Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló ★★

Hotel Hőforrás HajdúszoboszlóHotel Hőforrás Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás HajdúszoboszlóHotel Hőforrás Hajdúszoboszló
68 fotó

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló bemutatkozása

Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.

180 vendég véleménye alapján

3,1Kényelem
3,2Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Hőforrás legnépszerűbb csomagjai

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 2 éj)
Hőforrás napok
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Gyógyító kikapcsolódás (min. 5 éj)
Gyógyító kikapcsolódás
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok (min. 5 éj)
Hőforrás napok
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
106.920 Ft / 2 fő / 3 éjtől kiváló félpanzióval

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló vélemények

2016. november 2.egyedül járt itt
Csodálatos kezdeményezésnek tartom, hogy a vezetés plusz programokat iktatott be a halloween-es hétvégére. A tökfaragás, a sült tökös-forralt boros uzsonna nagyon kellemes élményt nyújtott.
2016. október 1.családjával járt itt
Ár-érték arány miatt választottuk a helyet, az Erzsébet program keretében. Igaz, hogy retro hangulata van, de ezt kompenzálják a gyógykezelések a gyógymedence meleg vize, illetve az étteremben készült finom ételek.
Természetesen nem azoknak való, akik a luxust kedvelik, de mindenki másnak ajánlani tudom.
2016. augusztus 24.a párjával járt itt
Kedves fogadtatás a személyzet nagyon elözékeny ,a szobák tiszták esztétikusak . A medencék tiszták az uszomesterek udvariasak egyet kifogásoltak a vendégek a gyerekmedence vizze hideg volt ,a többi szuper ha szoltunk hogy kicsit lehetne melegebb a termál szo nélkül tettek elene . Az étkezésröl anyit a svédasztal gusztusos és hihetetlen kinálattal sok finomságal volt teritvel.
2016. augusztus 17.családjával járt itt
Már többször is voltunk a szálloda vendégei. Igen valóban látszik rajta az idő vas foga. Első éjjel a férjem mozdulatlanul aludt, mivel leszakadt alatta az ágy bár ez így nem igaz le volt szakadva, mivel egyetlen egy csavart nem találtunk meg az ágymatracot tartó lécekben. Tehát nem is volt benne.
2016. május 10.családjával járt itt
Központban,a szállodasoron található,kicsit retros szálloda.Nagyon Jo a szauna,és a belsö medencék,ahol gyógyvizes és élménymedence is található.Kedves és figyelmes személyzet.
2016. április 4.gyerekekkel járt itt
Az apósomék hívtak meg minket (feleségem és 20 hónapos fiunk) egy 2 éjszakás pihenésre. A szálloda jó fekvésű, pozitívum volt, hogy belső parkolóval rendelkezik. Maga a hotel egy alapos felújításra szorulna. Mindenütt lepergett vakolat, kiálló kapcsolók és konnektorok. Wifi használhatatlan, a tv-n volt 1-2 nézhető csatorna, de a távirányító nem működött.
2016. március 29.a párjával járt itt
Nagypenteken erkeztunk, a recepcion szivelyes fogadtatasban volt reszunk. Mivel eloszor jartunk a Hoforras szallodaban reszletes leirast kaptunk a hazirendet illetoen. Vasarnap meglepetesben volt reszunk, csokikut es gyumolcs korlatlan fogyasztasa. Mindent egybevetve csak pozitiv jelzokkel tudom illetni a szallashelyet, barmikor szivesen visszaterek!
2015. december 30.a párjával járt itt
a személyzet kedves volt. Az ételek nagyon finomak bőségesek.Kellemes meleg volt pedig előtte azt olvastuk a véleményekben,hogy sokan fáztak.igazán elégedettek voltunk.Tavasszal visszamegyünk.
2015. június 26.a párjával járt itt
Kedvesek voltak a recepciósok, szobát könnyen tudtunk változtatni, probléma esetén azonnal intézkedtek. Nagyon tetszett az étkezés, bő volt a választék, és az ételek finomak voltak. A medencék vize kellemes, hétköznap lévén nem voltak zsúfoltak sem.
2015. május 9.barátokkal járt itt
Már többször voltunk a barátnömmel ebben a szállodában valóban nem 4 csillagos, de nekünk nagyon is megfelelt. Csendes barátságos a koszt nagyon jó. Nekem a fekhellyel nem volt semmi bajom. Nem takaritottak amig ott voltunk, de a szemetet minden nap kivitték. Valószinű megyünk máskor is.
Akinek nem tetszik annak van lehetősége máshová menni.
Nem mindig a 4 csillagos szálloda a jó ezt nem mindenki tudja megfizetni.
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló a térképen
4200 HajdúszoboszlóMátyás király sétány 21.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • finnszauna • gyerekmedence • gyógymedence
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 2500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 10 kg-ig: 2500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • étterem • bár