2019. május 15-17-ig vendégeskedtünk a Fogadóban. Csatlakozunk a korábbi, szálláshelyet méltató véleményekhez. Mi is teljes mértékben elégedettek voltunk a szolgáltatással. A bőséges, finom ételek mellett készségesen kiszolgálták egyéni igényünket is. Ezúttal is köszönjük. :) Kellemes, tiszta, korrekt szálláshely, kedves, szolgálatkész személyzettel. 35 személy fogadására van férőhely.
Mintha haza mentünk volna,szivélyes fogadtatás,a helynek hangulata van. Az ellátásunk kiváló volt ,nagyon jól éreztük magunkat,az étkezésnél mindenféle jóizü böséges kinálat volt,a szobába tisztaság r,end,kellemes hőmérséklet,talán még egy fotel elkelt volna,denem vészes,egyszóval kellemesen kikapcsolódtunk,köszönet érte az ott dolgozóknak. A csillagokat megérdemelték. Köszönettel:Makai házaspár
2 éjszakát töltöttünk itt egy 3 éves gyerek társaságában.Mindennel meg voltunk elégedve.A személyzet nagyon udvarias,kedves és segítőkész volt.A szoba tiszta és kényelmes volt.Az ételek egyszerűek de ízletesek voltak.
Remek elhelyezkedés a fürdőhöz közel.A szálloda környezete nagyon szép és hangulatos. A személyzet kedves és szolgálatkész. Az étkezés változatos finom és bőséges. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Kényelmes hangulatos szállás barátságos és kedves személyzet.A kert nagyon hangulatos,és ötletes.A fogadó közel van a fürdő bejáratához,a központhoz ahol minden megtalálható.Bátran merem ajánlani másoknak is.
Rendkívül jól éreztük magunkat a fogadóban. A személyzet és a tulajdonosok is nagyon kedvesek. A büféreggeli bőséges és minden igényt kielégítő volt. A háromfogásos, választható menüvacsoráról csak felsőfokban lehet beszélni! Itt a vendég szinte családtagnak érezheti magát.
A sobában a tisztaság a jellemző. A fürdőszoba kicsit szükös, de a szoba nagyon kellemes. Az internet WIFI tökéletes. A fogadósné kedves,szívesen elbeszélget a vendégekkel. Most csak páran voltunk, de a kaja így is kiváló volt. A reggeli és a vacsora is nagyon bőséges. Az udvar berendezése nyáron nagyon izgi lehet, most ebben az időszakban ezt nem tudtuk kihasználni.
Az év utolsó napjait töltöttük a panzióban,két nyugdíjas hölgy akik 40 éve barátnők vagyunk. Nagyon jól éreztük magunkat e családias panzióban. Az udvarias,barátságos személyzet mind erről gondoskodott. A finom,házisa ételek bőségesek voltak. A Szilveszter este nagyon jól sikerűlt,amihez a színvonalas Folklór műsor nagymértékben hozzájárúlt. Szívesen ellátogatunk ide máskor is.