Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Jól éreztük magunkat.A felszolgálók nagyon segítőkészek,az ételek finomak és elegendőek voltak.A szálloda tisztasga is rendben volt csak a fürdőszobában ki lehetne cserélni a szemetest.A szálloda elhelyezkedése is jó,távol van a többi szállodától de gyalog mégis minden kőzel van.Én ajánlani tudom .
Ismét jól éreztük magunkat,az ételek finomak,és bőségesek,a személyzet udvarias,és szolgálatkész.Renkivűl csendes környék,közel a fürdő.Egy problémám viszont volt az ágymatracra valamilyen zörgős (vizálló?)huzatot rögzítettek ami igencsak zavaró volt.Ettől független jól éreztük magunkat,és elégedetten távoztunk.
Nagyon jó hely olyan pároknak, családoknak akik csendességre vágynak . Mi kellemesen csalódtunk, a kiszolgálás jó, az étrend kiváló és bőséges . Nem bent van a város központban, tetszik a csendessége csak ajánlani tudom bárkinek, mi meg voltunk elégedve .
Csöndes, szép környezetben van a hotel. Hiányossága az étlap szük kinálata. Igaz, hogy érkezésünkkor szarvaspörkölt volt ebédre, ami igazán finom és különleges, de a többi napon ugyazok ismétlődtek. A svédasztalos reggeli azonban változatos és bőséges volt. Nagyon jó, hogy nem kellett kimenni a szállóból a fürdéshez, mert a jakuzzi egész nap rendelkezésünkre állt.
Alapvetően elégedett vagyok a szállással és a kiszolgálással, de a hotel nem nevezhető wellness hotelnek a "wellness" szolgáltatásai alapján. Ez az egy okozott ténylegesen csalódást.
Összességében azt kaptuk amit vártunk. Ár/érték arányban jó, de a hotel inkább csak 3 csillagos. Az ételek sűrűn ismétlődnek,de jó ízűek a személyzet kedves. A wellness részleg felejthető.
Összességében remekül éreztük magunkat, kellemes környezet, korrekt kiszolgálás, kedvezményes belépő az Aqua-Palace Élményfürdőbe. A szobában viszont voltak hiányosságok: a hajszárító nem működött, a lefolyó-dugó kiakadt, a tusfürdő kevés volt, fürdőköpenyt külön kellett igényelni.
Viszont amiket jeleztünk a recepción rögtön korrigálták. A személyzet nagyon készségesen segített, az árak is korrektek voltak. Ajánlani tudom mindenkinek aki ide szeretne látogatni. Üdvözlettel: J. Ferenc
Csodás hétvégét töltöttünk a hajdúszoboszlói Hotel M-ben. A személyzet tagjai kedvesek és segítőkészek. Az ételek házias ízűek,nagyon finomak és bőségesek voltak. A szakácsnak 5*. Köszönjük!
Nagyon jól éreztük magunkat a három nap alatt. A kiszolgálás remek volt és a személyzet kifejezetten kedves volt. A reggeli bőséges svédasztalos, a vacsora választékos és ízletes volt. A szobával elégedettek voltunk, kényelmes és tágas volt, és a fűtés is állítható volt és tökéletesen bemelegítette a szobát.
Az elhelyezkedés kíváló, 3 perc sétára volt a központi résztől és ezáltal az Aqua Palace élményfürdőtől. A szolgáltatásban volt egyedül kicsit hiányérzetünk, mivel "csak" szauna és pezsgőfürdő és masszázs lehetőség volt és az elég nagy medence jéghideg volt mivel merülő medenceként funkcionált (szaunázás utánra), pedig felfűthető lehetősége végett nagyobb haszna lehetne a vendégek számára mint normál medence, mert így senki nem használta. Véleményem szerint a szauna meletti zuhany is tökéletesen megfelelne a szauna után és a medencét sokkal többen használnák normál medenceként úszkálásra. Egyébként sehol nem is volt feltüntetve az hogy csak merülő medenceként funkcionál a szálloda medencéje és ez szerintem kicsit félrevezetés. . . de ezzel együtt összeségében nagyon jól éreztük magunkat és ajánljuk mindenkinek! Egy fiatal pár
Nagy problémám nem lehet,de mikor a szállást foglaltam, 3 éjszaka után 30 perces frissítő masszázst igertek,amit tartalmazott az ár! Ennek ellenére,sajnálattal hallottam,hogy 20%kedvezmény van rá személyenként!