Nagyon jól éreztük magunkat a Panzióban. Gyönyörű a berendezés a szekrény az ágy. Elég jól felszerelt konyha résszel. Szép, tiszta és tágas helyiségek. A recepción redkívül kedvesek voltak és segítettek a város nevezetességeinek nyitvatartásáról és elhelyezkedéséről tájékozódni.
Nagyon kedves fogadtatás, igazán szép,és tisztaság! Ilyen szép szállásunk még nem volt,pedig a barátnőmmel rengeteget megyünk szinte az egész országba! Az étkezés is nagyon jó volt! Az ételek finomak voltak, és a kiszolgáló személyzet is nagyon kedves, segitőkész volt! Remélem ide még visszatudunk térni, hisz az egész nagyon szuper hely! KÖSZÖNÖM! ! ! ! ! !
A panzió kifogástalan,modern,szép,tiszta,jól felszerelt,közel van a fürdőhöz és a belvároshoz is egyaránt. A panziónak saját pakolója van. Az ételeket egy 50 m-re levő Hotelben lehetett elfogyasztani,melyek igazán bőségesek, választékosak és nagyon finomak voltak. A személyzet is nagyon készséges volt. Legközelebb is ezt a panziót fogjuk választani.
A panzió nagyon jó helyen van, nagyon közel volt a fürdő bejárata. A szállás tökéletes volt, a szoba kényelmes, jól felszerelt, tiszta. A személyzet is kifogástalan. Bár a reggeli és a vacsora más helyen volt, az is nagyon választékos, bőséges és finom volt. Azt külön megjegyzem, hogy én gluténmentes étrendet kértem és az is kifogástalan volt.
Nem is gondoltam, hogy még erre is ennyire figyelnek. Ez mind a panziónak és az étteremnek köszönhető. Nagyon jól éreztük magunkat és ajánlom mindenkinek, aki olcsó és igényes kikapcsolódást szeretne.
Remek helyen van a panzió, jól felszerelt, kényelmes volt a szoba. A reggeli közepesen választékos, de a személyzet mindent megtesz a kiszolgálás érdekében. A tulajdonos rendkívül készséges. A szoba műszakilag különösen modern. Jó volt papucsban átsétálni a fürdőbe a hátsó kapun át, és megnyugtató volt, hogy mindig vár a parkoló, akmikor hazatérünk a királásokból.
Az apartman új építésű, modern, kellemes hangulatú, kényelmes, babaágyat is kaptunk a kisfiamnak. Nagyon tetszett, hogy a szobának volt terasza. A Várfürdő (és Aquapalota) bejárata 1 perces sétával érhető el. A gyönyörű belváros könnyedén megközelíthető innen.
Ami negatív, hogy a hűtő fagyasztójának hiányzott az ajtaja,ami miatt lefagyott a tárolt élelmünk, a wc-ben nem ment a szagelszívás, hiányoltuk a szúnyoghálót, wc szűkítő nem volt és nagyon kicsi a tv :)
2013. októberében töltöttünk el a panzióban 7 napot. Csodálatos környezetben helyezkedik el a panzió. A strandfürdő néhány lépésre van és majdnem minden látnivaló - pl. a vár, a városközpont a csodálatos szökőkútjaival és nevezetességeivel, templomok és még számtalan szépség - szinte "karnyújtásnyira", ill.
rövid sétával elérhető innen. A panzió személyzete szolgálatkész, kedves és kimondottan vendég centrikus! A szállás felszereltsége is nagyon jó és kényelmes. A félpanziós ellátás is kifogástalan és határtalanul udvariasak, készségesek a felszolgálók. Mindenképpen a pihenni vágyók figyelmébe ajánlom a Várfürdő Panziót, mert itt teljes mértékben biztosított a pihenés! Köszönjük !