Személy szerint nekünk a barátaimmal mindennel megvoltunk elégedve. A személyzet nagyon szolgálat kész,kiszolgálás prima ,szoba tökéletes ,mint felszereltségében , mint fekvésében. A szilveszteri mulatság tökéletes volt, a hangulat nagyon-nagyon jó volt. Nagyon -nagyon megvoltunk mindenel elégedve. Szerintem ide még biztosan vissza térünk. Köszönünk mindent.
Szilveszteri múlatság, ó év búcsúztató alkalmából szálltunk meg barátaimmal egyetemben , ebben a nagyon barátságos , családias hotelben(Hotel aranykereszt Gyula). Nagyon kellemes meglepetés ért bennünket, a kiszolgálás , a személyzet, a szobák felszereltsége , elhelyezkedése minden a legmegfelelőbb.
A szilveszteri mulatság nagyon-nagyon jó hangulatban telt. Személy szerint mi mindennel megvoltunk elégedve, mondhatnám semmi kifogásolni valót nem tudok mondani. Minden nagyon prima, csak igy tovább.
A város központi helyén fekvő hotel. Azán ennyi. A vendéglátás csak az üzletről, a bevételről szólt. A végén a számla csak az átutalt előlegről lett kiállítva, a végösszegről nincs összesített számla. A szobában hideg volt. Az ígért internet elérés a routernél volt elérhető.
Nagyon szép környezetben helyezkedik el a hotel. Könnyen megtaláltuk. Az ablakból kinézve a szökőkutak látványa csodás. A személyzet kedvesen fogadott minket, minden kérdésünkre készségesen válaszoltak. A szobánk a padlástérben volt, ezért a tetőszerkezet levágta átlósan az oldalát.
Kényelmetlen volt az ágyból kikelve bujkálni alatta, hogy ne vágjam be a fejem. A fürdőszoba tágas, tiszta. A reggelink tiszta, szép étkezőben izlésesen volt kikésszítve. Az étel finom volt. Első este a várnál koncertet hallgattunk. Másnap strandoltunk, szuper a wellness rész. Haza indulás előtt lányom barátait látogattuk meg. Esti sétánk alatt egy kedves, rég látott ismerőssel találkoztunk és megölelgettük. Nagyon-nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk!
A Hotel Aranykereszt fekvése kiváló,hiszen a város központjában található.Az embert nemcsak a Várfürdő,hanem a sok szökőkút,a sétálóutcák, a nyüzsgő emberek látványa is lelkileg feltöltötte.
Az Aranykereszt Hotel remek választás mindenkinek.Kitűnő elhelyezkedése van,ezért minden könnyen megközelíthető.A személyzet barátságos,a kiszolgálás kitűnő,a pincér (Viktor) zseniális.Jövőre is oda megyünk!
Köszönjük szépen a hotel minden dolgozójának, hogy biztosítottak a számunkra néhány pihentető napot! Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek mennyisége és minősége is kiváló volt. (A felszolgálást külön kiemelném! ) Az egyetlen pici probléma a gyenge wi-fivel és tv antenna jel minőségével volt.
Mivel időnk javarészt a fürdőben tőltöttük, így magával a szállással és annak lehetőságeivel elégedettek vóltunk. Félpanziót választottunk és a kínálattal is elégedettek voltunk, igaz nem étlapról választottunk,de amit kínáltak az fogyasztható volt számunkra. A szobánk tiszta volt, a fürdőszoba szintén rendben volt.
A személyzet nagyon segítőkész és kedves. Szilvesztert is a szállodában töltöttük és remekül szórakoztunk. Élő zene volt és svédasztalos bőséges ellátás enni és innivalóval. Hajnali 3-ig bírtuk, de mint megtudtuk 6-kor lett vége abulinak. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet mindenért! Máskor is megyünk! Üdvözlettel! Tóth István
A szoba az megfelelő,a fürdő pici ,sajnos volt úgy hogy nem volt meleg víz.A kaja az nagyon gyenge ,hideg volt a tojás rántotta ,kevés volt az felhozatal.Mi a szilveszteri vacsorán is részt vetünk ,egyszerűen minden hideg volt ,nekünk nem tetszett .
A szilveszteri est kiváló hangulatú volt , kaja bőséges , ital is megfelelő . A zenekar fergeteges, csillagos ötös ! A reggelihez nem járt kávé, külön kellett kérni.