A gyulai Várszálló Apartman a kényelem és elegancia otthona, a Gyulai Vár és Várfürdő közvetlen szomszédja, így tökéletes kiinduló pontot jelent a gyógyulni vágyók és a városlátogatók számára egyaránt.
Egy másik ( más ország)utazásból érkeztünk elég későn ,de meg oldódott a szállás elfoglalása. Nagyon kedvezményes áron jutottunk hozzá,jobban élveztük volna ha nem egy másik utazásból cseppenünk ide. ezt nem ajánlom senkinek egyik -helyről másikra utazzon. Egyszerű berendezés ,de a célnak megfelelő.
Az ágy egy kicsit ki volt feküdve,kényelmetlen volt. Félpanziós ellátással( svéd asztalos)volt a szomszédos étteremben a reggeli és a vacsora. Nagyon finom volt A recepció X utcában a wellnes szolgáltatást jacuzzit és masszászt kedvezményes áron ugyan itt. Megérkezéskor kávé. capuccino ajándék( másnap mert későn érkeztünk). Szépkártya előre utalással fizettük A vár és a fürdő közelben
Először is itt is köszönjük azt a kis időt amit Önöknél/Nálatok töltöttünk. Mindenképpen kiemelném, hogy mennyire barátságos és közvetlen volt az élmény, amelyet ott tölthettünk. Sok helyen jártunk már, de ilyen családias fogadtatásban még nem volt részünk.
Nagyon kényelmes volt az ágy, az ágynemű, amely nem a szokásos műanyag érzetű, dörzsis, rossz minőségű, hanem igényes, puha. Kellemes illatú ágyneművel fogadtak bennünket, az ágy közepén egy nagy szívecske volt nekünk hajtogatva. Szerintem ezek apróságok, de nagyon fontosak számunkra. Végig forró kávét, teát és(az én kedvencem) forrócsokit fogyaszthattuk. Sokat olvastunk Gyuláról, hogy ezt a kis időt hasznosan tölthessük el, de a recepción lévő gyulai hölgy tökéletes eligazítást adott, hogy mit érdemes, hol megtekinteni, innen is köszönjük még egyszer, hisz neki köszönhetően tényleg minden fontosabb helyet megtekinthettünk. Biztosak vagyunk benne, hogy hosszabb időre vissza szeretnénk térni Gyulára, és ha Gyula mindenképp Várszálló apartman.
Pár bosszantó dolog ami nem tetszett: - először nagyon magas, aztán háromféle árat kaptunk, egyáltalán nem volt világos az ajánlat - a helyszínen derült ki, hogy a szállás árát is két részre bontották (volt egy exclusive apartman felár), ami csak az ajánlat végén szerepelt (igen, szerepelt, én is figyelmetlen voltam, de nem korrekt így feltültetni az árakat) - a félpanzió menüje benn volt az apartmanban, melyen szerepelt a reggelihez a kávé.
Az étteremben már csak külön rendelésre szolgáltak fel kávét - exclusive apartmanban büdös volt a fürdőszoba. Mindössze arra lett volna szükség, hogy a padló összefolyóba öntsenek kis vizet. . . . - az exclusive apartman terasza egyáltalán nem volt takarítva. A kerti bútorok porosak voltak
Foglalásunkat 2 éjre kuponos oldalról, hétvégi felárral, gyermek felárral intéztük a csalogató várszálló apartmanhoz****. Érkezésünkkor simán tovább mentem a megadott címen ugyanis nem akartam elhinni amit láttam. Azután a központi címről csak vissza vezettek oda, ahova annyira nem vágytam. Bekísértek a LUX apartmanjukba.
A dédnagyim kifestett dohos házikóját hívták így, ha közelebb laknék, vagy nem csak 2 napra mentünk volna tuti kifordulok! (Kép)Tehát maradtunk, néhány negatívum: hideg dohos szoba, ágyak, szekrény alatt por, a "konyhába" törlő ruha, papírtörlő nincs, használt mosogató szivacs van! 50 literes bojler 3 személy részére! A korlátlan forróital fogyasztás az pedig VICC! (kép) Pozitívum: jó a fotósuk és a weblap szerkesztőjük. Mindezek után, távozáskor még az említett lakra, felárat is akartak kérni az előre kiegyenlített díjakon felül.
A viszonylag rossz idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat Gyulán, a szállás tiszta, otthonos, a személyzet nagyon kedves, segítőkész és közvetlen. Kuponnal voltunk, ár-értek arányban kiváló. Aki Gyulára látogat akár családjával vagy párjával annak bátran tudom ajánlani! Köszönjük!
Két éjszakát töltöttünk a csodás Várszálló Apartmanban a párommal. A szállás gyönyörű, szép szoba, kényelmes ágyakkal berendezve várt ránk, a kert rendezett és gyönyörű, három kedves kutyussal barátkozhattunk; öröm volt visszatérni a szállásra. Hihetetlen kedvességgel és barátsággal fogadtak, mindenben készségesek voltak a recepciósok.
Kerékpárt szó nélkül használhattuk, esernyő is rendelkezésünkre állt, úti térképet és programajánlót is kaptunk, illetve mindenre segítségünkre voltak. Hihetetlen mennyi kedvességet kaptunk a hétvége alatt, teljesen feltöltődtünk. Kétszer 15 perc masszázst is kaptunk ajándékba. Ráadásul az étkezésről még szó sem volt. Mivel félpanziót vettük igénybe, a reggelit és vacsorát kaptunk a Várkert Étteremben, ahol szintén mosolygós arcok és kedves pincérek voltak segítségünkre. Mindezt megfizethető áron! ! ! ! ! Köszönjük ezt a csodás hétvégét, hamarosan visszatérünk!
Egy hétvégét töltöttünk a várszálló apartmanban.Nagyon gyönyörű a környezet,kedvesen fogadtak,szállás módfelett tiszta,izlésesen berendezett.Étkezés változatos és finom volt.Nagyon könnyen megközelíthető a vár,vàrfürdő,belváros gyönyörű. Legyen szerencsénk máskor is.Köszönjük a lehetőséget.
Családommal LUX apartmant foglaltunk a hétvégére. A meghirdetett cimtől 3 sarokra levő elhagyott házba vittek minket. Az apartman tulajdonképpen egy kettéosztott parasztház, melynek a beépittett tornácán alakitották ki a konyhát és két hálószobát csináltak, plusz egy ablaktalan dohos fürdőszobát.
Az ágyak közül az egyik használhatatlan szivacsmatrac, ami olyan kemény, hogy most kb. 1 hónapig massziroztathatom a derekam, amig rendbe jön. Másik szobában a matrac pua rugós matrac. No comment. A képeken szereplő szép zöld udvar helyett egy sóderrel leszórt udvart kaptunk, ahova felajánlották, hogy 500 HUF/nap-ért beállhatok az autóval. Az "árban foglalt korlátlan melegital" autómatáról képet csináltam, mert ez a Fontain "gép" már gyerekkoromban is szégyenletes volt és még mindig használták. Mivel megnéztem, hogy a 100 m-re lévő étterem a várpark túlsó oldalán, kb 1000 m-re volt, nem tartottunk igényt a magyar vidék gasztronómia kiválóságait felsorakoztató virsli reggeli és rántott szelet vacsorára.
Kuponos nyaralást választottunk ki, a nagyon jól hangzó részletek után sajnos elszomorító valóság fogadott. A lefoglalt apartman helyett egy 10nm lukba akartak bennünket elhelyezni 5 éjszakára, ami nagyon kiábrándító volt, hiszen még konyha sem volt, csupán egy mikro a gardróbban! ! ! illetve egy akkora hűtőnek nevezett valami az ágy mellett!
! ami azon kívül, hogy hangos volt még egy 2L-es ásványvizes palackot sem nyelt volna el. Klíma 1000/ft éj, pont az arcodba fúj, ami fűtésnek is használható mert egyéb radiátor opció az nincs - el sem férne. Úgyhogy kértünk egy másik apartmant - pontosabban volna, mert épp telt ház volt, úgyhogy nem örültünk a hozzáállásnak sajnos, ment a varia. A kedvenceim közé tartozott a korlátlan kávé-tea-cappuccino opció - valami kávéport adó gép van kihelyezve a recepció mellett, hát ezt lehet korlátlanul fogyasztgatni. A kert rész kellemes amúgy, pozitív a kerékpár kölcsönzési lehetőség is. Ami nagy csalódás volt még, bár ez nem közvetlen az apartmant érinti az a látvány konyhának nevezett a'la cart reggeli a várterasz étteremben. Ne az annyit takar, hogy van 4 féle reggeli opció és ez közül lehet választani. Látványkonyhát el lehet felejteni, a reggeli kifogásolható, sajnos kérésemre még egy normális rántottát sem voltak hajlandóak készíteni az ehetetlen omlett helyett :( A várszállónál ingyenes utcai parkolás helyett 500Ft / éjszakát kérnek az udvaron állásért, kérdem miért is, várra néző apartman, na az csak leírva hangzik ilyen jól, egyébként onnan azért még arrébb van. Illetve a masszázs kuponon is elmosolyodtam, mert 1000Ft kedvezményt adtak az egyébként 6000ft-os masszázsból, juhhéj. Ja és a végén még számlát is elfelejtettek volna adni, ha utólag! nem kérek. Összességében mivel máshol töltöttük ezek után az éjszakákat nehéz nyilatkozni pozitívan a várszálló apartmanról, ahol én éreztem rosszul magam mert kuponos ajánlatot vettem, ilyet máshol még soha nem tapasztaltam - sokkal több volt a csalódás mint öröm, amit sajnálok, viszont Gyula gyönyörű, ha lehet vigyetek, béreljetek kerékpárt, szuperül kiépített a kerékpár út, a strand is kiváló ahogy van.
Szép, új apartman, új berendezéssel, kiváló helyen, ez a leírásnak tökéletesen megfelel. (a képek nem csak illusztrációk) A személyzet végig nagyon kedves volt. Ami a leírással ellentétben nem volt, az a WIFI. Egyáltalán nem működött az Apartmanban.
Mint kiderült egy "közeli" Hotel WIFI-jére lehetne csatlakozni, de az már az apartman hatókörzeten kívül van, így ez 4 nap alatt egyszer sem sikerült. A tisztaság látszatra megfelelő, de javaslom, hogy az ágy és fotel alatt is ki kellene takarítani, mert jócskán ráférne. Félpanziót kértünk. Mivel 2 apartmanjuk van, így a reggelit a személyzet hozta át a másik helyről minden reggel. (elfogadható volt) Az esti vacsora egy közeli étteremben van. 2-3 perc séta. Elmondhatatlan, hogy mennyire meg voltunk vele elégedve. Kiváló a hely, nagyon kellemes élő zene, nagy adag és ízletes ételek. Egyszerűen szuper volt. Kifejezetten kutyás szállást kerestünk. Fontos volt, hogy biztonságban az udvarba ki tudjam engedni. Sajnos a bejárati kapu nem éppen megfelelő erre, mert a közepes testű kutyám simán kifért volna alatta, ezért folyamatosan felügyelni kellett. Az udvar tele van szebbnél szebb virágoknál, nagyon hangulatos. Már csak pár négyzetméter fű hiányzik, egy grillező sarok, és egyből tökéletes lenne. Biztos, hogy így is ajánlani fogom másnak is.