Jobb lenne ha felhívnák a figyelmet arra,hogy mobilszámot feltétlenül adjunk meg,mert igy elkerülhető a hosszú várakozás a recepciónál ! ! A fürdőszobában hiányzik egy polc a mosdó felett, nincs elég fogas a törölközőnek, fürdőköpenynek! ! A konyharészben hiányzik egy kávéfőző és egy-két röviditalos pohár!
A panzió egyébként rendkívül jó helyen fekszik, a fürdő egyik bejárata, az étkezőhely, száz méteren belül van, a belváros 15-20 perces kényelmes sétával elérhető! ! ! A város csodaszép az emberek kedvesek és úgy tűnik itt mindenki Boldog! ! ! Az egyik legélhetőbb város ahol valaha is jártunk! ! ! Köszönjük Gyula. még látjuk egymást! ! ! Fülöp Zoltán Tiszanána.
A recepciós elérése nehézkes. A kiirt időpont ellenére még telefonon sem volt elérhető. Például előző este megbeszéltük, hogy reggel 9-re jön, az időpontban nem volt ott. Fél tízkor mi hívtuk, másodszori hívásra sikerült elérni és közölte, hogy fél óra múlva itt lesz. A többi szolgáltatással maximálisan meg voltunk elégedve.
Az Erkel Hotel helyett választottuk, mivel az árban nem felelt meg és egy akkora hotelben nem tudták garantálni, hogy a második emeletig kapjak szobát, mivel nem szállok liftbe, Ezzel ellentétben a panzióban mindennel elégedettek voltunk. Az utolsó nap már az új szomszédos hotelben volt az étkezés. Igazán emeli a panzió színvonalát is.
Az elmúlt években 3x tértünk már ide vissza. A személyzet kedves, közvetlen. Praktikusabb volt, mikor még pár évvel ezelőtt a panzió saját teraszán volt a reggeli és a vacsora felszolgálása, most már kb 50 méter kell elsétálni egy szomszédos hotel éttermébe. Ami persze nem távolság,csak említésre méltó. Viszont a tisztaság.
. . . az ágyneműn hajszálak, a járólapon porcicák hajszállal keverve. Ettől eltekintve ha járunk még Gyulán, nagy valószínűséggel ide fogunk vissza térni.
Gyula mint egy kis ékszerdoboz. Gyönyörű parkjai ,utcái,épületei vannak. A Panzió kiváló helyen van. Nagyon tetszett az épület stílusa. A személyzet barátságos,segítőkész volt. A csomag ár elfogatható volt. Amin még javítanánk az a törölköző minősége . Sajnos elvolt szakadva és nem makulátlanul volt szépe fehér a színe.
Az étkezéssel nem volt problémánk. Bőséges volt a reggeli. Az ebédre külön fizettünk ,de az is bőséges és finom volt. Összességében szép élményekkel és elégedetten tértünk haza.
A szállásra előre fizetett programokkal mentünk, ezek borkóstoló, pálinka kóstoló, fél panzió, fürdő belépő és masszázs kuponok voltak. A szállás tiszta rendezett, a személyzet szolgálatkész, az alap szolgáltatásokban nem volt kifogásolni való, de mivel ilyen helyre az ember a lehető legnagyobb kikapcsolódásért és gond mentes pihenésért utazik akár több 100 km-t, fel kell soroljam azokat a tényeket amik ezt zavarták.
Nem nagy dolgok, csak néhány bosszantó apróság : Szállás : - az éjjeli szekrény fiókjai a kihúzáskor szétestek - alagsorban voltunk, bárki dohányzott a környéken, a szél behozta a cigaretta füstöt. - a kávé automata nagyon hangos, és közel volt Étkezés : A svédasztalos félpanzió korrekt , de nem nagy "csoda", amolyan nem kiemelkedő, de amúgy elfogadható szintű, úgy kínálatban, mint mennyiségben. Sajnos a sült kolbász és virsli az egyik reggel kimondottan hideg volt. A borkóstoló elmaradt ezért egy üveg borral "kárpótolt" a szállás, ez tisztességes dolog. Ami viszont kimondottan lesújtó volt, hogy péntek késő este érkeztünk, és senki nem mondta, hogy napokkal előbb kell bejelentkezni masszázsra, így amikor szombaton kora szerettem volna időpontot kérni, már nem tudtak fogadni vasárnapra sem, tehát ezt az előre kifizetett lehetőséget elbuktuk. A szobában a tv lehetett volna kicsit nagyobb, egy kb. 37 cm-es darab volt a szemközti falon, jó magasan, ami így nem volt élvezhető. A fürdő közel van,bár télen a hátsó bejáratot ( ami 10 m-re van a szállástól ) nem lehet használni, körbe kell sétálni. A pihenésnek ( pá erről a panzió nem tehetett ) nem tett jót az a néhány neveletlen hülyegyerek, akik rendszeresen be akartak jönni a szobánkba a sajátjuk helyett, időnként rángatva a bezárt bejárati ajtót. Összességében tiszta rendes, nem drága hely, bár semmi kiemelkedő, azt kaptuk amit kapnunk kellett.
Kellemes környezet,egyszerű berendezéssel közvetlen a Várfürdő mögött. Az ágyak alacsonyak,kényelmetlenek! Viszont a vacsora(FP) bőséges és nagyon finom !( A Várfürdő étterméből hozatták). Gyula virágos,hangulatos város sok látnivalóval amik viszonylag könnyen elérhetők a szállásról.
Februárban 3 napot töltöttünk itt a barátainkkal. Nagyon barátságos kedves hölgy várt minket. Az apartman tiszta és kényelmes volt. A szobák két személynek megfelelőek. Reggeli bőséges,de hiányoltam a teljeskiőrlésű kenyeret vagy péksüteményt. A fürdő és a központ kellemes sétával érhető el. Ajánlom mindenkinek nemfognak csalódni.
2013. Áprilisában voltunk ebben a panzióban. Szép környezet, nyugodt szállás. Kis konyharészleggel rendelkezik, de aki pihenni szeretne étkezést is lehet igényelni. A vacsorát egy közeli étteremben lehet elfogyasztani. A fürdő hátsó bejáratánál talalható, tehát nem kell sokat cipekedni, ha a gyógyfürdőt szeretnénk meglátogatni. Jól éreztük magunkat! Mindenkinek ajánlom!
A családdal tőltöttünk egy hétvégét a Gyulai Várfürdő Panzióban. 2 apartmant vettünk ki. A szállás jó helyen van, Csak néhány lépés a fürdő bejárat. A szobák kényelmesek. Modern. A személyzettel nem volt gond. A becsekkolásnál láttuk őket. Aztán nem. Még a hazautazásnál sem volt recepció. Ez kicsit furcsa.