvesek voltak,nem volt semmi gond. Ami pedig az ételeket illeti. . . . bizony finomak voltak,és jó nagy adagok. A család apraja-nagyja a legnagyobb megelégedéssel fogyasztotta el a vacsorát. Nekünk bejött a hely.
A fogadtatás kritikán aluli a pultos hölgyek még köszönni sem méltatnak ez már indokolta volna, hogy sarkon forduljunk, de jött egy férfi, aki próbált szívélyesen üdvözölni kérte nyugodtan foglaljunk helyet, megtörtént. Üldögéltünk 15-20 percet, úgy hogy senki még csak ránk se nézett, így hát volt időnk felmérni azt a mérhetetlen igénytelenséget, ami ott van.
Tavalyi nyaralásunkkor csalódtunk az étteremben, de most újabb esélyt adtunk nekik, valljuk be, csalogatóan olcsó áraik alapján. A kánikula tombolása közepette nem túl kecsegtető volt a tűzforró, túl fűszeres sárgaborsó krémleves, hasonlóan forró volt a második is (de mivel frissen sült volt, ez érthető), viszont a hús mellé pakolt savanyúság (nem díszítés!
) meglehetősen állott volt, s ennek éreztük is később a hatását kisebb gyomorbántalmak révén. Bizony jó kis lecke volt, hogy megjegyezzük, ide nem térünk be legközelebb.
A pincér szemtelenül válaszolt mert szomjasak voltunk és vizet mertünk kérni az ebédhez, az ételek botrányosan rosszak a mosdó büdös, a pult mellett több száz mosatlan pohár volt összegyűjtve! Garantált a fertőzésveszély!
Meglepően ízletesen főznek, a kiszolgálás gyors, az adagok bőségesek. Választék van bőven a menüben. 15 főre 15 eft-ot (! ! ! ) fizettünk, italfogyasztással együtt. A desszertet ajándékba kaptuk a "visszatérő vendég a jó vendég" elv szerint. Kicsivel ebédidő után tudtunk odaérni, így akár hiszi bárki, akár nem, kereken 1 óra telt el a rendelés és a számla kiegyenlítése között.
Nagyon igyekeznek a vendégek igényeit maximálisan kielégíteni. Én nem jártam a mosdójukban, társaságunk nőtagja szerint a hely egyetlen hiányossága ott "mutatkozik meg. "
Pár nappal ezelőtt Gyulán töltöttem el kedvesemmel egy hosszú hétvégét. nem igazán gasztronómiai túrának szántuk az utunkat, mint inkább a lehető legtöbb helyet meglátogatni, a lehető legtöbb dolgot kipróbálni. Tekintettel arra, hogy sehol nem időztünk órákat, esett a választásunk a Bols Kávézóra. A hely valóban nem túl csicsa-p.
csa, de az étel-ital kínálata abszolút arányban van az áraival. Én 1400-ért sült kacsacombos menüt ettem, ahol a leves egy méretes zöldbableves volt, igaz választhattam volna zöldséglevest is. Az italárak is a helyén vannak, pl. egy korsó Borsodi 250,-Ft (! ! ! ). Ami kiszolgálást illeti, igazán kedvesek, és főleg gyorsak voltak. Az egyetlen negatívum a mellékhelység volt, ami igazán elviselt volna egy nagyobb takarítást. Na nem a kosz miatt, hanem a kellemetlen szag miatt. Összességében, ha valaki egy jót akar enni, és egy jót akar inni, ha nem akar órákat cigányzenészek társaságában mulatni, akkor ezt a helyet nyugodtan igénybe veheti, mert megítélésem szerint nem lesz negatív a megítélése a távozást követően sem.
Fantasztikus a pizza. És a saláták mennyeiek. A kiszolgáló személyzet kedves, figyelmes, és profi. :) Ár-érték arányban a legjobb hely a településen. Az ételek minőségén semmi kifogásolni való sincs. Külön tetszik a napi ajánlat rendszer, mellyel nemcsak a turistáknak kedveznek, így a hely elfolglásától az étel kihozataláig nem telik el 10 perc. Gyors, precíz hely.