Az ősszel töltöttem el kislányommal 3 napot a Fodor Hotel Halászcsárdában. Már régebben több alkalommal is jártam ott, akkor kizárólag vacsorázni. Tetszett a rendkívül figyelmes és udvarias kiszolgálás. Az étel forró, friss volt, és nagyon ízletes. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas adag! ! (Hízókúrások hajrá! !
) A szobák tiszták, kellemesek, csendesek. A tulajdonos kedves, előzékeny és segítőkész, ajándékkal kedveskedik az oda látogatóknak. (Ház pálinkája, kedvezményes fürdőbelépő stb. ) Összességében, családias, kellemes hangulatú pihenőhely! Mindenki figyelmébe ajánlom! !
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy minket választottak pihenése helyszínéül és szebbé tehettük üdülésüket! Reméljük máskor is megtisztelnek minket jelenlétükkel!
Először voltunk itt. Csak beugrottunk vacsorára,de meglepően jó volt a kiszolgálás,és hatalmas a választék. Az ételek pedig nagyon finomak voltak. Hangulatos helynek bizonyult,a gyerekeknek pedig nagyon bejött az akvárium a különféle halakkal. Egész este azokban gyönyörködtek. Ha máskor is Gyulára utazok,biztosan nem fogom kihagyni. Ajánlom mindenkinek!
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, munkatársaim azon dolgoznak, hogy minden igényt kielégítsünk, ha ez sikerült akkor örülünk neki! Várjuk Önöket seretettel a jövőben is!
A híres gyógyfürdő közelében található a szálloda. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész. Az ételek étlapról válaszhatóak, finomak, ízletesek. A szálloda pihenésre kiválóan alkalmas. A környéken sok a kirándulási lehetőség. A szálloda tiszta. Nyári estéken a hangulatos kerthelyiségben kellemes zene mellett költhető el a vacsora. Mindenkinek tudom ajánlani.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük ajánlását! Munkatársaim szorgosan dolgoznak azon, hogy nálunk minden kedves vendég jól érezze magát. Dicsérő szavait köszönjük, és reméljük hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
Gyulai nyaralásaink során mindig felkeressük a Halászcsárda éttermét, ahol a kellemes, hangulatos kert-helységben, aminek a hangulatát a kis kerti tóban úszkáló aranyhalak is fokozzák, elfogyasztunk egy nagyon finom Harcsa-halászlét. A személyzet kedves, figyelmes, udvarias. Az ételek nem csak étvágygerjesztőek, hanem nagyon finomak is. Csak ajánlani tudom!
Voltunk itt néhány éve, és akkor azt mondtuk: soha többet. De most ajánlásra újra kipróbáltuk, és kellemesen csalódtunk. Hatfős családi vacsorára tértünk be este 7-kor. Jelezték, hogy csak 8-ig vannak nyitva, picit mintha sürgettek volna. Halászlevet és cigánypecsenyét kértünk, meglehetősen gyorsan az asztalunkra is került.
Hétvégén voltunk ebédelni a családdal. A hely kívül, belül hangulatos. Gyors a kiszolgálás, kedves a személyzet. Az ételek nagyon látványosak, viszont sajnos semmi ízük, ráadásul kicsi adagot adnak mindenből. Kár, mert tényleg jó hely is lehetne.
Csoporttal érkeztünk egy 2 napos utunk esti állomásáról. Mivel a szálláshelyünk közelében nem volt már hely a népes csoport számára,így egy hosszú gyalopglás után érkeztünk ide. Tele volt az étterem, egy másik csoport is akkor étkezett. Emiatt hosszabb várakozás után tudtunk megvacsorázni.
Most először voltunk ott a párommal, mielőtt bementünk volna az étterembe, az ajtó mellett ki volt rakva az étlap, és az árak. Mivel jó áron voltak feltüntetve, így bementünk. Az étel nagyon finom volt, csak lehetett volna sokkal több választék, meg egy picivel több adag. Aki kiszolgált minket (Roland nevű pincér volt) udvarias, segítőkész, kedves.
Szállásunkhoz közeli éttermekből választottuk a Fodor Halászcsárdát. Nem mondhatom, hogy rosszul választottunk, hiszen szép környezetben, finom ételeket kaptunk. Ami még előnyére válik az étteremnek, hogy elfogadják az Erzsébet utalványt. Az ételeket elég gyorsan megkaptuk, az adag nagyságával és az ételek ízével sem volt semmi bajunk. Jót ettünk, jót ittunk, ajánlanám másoknak is!
Évekkel ezelőtt már jártam itt, és akkor nagyon jó volt. Most csoporttal voltunk, előre megrendelt ételt kaptunk. Két választási lehetőségünk volt, halászlé és túróscsuzsa, vagy csülök. Pár éve nagyon finom túróscsuszát ettem itt, most ez nem volt elmondható. Ehető volt, de jónak nem nevezhető.
A Halászléről ugyanezt mondták a csoporttársak, a csülökről, pedig semmi jót nem hallottam. Voltak akik fel voltak háborodva a minőségén, túlsült, száraz, kemény, ehetetlen volt.