A gyulai Várszálló Apartman a kényelem és elegancia otthona, a Gyulai Vár és Várfürdő közvetlen szomszédja, így tökéletes kiinduló pontot jelent a gyógyulni vágyók és a városlátogatók számára egyaránt.
3 nap pihenés, nyugalom, béke. Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán, a Várszálló apartmanban. Megérkezésünkor a recepció vendéggel foglalkozott. Csak később tudtam meg, hogy a tulajdonos asszony jött elénk és amig várni kellett kávéval, forrócsokival kínálta meg a családomat. Kedves, tiszteletudó személyzetet ismerhettünk meg.
Az ágynemű frissen húzva. A 100 éves cukrászda meglepetése várt minket, mindenkinek egy krémes csoki. Meglepően hangulatos, kedves város, bátran állítom: Szentendre városával vetekszik szépsége. Családom nevében köszönöm a három nap pihenést, nyugalmat, békét.
Hosszú hétvégét töltöttünk együtt párommal. Nem abban az apartmanban szállásoltak el minket, ami a leírásban szerepelt, viszont nem is bántuk ugyanis a szállásunk nagyon jó volt, illetve vendéglátónk is mindent megtett kényelmünk érdekében.
Egyedüli problémát a várszállóban dolgozó recepciós viselkedése és hozzáállása jelentett,tökélyre fejlesztette a műmosolyt és a mézes mázos mégis lenéző hangnemet. Illetve néhány plusz költség amiről elfelejtettek előzetesen említést tenni. Gyulát viszont ajánlom mindenkinek festői és nyugodt hely teljesen alkalmas a pihenésre, illetve az árak is teljesen korrektek.
Várszálló Apartman válasza
Rendkívüli örömömre szolgált, hogy a vendég a kedvességemen kívül semmi egyéb kivetni valót nem talált nálunk.
A családommal töltöttük csodálatos 2 napot Gyulán. Nagyon szép és tiszta az apartman,a tusolótól a szobáig minden nagyon rendben volt. A kert nagyon szép és rendezett.Az alkalmazottak segítőkészek,az étterem hangulatos finom ételekkel jó kiszolgálással.Szerintem érdemes mindenkinek megnézni ezt a gyönyörű várost.
Először jártunk Gyulán és nagyon örülünk,hogy egy ilyen barátságos,nyugodt,szép,harmónia dús apartmanban szállhattunk meg! Az apartman kényelmes volt és tiszta! A kis kert igazán hangulatos és gyönyörűen van kialakítva! A személyzet előtt le a kalappal,segítőkész,precíz hölgyet ismerhettünk meg!
Bármi kérésünk/kérdésünk volt szívesen állt rendelkezésünkre! Köszönjük,hogy itt lehettünk,elégedettek voltunk a szállással,az étkezéssel és a recepciónál kapott figyelmes és pontos tájékoztatóval! Úgy érzem,ha még egyszer Gyulán járunk biztos,hogy ide fogunk visszamenni! !
3 napot töltöttünk a párommal ebben a gyönyörű kis városban Gyulán. A Várszállóban szálltunk meg kuponos akción keretén belül. Mindennel elégedettek voltunk. A szálló ízlésesen berendezett, a személyzet figyelmes és segítőkész. A megérkezésünkkor prospektusokat, térképeket kaptunk.
Az ellátás félpanzió volt egy közeli étteremben a jelző amivel az ételeket illetni tudom az egyszerűen isteni. Csak ajánlani tudom. (És a kert az valami csoda már most kora tavasszal) Nyáron vissztérünk.
Mindenképpen pozitív a véleményem a szálláshelyről, azonban a "apartmanok" között lehetne kicsit jobb a szigetelés, nagyon áthallatszik minden, de ezt leszámítva teljes mértékben meg voltam elégedve az ellátással, a személyzet is rendkívül kedves és segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek!
Többször jártunk már Gyulán, néha jobb, néha rosszabb tapasztalatokkal, a "melléválasztott" szállásoknak köszönhetően… Azonban mondhatom, végre megtaláltuk ahova mindig vissza fogunk járni! Tavaly nyáron és idén is volt szerencsénk, 2x3 napot eltölteni a Várszálló Apartmanban és mindkét alkalommal pozitív benyomásokkal távozhattunk!
A szállás egyszerűen gyönyörű és valóban igényesen berendezett, minősségi bútorokkal, kényelmes ággyal és ágyneművel! Külön megjegyezném az érkezéskor az ágyra készített apró kis ajándékot, melyet a párom nevében is megköszönnék! Apartman létére külön recepcióval is rendelkezik, mely extra "hotel élményt" nyújt és minden kérdésünkre felkészült, pontos információt kaptunk. Az már a mi hibánk, hogy végül 3x is eltévedtünk… A Várfürdő 5 perc könnyű sétára található, így az elhelyezkedés is első osztályú! A félpanziós ellátásban nem találok kivetnivalót, ezért az árért abszolút megfelelő és bőséges. Talán az egyetlen "rossz pont", hogy nyáron nem tudtunk bent parkolni, de aztán a házigazda tanácsára, pár utcányira biztonságos helyen állhattunk. A pálinkáért pedig külön köszönet, kár, hogy csak 1 pohár volt… :D Ja, mégegy! Az a 2 kiskutya…párom még mindig őket emlegeti! :) Köszönünk szépen mindent és idén még biztosan találkozunk! ! !
A megérkezéskor kedves hölgy fogadott a recepción. Megmutatta a szobánkat ami gyönyörű volt. A szálláshely rendben volt. Az étteremben udvariasak voltak ,de nem volt túl bő a választék. Azért éhesek nem maradtunk. . . Egyszerre nem tudtunk ebédelni és vacsorázni,mert az egyik étel 15'később érkezett mindig.