Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
a szálloda tiszta(bár egy kicsit RETRÓ-s volt). az ablakokra kéne valami sötétítési l ehetőség(redőny,reluxa),hogy reggel 1/2 5-kor ne legyen nappali világosság a szobában. a TV csatornák száma és milyensége erősen kifogásolható. az étel elfogadható,bár nem magas szinvonalú. aszemélyzet kedves és udvarias ami sok mindent kompenzál. ár-érték arányba megfelelő volt. a masszőrt nem szabad kihagyni!
Szoboszló, akkor Hőforrás! Erre szavazunk a párommal! Előnyös az elhelyezkedése, központban van, minden könnyen elérhető! Remek a fürdési lehetőség, kényelmes napozó ágyak, rendezett park szolgálja a vendégek kényelmét! A személyzet minden területen jelesre vizsgázott, a konyhai dolgozók maximumot nyújtanak, mind választékban, mind íz világban!
Jó ár érték arány, az ellátás jó. Mi a nyolcadik emeleten voltunk elszállásolva, kisgyerekkel. Az erkély ajtó és az ablak állapota elég rozoga volt, sajnos bezárni nem is tudtuk az ajtót, (még jó, hogy szorult, mert a hatalmas szél kinyithatta volna) ez kisgyerek mellett a nyolcadikon nem tűnt túl biztonságosnak. Egyébként minden közel van a szálláshoz, jól éreztük magunkat.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, a személyzet nagyon kedves, az étkezés bőséges, választékos , mennyiségileg is nagyon megfelelő. A fürdőhely és a programok minden korosztálynak és igénynek megfelelőek. Egyszerűen szuper!!!
Korábban már jártunk ebben a szállodában, hasonló baráti társasággal. Akkor is megfelelt, most is. Az eltelt idő óta a szálloda belső részeit, szobákat felújították, ami egyrészt tetszett, másrészt kisebb hiányosságokat is tapasztaltunk. Az eredeti építészeti kialakításon nem tudtak, és azt hiszem nagyon nehéz lesz valamikor is változtatni.
Ugyanis a hátsó bejárattól és a recepciótól a liftig (bocsánat: elevátor)fél emeletet lépcsőn kell megtenni. Aki mozgásképtelen mozgáskorlátozott annak nem ajánlanám. A személyzet hozzáállása most is nagyon jó volt. Az étkezés, a felszolgáló személyzet is minden dicséretet megérdemel, ezt néha részükre ki is nyilvánítottam. A wellnes részlegnél nem történt változás, az egyetlen öltöző kevésnek bizonyult. A mögötte lévő területen az oszlop mellett lehetne még egy öltözőt kialakítani, és ezzel a várakozást csökkenteni.
A szobákra és a fürdőszobára is ráfér egy kis felújítás,az éttermi ellátás kiváló, nagyon finomak az ételek, a konyha nagyon jó.Nagyon kedves gesztus volt, hogy a születésnapomon megemlékeztek rólam és felköszöntöttek. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.
Rendben volt minden. Az ételek ízletesek voltak, a wellness részleg használata megfelelő. A masszázs kiváló volt. Nagyon meg vagyok elégedve.Máskor is szívesen elmegyünk.
A szoba elhanyagolt volt. Vezeték lógott ki a falból, amely piszkos volt.A fürdőszobában rozsdás volt a vizcsap. A szekrény szinte szétesett. A reggeli és az ebéd finom volt.A takarítónők nagyon kedvesek és készségesek voltak.
A szálloda épülete és belső miliője nem a luxus csillogás,de tisztasága megfelelő, a gyógyszolgáltatások megfizethető áron elérhetők, a svédasztalos étkezések a magyaros ízek mellett a diétás összeállításokat is biztosítják. Kiemelnénk a csendes, nyugodt pihenés lehetőségét. Végre gyerekmentes 5 éjszakát tölthettünk itt. A külső medencék környéke igényelne még némi parkosítást, rendezést.
Nem voltam még Hajdúszoboszlón, nagyon jól éreztük magunkat! Csak ajánlani tudnám mindenkinek, az étkezés kifogástalan, és bőséges a választék, a személyzet is kedves! A szoba is megfelelt az elvárásunknak, az ágy kényelmes volt!