Járja Panzió Hajdúszoboszló

Járja Panzió HajdúszoboszlóJárja Panzió Hajdúszoboszló
Járja Panzió HajdúszoboszlóJárja Panzió Hajdúszoboszló
30 fotó

Járja Panzió Hajdúszoboszló bemutatkozása

A Járja Panzió Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, Bánomkertben várja kedves vendégeit családias hangulatban, csöndes környezetben. A gyógyfürdő bejáratától csupán öt-hat percnyi sétára található a panzió.

18 vendég véleménye alapján

4,1Kényelem
3,4Szolgáltatás
3,1Étkezés
3,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Járja Panzió legnépszerűbb csomagjai

Járja Panzió Hajdúszoboszló - Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
24.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Karácsony (min. 3 éj)
Karácsony
63.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől választható ellátással
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
50.400 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
16.800 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Nyugdíjas akció - nem csak nyugdíjasoknak (min. 6 éj)
Nyugdíjas akció - nem csak nyugdíjasoknak
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Napi árak reggelivel (1 éjtől)
Napi árak reggelivel (1 éjtől)
20.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Járja Panzió Hajdúszoboszló - Két ünnep között (min. 3 éj)
Két ünnep között
50.400 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Corvin Hotel Gyula
77.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás reggelivel

Járja Panzió Hajdúszoboszló vélemények

Gyenge 2024. június 20.a párjával járt itt
A rendelésnél a fürdőhöz közelebbi helyet láttam, valószinűen félreértettem valamit. A kulcs átvételéhez a Járja hotelhez kellett elgyalogolni, aztán vissza a panzióhoz. Azt sem értettem, hogy miért nem kaptuk meg a klÍma távvezérlőt, miért ajánlotta a recepciós hölgy, hogy ha szükségünk lesz rá, sétáljunk vissza a hotelhez érte (az időjárás miatt nekünk nem hiányzott, de a 8.
Gyenge 2024. május 21.a párjával járt itt
A panzió és a Hotel Járja fotói keverednek a honlapon ,ezért nem lehet eldönteni melyik , hol készült. Így csalódás ért minket is amikor odaértünk. Azon hogy az étterem majdnem 1 km re van hamar túlléptünk, mert a séta a kellemes környezetben jól esett. Az étterem ahol az étkezés zajlott minősíthetetlen!
Gyenge 2019. május 22.a párjával járt itt
A szállás nem az én igényemnek megfelelő. Nem tájékoztattak,hogy van Hotel és panzió is. A szállás igénytelen,lelakott. Két napba került, hogy másik szobát kapjunk,mert folyt a zuhanyzó. Messze volt a fürdőhöz,A reggeli minden nap ugyan az. Legolcsóbb felvágott, zöldség csak a hétvégén. Nem erre számítottunk.
Gyenge 2018. április 3.barátokkal járt itt
Nagyon gyenge minosegu panzio. Jollehet nem volt tul draga, ez azonban meg is latszodott a szolgaltatason. A szobak regimodiak voltak, a tusbol alig folyt a viz. A furdoszoba teli volt pokhaloval. Az etterem szolgaltatasa borzalmas volt. Egy-egy pincerlany kicsit sokat gondolt magarol, es negativ velemenyet az Larchmont is lehetett latni.
Gyenge 2017. április 18.egyedül járt itt
nem vagyok elégedett a panzio kb 2,5 km a fürdöttöl és nem 800 méter amit irtak a hirdetésükbe . A ellátás sem egy tökéletes volt a reggeli hiányos volt 9 kor már nem igen tudtunk választani valamiböl. A vacsora pocsék volt ez egy gyereknek is kevés a leves talán 2 dc volt és langyos a második fogásra sokat kellett várni és attol függetlenül hidegen lett feltálalva és minimális adag volt a tányéron .
Átlagos 2024. augusztus 23.gyerekekkel járt itt
A szállással elégedett voltam,tiszta volt,jó volt az elhelyezkedése. Félpanziót kértünk,a reggelivel még nem volt különösebb gond,viszont a vacsora szörnyű volt(egy brassóit nem sikerült elkészíteni).
Három éjszakát töltöttünk ott,a második este a pincér részeg volt,és bunkó,a harmadik vagyorát máshol költöttük el.
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2019. november 24.a párjával járt itt
2019. november 17-23 ig voltunk a panzióban párommal. Nyugdíjas akcióval mentünk,így az ár-érték arány megfelelőnek volt mondható. Kellemes nyugodt környék ,igaz a fürdőt és a Járja hotelt, ahol az étkezésünk volt, kb 10 perc sétával értük el. Számunkra ez nem okozott gondot a kellemes őszi időben.
2024. augusztus 23.egyedül járt itt
A Jàrja Panzió tiszta, rendezett volt. Szép volt a szoba, tiszta a fürdő, ellàtva mindennel. Klima, hütő, tv rendben volt, igaz wifi nem volt. Jó volna viszont, ha ott is fogadna bennünket valaki, mert ismeretlenként csak kóvàlygott az ember elsőnek, és elég nagy ez a Panzió is. Az udvar tendezett, takaros, tiszta, ellàtva minden kerti eszközzel.
2023. december 26.a párjával járt itt
Ami tetszett: Modern, stílusosan berendezett apartman. Jól felszerelt közös konyha. Nagy tisztaság. Okos TV. Elektromos karácsonyi dísz
Ami nem: Nem kaptunk kéz törölközőt. A fürdőszoba egyik fala vizes, így az oda akasztott WC papír átvizesedett. Nincs a piperének egy polc. Az ágy matraca nem volt kényelmes. Időnként fordítani kellene vagy kicserélni.
2021. október 18.barátokkal járt itt
A Járja Panzió sajnos nagyon messze van a fő épülettől,a jelzett 800m helyett közel 1. 5km! Mivel a társaságunkba 2személy nehezen mozog,ez gond volt. De a recepción orvosolták ezt a problémát és elhelyeztek-minimális ráfizetéssel az apartmanban. Így már minden tökéletes volt!
Máskor is szívesen ellátogatunk a Járja apartmanba.
Muszkatal Ilona
Járja Panzió Hajdúszoboszló a térképen
4200 HajdúszoboszlóHajdúszoboszló, Bánomkerti u. 62.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink