Bár a változatosságot szeretjük ,de jöttünk ide először ismeretlenbe - nagyon jól éreztük magunk , hívtunk ide barátokat , hogy megmutassuk milyen (billiárd,társasjáték,koktél bár, élőzene akik csak nekünk játszottak) , hoztuk magunkkal gyermekeinket , mert tényleg gyermekbarát (játszószoba rengeteg játékkal) , megleptük szüleinket , mert gyógyszálloda , látogattunk ide külföldi vendégeinkkel , mert biztosra akartunk menni , jöttünk amikor rossz idő és amikor házassági évfordulónk volt - ki sem mozdultunk a szállodából. A wellnes részleg a gyermekpancsolótól a gyógyvizes- , majd a bel- és kültéri úszómedencéig minden korosztály igényeit kielégíti , mely után Európa legnagyobb és egyben legzsúfoltabb fürdője már nem is olyan hívogató , de hozzáteszem a Hungarospa csúszdáit feltétlenül ki kell próbálnia mindenkinek. Nem fárasztanék itt senkit a szauna , a sókabin . . . ,konditerem , fodrász szolgáltatásokkal. Az árak kedvezőek , ez számomra fontos hisz én is munkabérből élő ember vagyok. A város barátságos hangulatára jellemző az esti órákban spontán kialakuló utcabálok , mely remek alkalmat ad egy romantikus sétából átcsapó éjszakába nyúló bulizára és ne lepődjön meg senki , ha a mellette táncoló egy óvodás vagy nyugdíjas. A szobák és maga a környezet a faborítások miatt retros benyomást keltelenek , lehet ezért ,lehet a bőséges lakomák , lehet a készséges személyzet miatt éreztem azt , hogy itt "király" vagyok .
Megérkeztünk-e csodás helyre melynek neve Mátyás Király! Mindenki ide jönne ha tudná,hogy itt rá mi vár! Finom ételek,úszás,szauna,ha tehetnénk nem jöttünk volna haza soha! Kellemes szép barátságos környezet mely magával ragadja az embereket. Gyerek,gyógy és úszó medence Apa,Anya,Gyerekek nagy kedvence.
Jókat ettünk,aludtunk nagyokat, úszhattunk sokat mikor senki nem látta a medencébe ugorhattunk nagyokat. :) Komolyra fordítva a szót csendes barátságos környezet,jól felszerelt szobákkal,saját fürdőszobával. Kedves segítőkész, vendég szerető emberekkel. Finom és változatos ételeket ettünk és választék is volt bőven. A játszóházuk is nagyon szuper míg a gyerekek bent játszottak a mellette lévő helyiségben(jó rálátással)Anyuka és Apuka is jót ping-pongozott. A Wellness részleggel is nagyon megvoltunk elégedve,hiszen a fő szempontunk volt a Hotel választásánál,úgy eljutni a wellnessbe,hogy a hideg időben gyerekekkel ne kelljen kimennünk az épületből. Ami itt megvalósítható is volt hiszen a szobában levetkőzve(kis gatya,fürdőruha köntös fel),liftbe be, le a pincébe és megérkeztünk a paradicsomba,ahol gyerek,úszó,gyógymedencék vártak minket. A hab a tortán a gyerekeknek a medence"bugyogása" ahogy ők mondták felejthetetlen élményt hagyott bennük. Három felejthetetlen napot töltöttünk el pihenéssel ,evéssel,fürdőzéssel,és sok-sok játékkal mely egy két kisgyerekes család életében maga a kánaán! :) Nem is felejtjük el soha! Ígérjük visszatérünk jövő tavaszra! :)
Május első hetében töltöttünk 6 napot a szállodában. Várakozásunknak megfelelően hétköznap elég kevesen voltak a szállodában, így jól kihasználhattuk a welness részleget. Korábban többször a szomszédos Aurumban szálltunk meg, ahol az úszómedencét hiányoltuk, és láttuk, hogy itt van fedett és nyitott úszómedence is, amiben sokszor egyedül úszkáltunk.
Két gyógyvizes medence van, egy 36 fokos, és egy 32 fokos hőmérsékletű, így aki a meleg vizet kevésbé szereti, az is gyógyulhat. A TB által támogatott kezeléseket is igénybe lehet venni, csekély összegért 4 féle kezelést ( masszázs,tangentor, iszap, csoportos vízi gyógytorna ) lehet kapni. A szoba berendezése praktikus, az étkezés pedig kiváló. Bár a választék nem túl nagy, de a 4 féle fő étel 3 féle húsból volt, egy-egy alkalommal halat és vadat is kaptunk, minden esetben lehetett párolt zöldséget vagy saláta köretet választani. Leves két féle volt, egy húsos, és egy húsmentes. Reggelire rozsos pékáru széles választéka volt, és több féle gyógyteából lehetett választani. A személyzet tagjai között sok a kezdő fiatal, akik nagyon lelkesek és segítőkészek. Remek hetünk volt, fogunk még menni.
Hajdúszoboszló egyik legjobb gyógyszállodája. A vendégek, gyógyulni vágyók igényeinek megfelelő. Kedves, segítőkész személyzet. Reggelik, vacsorák változatosak. Finom, ízlésesen tálalt ételek. Szép, kultúrált étterem. A fürdő őszi, téli és tavaszi időszakban maximálisan kielégítő a vendégek számára.
Szálló vendégek nem voltunk, csak fürdő. Ugyanis a Panoráma Hotel vendégei partner szállodájában itt a Mátyás Gyógyhotel fürdőjét használhattuk, Végig csodálatos idővel, kinti medencében és napozással töltöttük el a napokat. Vizes hely, nem csúszó kővel, intelligens illemhelyek, továbbá pihenőszoba, szauna, .
Ezek mind elnyerték a tetszésünket. Bármikor vissza mennénk. Tudom ajánlani bárkinek. Aki egészséges azért, aki beteg azért a víz a hidegtől egészen a meleg kategóriáig megtalálható. Elég pihenő ágy volt, külön gyerek sziget, így egészen a pici korosztály is felüdülhet.
Harmadik alkalommal vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait és meg kell mondjam ez a kedvenc szállodánk. A család minden tagjának megvan a kedvence. A gyerekeim a játszóházat, a játszóteret és a gyerekmedencét imádják. A férjem a bőséges és kiváló ételekért van oda én pedig a sokrétű és pihentető wellnessért.
Másodszor voltunk már a szállodában őszi időszakban, mert Hajdúszoboszlón ár-érték arányban a legkedvezőbbnek találtuk. Gyógymedencék, wellness részleg, barátságos személyzet, kiváló ételválaszték! Ha mégis a városi fürdőbe szeretne menni valaki, nagyon közel van gyalogosan.
Kellemes, hangulatos a szálloda, A svédasztal valami csodálatosan jó volt, még a válogatós családom is talált magának ennivalót bőven. A wellness részleg nem nagy de annál hangulatosabb. Nagyon jól éreztük magunkat,jó élményekkel jöttünk haza. Inkább pároknak ajánlanám vagy akik lazítani kikapcsolódni szeretnének. Kisgyerekeseknek nem annyira.
Gyönyörű környezet, kedves kiszolgáló személyzet, max. kényelem. Kisgyermekes családnak tökéletes. Kiváló a kül és beltéri medencéje,csodás gyógyvizes medencéje van. Talán az ételek nem voltak az igaziak,legalábbis a gyermekem szerint. Jó programok voltak, grill partys vacsora zenével nagyon tetszett. Központban van mindenhez közel. Jól éreztük magunkat.
Május végén töltöttem 5 éjszakát a férjemmel a szállodában. Csodálatos volt az idő és az ott töltött napjaink. A személyzet szolgálatkész, udvarias volt. Felváltva élveztük a napozást az úszómedence mellett,majd a gyógyvízben pihentük ki az úszás fáradalmait. Ízletes és bőséges étkezési lehetőség még csak tetőzte örömünket. Minden este városi sétánk után elégedetten tértünk nyugovóra.