Szilveszterkor egy csoportot vittem a szállodába. A szoba kényelmes és meleg volt. Ajándékba kaptuk a szálloda szolgáltatásait pl. masszázs. Ez kitűnő gesztus volt a vezetőség részéről. A felszolgált menü ízletes volt,de többször hidegen vagy langyosan került az asztalra. A svédasztal kínálata kicsit szegényes, egyszerűen tálalva.
A szilveszteri program és a zenész nagyon jó választás volt. Mindenki jól mulatott. A személyzet készséges, barátságos, segítőkész. Családias hangulatú a szálloda közel a gyógyfürdőhöz. Ajánlom kipróbálásra.
Az ellátás remek volt, kényelmes szoba. A személyzet kedves udvarias és segítőkész! Csendes környék de mégis közel van minden. A külön álló wellness remek! Ott jártunkkor sajna nem működött a szoli. Internet elérhető,a tv-n usb csatlakozó is volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel! ! Olcsó, mégis szép, tiszta, családias hangulat fogadott minket. Nagyon finom bőséges étel volt! ! Tényleg nagyon pozitív minden benyomásunk! ! :d nagyon ajánlom mindenkinek! ! :d nem fogja megbánni, aki ezt a kellemes, családias, olcsó, de igen színvonalas hotelt választja! ! !
Nagyon szép a szálloda.A személyzet nagyon profi.Családias a hangulat.A konyha nagyon jó,bőséges.Minden a vendégért van. Szivből ajánlom mindenkinek,telje a kikapcsolódás.A tulajdonos nagyon barátságos.Már többször voltunk itt, máskor is megyünk. A wellnes részleg is nagyon jó.