Családommal és barátainkkal tértünk be ide, mivel a kastélylátogatás során nagyon megéheztünk, a gyerekek kifáradtak. A kiszolgálás kedves és gyors volt. Nagyon ízletes volt a vacsora. Olyan finom kacsasültet azóta sem ettünk. Elérhető árakon, élőzene mellett kellemesen töltöttük az estét.
Finom ételek, baráti árakon. A vár közelében. Hangulatos, mediterrán kerthelyiség. A pincérek nagyon kedvesek, és segítőkészek. Élőzene is van, nagyon kellemes. Sokszor voltam már ott, egy-egy vacsora alkalmával. Csak jót tudok róluk mondani, és ajánlom mindenkinek.
Mindenkinek szívből ajánlom! Imádtam az egész helyet. A pincér annyira páratlanul kedves, hogy bármit eléd tálalhatna imádnád. Nagyon jól éreztük magunkat! Gyors kiszolgálás és finom ételek kerültek asztalunkra. Nagyon ajánlom mindenkinek, ha másért nem legalább a felszolgálàs miatt érdemes betérni. . . Kifelé a széles mosoly garantált!
Az éttermet városnézés közben, véletlen fedeztük fel,nagy örömünkr. Ilyen kedves fogadtatásban, kiszolgálásban, búcsúzásban még nem volt részünk. Örülünk, hogy másnap is ezt az éttermet választottuk, mert nemcsak a kiszolgálással voltunk elégedettek, az ételek is mindkét alkalommal nagyon ízletesek voltak.
Élőzenét igértek és tényleg élő zene volt, mert az egyik teremben épp lakodalmat ültek, ami szintén dobott a hangulaton. Csak ajánlani tudom és amint tehetjük visszamegyünk.
Gyors,rugalmas kiszolgálás,mindenre kiterjedő figyelem. Szószerint a vendég mindenek felett. Nem lehetett olyan kívánságunk amit ne teljesítettek volna,akár az ételről akár az italról volt szó. Az ételek frissen,melegen kerültek az asztalra és nagyon ízletesek voltak. A halászlé és a sültkacsacsomb valami felséges volt,de a többi étel is finoman,ízlésesen volt elkészítve.
Érdeklődésünkre kedvesen elmondták hogyan készítik. A személyzet minden alkalommal amikor beléptünk -- mert ide bizony visszatértünk -- szívélyesen üdvözölt és asztalhoz vezetett. Egyszóval,ilyen az igazi szíves vendéglátás. Sokan -- a nagynevű éttermek közül -- tanulhatnának tőlük,és sajnos lenne mit. Bátran és jószívvel ajánlom az arrajáró éhes társaságoknak.
Az éttermet véletlenül fedeztük fel még tavaly télen. Nagyon hangulatos, az ételek frissek és finomak, az árak nincsenek elszállva, a kiszolgálás tökéletes. Nem kell órákat várni az ételre. Esténként élő zene. Lehet táncolni,és számot kérni is. Az étel adagok is megfelelőek,saláták közül a vegyes salátát tudnám ajánlani fokhagyma öntettel.
Fél úton a fürdő és városháza között található a Family panzió, melynek éttermét egy fürdés után látogattuk meg. A viszonylag kicsi étterem tiszta és hangulatos. A pincér hölgy az étlap átadásánál megkérdezte, hogy fürdőbő jövünk? Igen, honnan tudja? Olyan jó, kellemes fürdő illatuk van. . . .
Szinte az egész étlapot végigbeszéltük, melyik miből van, hogyan készítik, milyen köretet ajánl. Szakmailag is felkészült lévén, hamar "megtaláltatta velünk" amit enni szeretnénk. Közben a szomszéd asztalnál is figyelmesen tájékoztatta a nyugdíjas hölgyeket, a városban található látnivalókról is. Rövid idő alatt elkészült a frissensült, melynek házias illata és íze nagyon jó étvággyal párosult. Családoknak, üzletembereknek is ajánlom figyelmébe.