Csak jókat tudok írni erről a helyről. Gyula belvárosában található, pont a szökőkút mellett. A hangulat nagyon jó, nyáron meg főleg amikor kint, a teraszon lehet vacsorázni. Isteni finoman főznek és nagyon kedves a kiszolgálás is. Az ételek egyáltalán nem zsírosak, nagyon finomak és ízléses a tálalás is.
Bőséges adagokat adnak, a felszolgálók meg mindent tudnak az ételekről és a borokról is. Nagyon felkészült a személyzet és látszik, hogy a vendégekért vannak. Kipróbáltuk a menüjét is, ebédre, mind ott fogyasztva, mind elvitelre. . . sajnos a menü elvitelénél igen keveset adnak. Visszatérve, nagyon-nagyon meg voltunk elégedve akárhányszor betérünk. Minden szuper volt, köszönet a finom ételekért és az udvarias felszolgálásért. 5***
Hosszú évtizedek óta Gyula város egyik büszkesége, a színvonalat hozzák és tartják azon a szinten amit a visszajáró vendégek megszoktak és szeretnek. Az ételek mennyisége és minősége kiváló, a pincében és a teraszon is csodás élmény és élvezet fogadja a vendégeket. A kiszolgálás gyors és precíz, semmi kivetni valót nem talál az a vendég aki itt étkezik. Az árak megfelelőek és arányosak a tálalt ételek mennyiségével.