Két ihatatlan, cukor ízű "limonádé" és egy csapolt Dreher Classic 1600 Ft. Flegma pincér. Ótvar, lehúzós hely. Gyulán ettől csak jobb van. Kerüld el, ha jót akarsz!
Pár évvel ezelőtt már jártunk itt. Azóta terveztem,hogy egyszer visszatérek ide. Most úgy alakult,hogy csak italt szerettünk volna fogyasztani a "Sör"pince vendéglőben. Ezúton tájékoztatok mindenkit,hogy azt itt NEM lehet,csak ha eszel is. Sőt még az sem mindegy,hogy hova ülsz le.
Beültünk Gyulán március 24 én pénteken,a központi helyen lévő Sőrpince nevű étterembe és rendeltünk kávét. A kávé olyan volt mint egy híg tea, kértünk tejszínt mellé, az pedig gyakorlatilag egy csészében kihozott meleg tej volt. Szégyellje magát az étterem, hogy ezen a patinás helyen ilyen felháborító minőségű kávét szolgál fel
Tegnap este vot "szerencsénk" egy vacsorát ennünk itt. A párom halászlét evett, mellé szűzérméket salátával, én ragulevest, sous vide tarját zöldbors mártással, köretnek tejfeles uborkasalátát. A levesek említésre sem méltók, a raguban a krumpli olyan kemény volt mint a kő, a halászlé meg enyhén pocsolyaízű, cserébe teli afrikai harcsa filé darabokkal, (egyébként paszírozott ponty és keszeg volt az alaplében).
A második fogásokra elég sokat kellett várni, de kár volt. A szűzérme ki volt klopfolva, agyon volt szárítva, kemény volt, rágós, hideg és élvezhetetlen. A hozzá tálalt fűszervaj nem is tudott ráolvadni, mert a megfelelő hőmérséklet hiányzott hozzá, azon kívül szerintünk margarinból volt, mert én elkövettem azt a hibát, hogy megkóstoltam. Igazán nem kellett volna, az íze kritikán aluli volt, és felragat a szájpadlásomra, a víz sem vitte le. A saláta viszont finom volt. A "szuvidolt" tarja borzalmas volt. Szintén kemény és száraz, elrágni, lenyelni alig lehetett, pedig igen jó fogaim vannak! Lehet, hogy csak divatból írták oda, hogy milyen módon készült, mert szerintem köze sem volt a sous vide elkészítési módhoz. Az uborkasaláta lelketlen volt, de legalább ehető, igaz a tejfel a közepén nagyon szomorúan festett. . . A zöldbors mártás. . . az valami fertelmes dolog volt, de legalább jó sokt adtak belőle. Valamiféle ételízesítő íze volt, talán leveskocka? Igaziból nem is vagyok rá kíváncsi. Mint a pincér sem volt kíváncsi arra, hogy meg voltunk-e elégedve az elfogyasztott ételekkel, mert megkérdezni csak azt sikerült, hogy kp vagy bankkártya a fizetési mód. Megpróbáltuk meggyőzni egymást, hogy azért annyira nem volt rossz, de nem sikerült. Mert elég rossz volt sajnos.
Már az asztalfoglalásnál borzasztó problémát jelentett a babakocsi elhelyezése a jóindulattal csak félig telt étteremben. A rendelés leadására 20 percet kellett várni... Az étel szerencsére finom volt.
2009-2012 rendszeresen jártunk ide és mindig elégedettek voltunk mindennel. Ma viszont a kiszolgáló hölgy nem flegma és barátságtalan volt. A húsok szörnyen el voltak sózva és nagyon rágósak voltak. A pacalnak enyhén savanykás íze volt. Egy óra sem telt el, hogy eljöttünk és most mind az öten gyomorfájással és hányingerrel szenvedünk. Remélem nem lesznek súlyosabb panaszaink.
Férjemmel és fiammal ültünk be ide ebédelni a nyaralásunk második napján. Az egész úgy kezdődött, hogy a pincér kedvetlenül és faarccal odajött hozzánk (előtte ismerősökkel jól elvolt, látszott, hogy megzavartuk) kezünkbe nyomta az étlapot, és rezignáltan válaszolt arra a roppant bonyolult kérdésre, hogy van-e menü.
Vasharapás tekintettel lekezelően közölte, hogy csak hétköznap van, mintha bárhova is kiírták volna. Amikor kihozta a megrendelt italunkat, gyakorlatilag odacsapta a z asztalra, közben kiválasztottuk, mit kérünk. A kedvencem a marhasteak, nem is sajnálom rá a pénzt ilyenkor, meg is volt az ára. Azonban már akkor feltűnhetett volna, hogy nem kérdezte meg a pincér, hogy véresen, vagy átsülten kérem-e a steaket. Amikor kihozták, elsőre látszott, hogy itt problémák lesznek. 5-6 különböző vastagságú húscafat volt a tányéron, a zöldborsmártásban úszkálva. A mártás nem volt leszűrve, elég kellemetlen volt, ahogy a zöldbors darabok ropogtak. Amint felvágtam a húsokat kiderült, hogy egyik véres, a másik túlsült. Hála istennek marha volt, de nem steakhús, inkább talán maradék comb, vagy hasonló. Egy-két vastagabb darabot alig lehetett elvágni. Megettem, mert már nagyon éhes voltam, de borzasztó volt. Leginkább menzakajára hasonlított az étel, bár ott néha jobban főznek. nSoha többé nem megyünk ide, és másnak sem ajánlom. Kivéve ha ismerőse a pincérnek.
Tiszta Szocreál! Az étterem hangulatos lenne, bár ráférne egy tisztasági felújítás. 2 személyes tálat rendeltünk és nem azt kaptuk ami az étlapon fel volt tüntetve (párizsi pulyka szelet helyett rántott karaj) , amikor szóvá tettük a válasz a következő volt: igen elismerjük ,de változott az étlap és még nem volt idő átírni.
:( Az étel kritikán aluli volt,ha hamarabb találom meg ezt az oldalt biztos nem megyek ide,mert már előttem írtak pár dolgot. Mint pl. az íztelen krumpli,zöldség köret, olaj ízű húsok. Az adag ugyan nagy volt és a pincér megkérdezte ,hogy becsomagolja-e a maradékot ,mi pedig vissza kérdeztünk,hogy komolyan kérdezi-e. Itt meg is szakadt a kommunikáció. Úgy éreztük magunkat mintha a 80-as évek valamelyik gyári önkiszolgáló éttermében
Idén szeptember végén töltöttünk 4 napot Gyulán, már korábban interneten keresgéltünk, milyen éttermet ajánlanak a városban leginkább a már korábban itt járt vendégek. Az egyik legjobbnak a vélemények alapján a Sörpince tűnt, ezért ide mentünk el ebédelni nyaralásunk utolsó napján. Rossz döntés volt. . .
A környezet, a szökőkútakkal teli tér nagyon hangulatos, és a felszolgálás is kedves, udvarias volt. Az ételek, amiket rendeltünk már kevésbbé. A legnagyobb gond a főételekkel volt. Az étlap 2. legdrágább ételét rendeltük, libamájat, ami az egyik kedvenc ételünk, nem először ettünk, annak a minősége pocsék volt. Mintha egy gumit tálaltak volna fel, a késsel alig lehetett felvágni. Amikor megjegyeztük a felszolgálóknak, csak annyit mondtak, már a fizetésnél, hogy megnézték, kicsit talán tényleg túl lett sütve. Csalódottan, és felháborodottan jöttünk el az étteremből, és már sajnáljuk, hogy kifizettük az ételeket. A libamáj vagy fagyasztott volt, vagy a szakácsnak fogalma nincs, hogyan kell elkészíteni, de akkor meg kár a kezébe ilyen alapanyagot adni, vagy az étlapra egy olyan ételt feltenni, amit nem tud elkészíteni. Az már csak egy apróság, hogy a választott köret helyett a másik főételhez nem azt kaptuk, amit rendeltünk. A köretek óriási adagok, de íztelenek, magunk részéről senkinek nem ajánljuk az éttermet.
ÁÁ nagyon rossz! Rokonokkal voltam kereszt anyám olyasmit evett mint a Gordon Blő-t csak nem sajt volt benne hanem gomba és megkóstoltam olyan volt mint az áztatott kenyér ő is azt mondta! A Grdon Blő az finom és a rántott hús. Összességében 3 csillagot adnék neki! Hát nem Gyula legjobb étterme árilag se ételek se a legjobbak! Nekem nem jött be sehogy sem. Akkor jó ha sok a pénzed.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.