A kerthelyiségben a jó hangulatot a képeken látható berendezés alapozza meg viszont a hangos düc-düc mulatós mix 10 perc után kellemetlenül dobol az ember fejében. A pincérek nem épp mai csikók de értik a dolgukat, türelmesen mosolyognak a lábuk alatt futkosó gyerekekre.
Mikor kihozták a "roséra sütött kacsamellet krokettel", megnéztem újra hogy tényleg a frissen sültek kategóriából választottam-e? ! A hús jó ideje leszeletelve és elősütve állhatott a hűtőben mert már kemény és lila volt a széle, a korkett full mirelit volt és az "áfonyaszósz" konkrétan kikanalazott sűrű dzsem volt. A vajon pirított zöldségek még engedték magukból a mélyhűtés utáni levet, vajat csak díszből látott a serpenyő amiben megforgatták. A lazac hasonlóképp távolról sem volt friss. Mivel enni tér be ide az ember, a körítés nem hat meg ha ilyen a koszt. Én messze elkerülöm ezt a felkapott de fényét vesztett éttermet!
sok éve járunk Gyulára szeretjük a halat naivan azt gondoltuk, hogy a Halászcsárdába ami a Körösök városában van igen finom halat fogunk enni. Kedves fiatal ember hozta az étlapot az első csalódás az ital rendelésnél volt sima szénsavas vagy bármilyen üdítőt nem tudott hozni, mert állítólag nem szállítottak.
megjegyzem Gyulán minden vendéglőben óriási volt a választék. Az étlapon egyetlen magyar hal étel nem szerepel, rántott hal egyáltalán. végül rendeltem egy húslevest bár ne tettem volna, kihoztak egy tálaló gyűrűben készült valamit ami díszitve volt nyers zöldségekkel ezt felöntötték valami langyos folyadékkal ami olyan volt mint amit leves kockából készítettek. Csak az menjen ide aki nem enni, hanem bosszankodni akar, nem kis pénzért.
Ajánlásra, jó halászlére vágyva tértünk be egy hétköznap kora délután. Nagy csalódás volt. A pincérek erőltetett, csak a szavakban megjelenő udvariassága és, az, hogy az étlap kihozatalakor még azt sem kérdezték meg iszunk-e valamit a kánikulában, már rossz előjel volt. A szinte üres étteremben 7-8 percet kellet várni a pincérre.
Csak halászlét kértünk harcsából. A harcsa nem volt harcsa. A halászlét langyosan, a gyufatésztát hidegen szolgálták fel. Soha többet nem megyünk vissza.
Rendkívül szánalmas és elmondhatatlanul gáz, amikor egy - nevében - "halászcsárda" pangasiusból készült halételeket szolgál fel (ráadásul rosszul elkészítve). Az meg mindennek a legalja, hogy pl. rántott harcsaként feltüntetve teszi mindezt. Aki jó halételekre vágyik, kerülje el ezt a helyet, mert legfeljebb árban közelít egy valódi, jó halászcsárdához.
2016. augusztusában volt szerencsénk itt vacsorázni. Francia hagymalevest rendeltem, ami legnagyobb meglepetésére itt delikátból és hozzáadott sajtból áll, hagymával viszont nem találkozott, a régi vadvízi evezések vadregényes hangulatát idézte. A zsemlekruton egy előzetesen kiszáradt kenyérdarabból készült, tovább erősítve ezt a remek kombót.
Ezután következett a rántott sajt fűszeres burgonyával, feleségem petrezselymessel kérte. A fűszeres egy reggel készült és többször felmelegített, kiszáradt förmedvény volt, ezt próbálták azzal ellensúlyozni, hogy a petrezselymest viszont megforgatták szalonnazsírban. A párolt rizs is erre a sorsra jutott. A tartár teljesen íztelen volt,ellenben a rántott gombával, aminek csak só íze volt. Aki itt járt, szerintem nem követi el Mégegyszer ezt a meggondolatlanságot.
Javaslom mindenkinek, hogy messziről kerülje el a helyet, ha meg akar spórolni magának egy kellemetlen élményt. . . . . . . A "Harcsa halászlé" Pangasiusból készült, amelyet a világ legnagyobb átverésének tartok,ekkora pofátlanságot még sosem láttam pedig jártam már pár étteremben életem során.
A lé ráadásul ehetetlenül sós, mondjuk van egy tippem miért. . . . A sült halak közül a ponty épphogy fogyasztható, a harcsa itt is a Mekongból úszott fel. A sült krumpli olajos mirelit, a párolt zöldségek szintén kockázott vegyes mirelit zöldségből készültek. MIndez 10. 000 forintért 2 főre, számlát persze elfelejtettek adni. . . . . Ha rajtam múlna bezáratnám ezt a helyet. . . . .
Elég sok étteremben jártunk Gyulán a nyaralásunk alatt, de azt kell írjam, hogy ezen a helyen az ételek szörnyűek. Fejenként (4-en voltunk)rendeltünk levest és főételt is, de sajnos nem tudom egyikre sem azt írni, hogy jó volt. A hagymaleves porból készült, a halászlében a hal rossz ízű volt-és nem azért mert pontyból volt- a csirkecomb pedig íztelen. A hagymás krumpli és párolt káposzta is éppen csak ehetőre sikeredett. :(
Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz. Lazacot választottam vajon párolt zöldséggel. A zöldség kukorica, borsó, sárgarépa mirelitből, a levét eregetve kókadt a tányéron. A lazac néhol megégett, néhol nyers maradt, de legalább egységesen íztelen volt. Megjegyzendő ez a fogás a konyhafőnök első számú ajánlata, és "csak" 2500 Ft-ot kértek el érte.
. . A párom kicsit jobban járt. A babgulyás íze elfogadható volt, de a csülök darabok egy része bizonytalan színű és állagú volt - a fene se tudja csülök helyett miből származtak. Az utána következő túros csusza még elérte az ehető jelzőt, a tészta csak közepesen főtt szét. A pincér viszont udvarias, a kiszolgálás gyors volt. De az ember nem az interperszonális kapcsolatok miatt jár étterembe. Javasoljuk, hogy aki jót akar enni, távolról kerülje el ezt a helyet. . .
Több mint húsz éve járok a felfedezés, a kalandozás szándékával éttermekbe, meglátogattam vagy 3000 egységet, de olyan pofátlan, impertinens kiszolgálással soha nem találkoztam, mint itt. Pincérünk kioktató, pökhendi, arrogáns volt, miközben alapvető kérdésekre nem tudott válaszolni.
Jelzem, nem vagyok egy kekec vendég, sőt, kifejezetten rühellem azokat, akik a pincérekkel fölényeskednek s azokat is, akik hibakereső mentalitással mennek vendéglőbe. Az ételek sem voltak jók, bár akadt elviselhető fogás. A harcsának a kriminális körülmények között tenyésztett, dömpingáron kapható pangasiussal való helyettesítése a legbotrányosabb csalás, ami sajnos terjedőben van. (A jónevű Gyula Wellnes Hotelben is találkoztam vele. ) Nem meglepő, hogy a Halászcsárdában is alkalmazzák. Egy szó, mint száz: ide soha többet, semmi szín alatt be nem tesszük a lábunkat.
2012. augusztus végén, itt ünnepeltük Anyukám szülinapját. Nem szokásunk étteremben ünnepelni, de E napot így szerettük volna ünnepélyessé tenni. Lényeg: az árak magasak. . semmi luxust nem ettünk. . DE a lehangoló az volt, hogy a testvérem v. mi pulykaételt kért, ami romlott volt! 4 felnőttet néztek hülyének amikor csak finoman jeleztük, hogy ez nem jó.
. mind a négyen megkóstoltuk, mielőtt szóltunk. . arra fogta a pincér, hogy speciális? indiai fűszerekkel készült. . . majd elment. . ? ? Az alkalomra való tekintettel nem lázadtunk, megosztoztunk négyen a 3 adag ehető ételen, majd fizetéskor kértük, hogy tegyék dobozba a szinte érintetlen pulykás akármit, mert elvisszük a kutyáknak. Véletlenül se szégyellték magukat. . . mi annál inkább Édesanyánk előtt. Borravalót nem adtunk. Soha be nem teszem oda a lábam, pedig szülővárosom. Bánt még ma is!
2Ételek / Italok
1Kiszolgálás
2Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Fodor Halászcsárda válasza
Tisztelt vendégünk!
Sajnálattal értesültem erről a kellemetlen szituációról. Éttermünkben minden étel frissen készül, amire gondosan odafigyelnek az alkalmazottak. Bármilyen panaszával az étterem vezetőjéhez lehetett volna fordulni aki biztosíthatom orvosolta volna a problémát még akkor helyben!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.