Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Nagyot csalódtam a szállodában. Mi már voltunk elég sok 4* szállodában, de ez a szálloda még a 3* sem éri el, nem tudom mi alapján sorolták ide. A klíma nem működött, csak akkor ha szóltunk, hogy kapcsolják már be, mi nem is tudtuk irányítani. A szőnyeg a folyosón nagyon piszkos volt, a szobában a fal szintén koszos volt.
Nem beszélve a szálloda udvara , az minősíthetetlen. A reggeli nagyon gyér volt, minden nap ugyanazok az ételek, üdítő nem volt a reggeleihez, péksütemény soha nem volt, kenyér csak egy féle, zsemlye volt és kifli, gyümölcs sem volt. Kakaópor az a keserű, nem azonnal oldódó, hideg tejhez nem tudtam inni. A vacsora egész héten ugyanaz volt, 1-2 étel változott, de másnap megint ugyanaz volt. A mennyisége is kevés volt. Hasáb krumplihoz az előző nap megmaradt brassói sült krumpliját hozták ki. Gyümölcs az a dinnyébe kimerült, de az is csak egy fél szelet. Sütemény az olyan száraz volt, hogy ehetetlen. Első este kértünk sört a vacsorához, sikerült meleg sört kihozniuk. A húslevesben egy szem hús nem volt. Szóval nagyon sok hiányosság van ebben a szállodában, nem fogom senkinek sem ajánlani, és mi sem megyünk többször.
Érkezéskor az udvar tisztasága nem igazán volt megfelelő. A szobában a klíma nem működik,az ágy kényelmetlen,a szőnyeg enyhén koszos,a törölközőket 6 nap alatt egyszer sem cserélték ki,ami egy kicsit durva! ! WiFi a 2. emeleten nem működik,ezért szóltunk,de nem reagáltak! ! A szálloda medencéjében kegyetlen hideg a víz!
! A parkolási lehetőség az utcán volt,egy gaztengerben! ! A reggeli egyhangú,de bőséges,5-6. nap után már unalmas,a vacsora valóba menü,csak az a baj,hogy ovimenü! Egy kancsó vizet sem hoztak se a reggelihez,sem a vacsihoz,ami egy ****-os Hotelnál lehetett volna,bár a pincér kérdezte mit hozzon a büféből. Valóban nem csak nyitáskor kellene a ****-ot megadni egy hotelnek,hanem utána is fenn kellene azt tartani. Inkább ***-ot adnék jó indulattal! ! ! Kicsit többet várna az ember ****-tól! !
A recepción a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt! Az étteremben a felszolgálóról ez már nem mondható el. Az ételek reggelente mindig ugyanazok, gyümölcs nincs, a reggelihez gyümölcslé szintén nem járt. Én úgy gondolom egy 4 csillagos hotelben ez elvárható lett volna! A vacsora szintén vicces adagokra sikeredett.
A szálloda medencéje csapvíz hideg, a jakuzzi max 2fős. A szobával és a berendezéssel meg voltam elégedve, bár éjjelente állandó búgás hallatszott, ezt nem sikerült kideríteni mi okozza? ! Összességében a hotelről annyit mondanék szerintem nem érdemel 4 csillagot.
A Klíma nem működött-a wifi a szobában nincs! (több szobában sem- a folyosón interneteztünk) a reggeli svéd asztalos 10 nap alatt semmi változatosság a kipakolt ételek között. A vacsora szánalmas minden alkalommal gyerek adag fele ráadásul sós a legtöbb étel! Este a vacsora után irány a város és a bolt ételért hogy ne éhgyomorral feküdjünk le!
A medence jég hideg hipó szagú. a jakuzzi hol hideg holt túlforró volt ráadásul az utolsó előtti napon kicsit túlfertőtlenítették (vízcsere helyett) annyira el hipózták a vizet hogy mind a hárman orr és torok nyálka hártyasérülést szenvedtünk. Mikor ezt jeleztük állítólag lecserélték a vizet 2 óra elteltével újra lementünk, de ugyan úgy lehetett érezni a klórt, amikor bekapcsolták a szivattyút tehát nem öblítették át a rendszert! Mikor újra szóvá tettük nemhogy elnézést nem kértek, de még nekik állt feljebb hogy minek ülünk egész nap a vízben. Érdekes módon másnapra teljesen tiszta szagtalan vízzel töltötték fel a medencét! Emiatt köhögésiroham tüsszögés orfolyás volt alvás helyett. Másnap reggel irány a gyógyszertár. A tisztaságról csak annyit, ha nem szólok, a szemetet nem viszik, ki WC papírt nem adnak porszívózás 10 nap alatt egyszer sem volt! A hátsó rész koszfészek ládák autógumik tojástartó karton dobozok szana szét a kuka csordultig tele. De lehetne sorolni még. Izzók kiégve (a szobában 3-ból 1 világit WC Ben is hiányos. A TV kritikán aluli a csatornák minősége és mennyisége főleg!
Szép hétvégét töltöttünk el a Hotelben a párommal, nagyon jól éreztük magunkat. Az árak elfogadhatóak. A Hotel viszonylag közel van a gyógyfürdőhöz illetve a strandhoz, a hotel wellness részlege elég kicsi. A személyzet lehetne egy kicsit kedvesebb a vendégekhez. . . . . . . . . (itt gondolok a "morci" recepciós hölgyre) Az ételek bőségesek voltak. Mindent összevetve szívből ajánlom másoknak is a szállodát :) !
Tavaly pünkösdkor jártunk ebben a családias Hotelben. Az ár és érték arány jó volt, közel a belváros részhez és a kiszolgálás és a szobák nagyon jó volt. Máskor is szívesen vissza térünk ide. A személyzet nagyon kedves és segítő kész volt. A reggeli bőséges, és friss. A vacsora elégséges és ízletes.
A hotel Wellnes részlege nem nagy szám azon volna mit javítani. Félpanzióban a reggeli és tányérszervizes vacsora volt. Az étkezéssel megvoltunk elégedve, a személyzet barátságos volt. A szobával és tisztasággal sem volt gondunk. A parkolás megoldott , a szálloda közel van a fürdő komplexumhoz.
Jo napot kivánok. Szeretném néhány hiányosságra felhivni a Hotel M száloda üzemeltetőinek figyelmét. Egy apartmant béreltem amihez ebédlő is tartozik konyhai felszereltséggel,ugyanis gyerekekkel voltunk akiknek napközben is kell néha ételt melegiteni,késziteni és tálalni. Ebben az ebédlőben azonban nem volt egy darab edény és egy darab evőeszköz sem,pohár csak két db.
volt. Megkóstoltuk volna érkezés után az otthonról hozott húsvéti sonkát de nem volt egy tányér sem és egy evőeszköz sem. Szerencse hogy legalább egy kés volt nálunk. A szobai széf nem működött a szomszéd szobából áthozott utasitás segitségével sem,ugyanis az apartmanban az sem volt. A fűtőberendezés olyan hangosan működött,hogy felébredtünk amikor bekapcsolt. Az ebédlő ablakain nem volt sötételő. Fizetés után nem kaptunk semmilyen költségkimutatást. Nem tettem szóvá helyben a most leirtakat,dehát Isten sem ver bottal! Különben az ételek, a higiénia és a kiszolgálás rendben voltak. Remélem segitek észrevételeimmel a hiányosságok megoldásában. Tisztelettel Vieser István.
A szálloda wellness részlege nagy csalódás volt a tájékoztatóban megjelentek után,kicsi és hideg, nem való családos vendégeknek. Szálloda 4 csillagosnak hirdeti magát, ami minősítés biztosan régen lett megállapítva, mert nagyon sok helyen nem égett a villany(biztos a spórolás miatt), a fürdőszobában felszerelt szappantartók feleslegesen vannak felszerelve,mert nincsenek feltöltve, még jó hogy működött a lift és nem kellett gyalogolni az emeletre.
Az étteremben nincs étlap és itallap, nem lehet tudni semminek az árát, csak bemondásra. Reggelinél nincs melegen-tartó, amiben a főtt ételeket kellene tartani, mert más szállodában így van és úgy tudom ez elő is van írva. Az unokám lisztérzékeny, amit időben említettünk,de még sem sikerült felkészülni erre. Hab a tortán az volt amikor utolsó nap elszámoltunk. Semmit nem lehetett leellenőrizni,mert nem kaptunk számlát és amikor megkérdeztük az árakat, még megpróbálkoztak átvágni, majd a számonkérés után visszaadták a túlfizetést. Ilyet még nem tapasztaltam még sehol sem és ezért nem is ajánlom senkinek a szállodát,sőt amennyire lehet kerüljék. Nagy kár, hogy a mai Magyarországon még lehetséges az ilyen.
A hotel közel van a fürdőhelyhez, kényelmesen sétálva is max. 5 perc. Aszoba tiszta volt, ellenben az ágy nagyon kényelmetlen volt. Az étkezésről: semminek nem volt olyan íze, amilyennek kellett volna lennie, dörzsi szivacs-darabkák voltak a vacsorában,gondolom az előző esti, mosogatás után a rácson fennakadt nokedli került másnap este is az asztalra.