Kàr benne, hogy túl messze van a Hotelhez, az étkeztetés szemszögéből. A Hotelben kaptuk a reggelit és a vacsoràt, ami nagyon gyenge volt minden szempontból. A minősége silàny, a legolcsóbb dolgokból előàllìtott svédasztal, és egyhangú, ízetlen vacsora. A svédasztalt dongta a légy, büdösek voltak a csészék és a poharak. A nagy forrósàgot tekintve hűtés, klima (ami màr a mai vilàgban alap elvàràs) az éteremben nem volt. Szakadt a víz az embereken étkezés közben. A felvàgottak, tojàs, vaj, tej stb. a nagy forrósàgban reggel 7 óràtól 10 ig meg is romlik hütetlen. A vacsora egyhangú, és a minősége szintén silàny. A rizs minden nap valamilyen formàba szerepelt a menüben. A hús ràgós, iztelen, panír égett, szàraz, vàgàsnàl lepergett róla. Na és a fénypont, hogy a savanyúsàgot egy tànyérra tették a főételel és a krumlipüre (ami még ehető is volt) tocsogot a salàtalében. Gusztustalan! ! ! ! ! A terasz koszos, pókhàlós, és az asztalokat soha nem fertőtlenítették, sőt még a vendégek tàvozàsa utàn a morzsàk is ott maradtak! Ezek csak egy kis odafigyelést igényelnének, mert azért csak ott van az a 3 csillag a Hotel felirat mellett. 1-2 klíma beszerelése, működtetése az étterembe ennyi vendég mellett, viszont elvàrt a mai vilàgban. A kiszolgàló személyzetnek, pincéreknek pedig lehetne valami tréninget szervezni, mert kedvesség és figyelem esetleg egy kis mosoly az nincs sehol nàluk. Sajnàlom, hogy esetleg nem fog tetszeni amit leírtam, de ez volt a valósàg. Valójàban nem nagy dolgok, pici anyagi ràfordítàssal, és figyelemmel megoldható lenne.