Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a személyzet kedves, az ellátás bőséges, az ételek finomak.A hotel csendes helyen található, a fürdő csak pár percre van. Nagyon kedvező áron tökéletes kikapcsolódásban volt részünk.
Az étkezéseknél a kiszolgálás gyors és zökkentőmentes volt,a választék minden étkezésnél kielégítő volt. A személyzet nagyon segítőkész,kedves közvetlen. A welness részlegnek volt némi hiányossága,mert a az egyetlen hideg vizes medence éppen felújítás miatt nem üzemelt,ami viszont csak megérkezésünkkor derült ki. Kompenzálta viszont a strand közelsége. Mi remekül éreztük magunkat.
Istenien èreztük magunkat a Hotelben. Nagyon kènyelmes. Kipihenten èrkeztünk haza.Az ètelek bő választèka mennyisège elegendő. A wellness részleg is kiváló. Nyugodt környezetben található. A szemèlyzet nagyon kedves segítőkész. Mègegyszer elmegyünk a Hotelbe.
Kellemes családias környezet és figyelmes,udvarias kiszolgálás.Megfelelő hely a kikapcsolódni vágyók számára! Tökéletes pihenés és ellazulás az erre vágyók részére!
Tökéletesen meg voltam(unk) elégedve a szállással és a kiszolgálással. Ami egy picit a legelején zavart, hogy a bár 8:00-20:00 ig fogadja a pihenni vágyókat, de hamar rájöttem pont ideális nyitvatartás a kikapcsolódáshoz. Összegezve nagyon kellemes időtöltés volt, kipihentük magunkat.
Teljes ellátásal, öt nap négy éjszakát töltöttünk el párommal. Elégedettek voltunk a szállással, szép és tiszta! Az ételek nagyon finomak és bőségesek! A személyzet udvarias, és segítőkész. A wellness részleg is minden igényt kielégít! Csak ajánlani tudjuk! Tisztelettel egy vendég.
Rengeteg negatív dolgot olvastam erről a helyről,így kis félelemmel indultam el,de már az első 10 percben kellemesen csalódtam! A személyzet kedves és segítőkész, abszolút vendég-központúak! Az étel valóban lehetett volna változatosabb,de ami volt,az tökéletes volt!
Ami nekünk szokatlan volt, hogy vacsorára kaptunk leves-főétel-desszert kombinációt, estére picit megterhelő volt! A szobánkat imádtuk! Tiszta,tágas,jól felszerelt,és nagyon kényelmes ágy! A wellness részleg nekünk megfelelt, a sok pozitívum mellett el lehet felejteni az ottani negatívumokat! :) Összességében mi jól éreztük magunkat,igaz hogy ez volt az első wellness hétvégénk,szóval nem tudjuk mivel összehasonlítani, de ár-érték arányban szerintem tökéletes választás volt! :)
Középkorú házaspár vagyunk, 3 napot töltöttünk a Hotel-M-ben. Nagyon szimpatikus volt az első élmény is hogy "kinyújtották" az ebédelési időt, úgy hogy a távolabbról érkezőknek is legyen módjuk az első nap is ebédelni. Finomak voltak az ételek, nagyon udvariasak és segítőkészek voltak az alkalmazottak. Közel voltak a fürdők. Lehet, hogy újra visszamegyünk.
Teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel. Negatívumként talán a wellnes részleg vízhőmérsékletét emelném ki, mellyet kissé hidegnek találtuk. Pozitívum: kedves személyzet, kényelmes szobák, finom ételek, élményfürdő közelsége.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Az értékelésünk is mutatja, hogy igen jól éreztük magunkat, ezért az eredeti foglalást meghosszabbítva két éjszaka, három nap helyett az egész hetet a barátságos, családias wellness szállóban töltöttük.