Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
A hotel Wellnes részlege nem nagy szám azon volna mit javítani. Félpanzióban a reggeli és tányérszervizes vacsora volt. Az étkezéssel megvoltunk elégedve, a személyzet barátságos volt. A szobával és tisztasággal sem volt gondunk. A parkolás megoldott , a szálloda közel van a fürdő komplexumhoz.
az áron kivüli éttermi fogyasztás kissé drágának találtam, 4 dl bor, 6 cl vilmoskörte és 2 kisüveges üditő sztem sehol nincs 4000 Ft felett, egyébként a személyzettel és a szobával megvoltam elégedve, a wellness rész kissé szegényes, kevés "lakó" volt a hotelben igy számunkra kényelmes volt, de teltháznál vagy már ha csak 2x ennyien lettünk volna akkor úgy gondolom kissé már kényelmetlenebb lett volna.
A masszázst mely az árban volt igy is csak egy időpontban tudták kiadni. Dzsakuzziban 5 főnél már kényelmetlenül éreztem magam. ugyanez elmondható a szaunára is. Ottlétünk alatt asszem kb. 16 személy volt még rajtunk kivül, igy mégegyszer mondom mi elfértünk kényelmesen, mindenki más időpontban használta a wellness részt többnyire. A szobabán nem működött a törölközőszáritó, kaja bőséges és laktató volt, mind a reggeli mind a vacsora, hálistennek ezzel nem volt problémám, nagyon megvoltam vele elégedve, a többféle választékos vacsora sztem mindenki igényeit kielégitette. Újépitésű az épület, szebb mint a paneltornyok, otthonosabb hangulatosabb csendesebb a környezet és a környék, pihenásre kikapcsolódsra tökéletes. A sétáló és az Aqua Palace közel van. Személyzeti dolgozók valóban nagyon kedvesek és odaadóak. Összességében jól éreztük magunkat.
Megerkezesunkkor a recepcion 20perc varakozas utan kaptunk ketagyas szobat, a foglalt francia agya helyett. A szobaba nem volt bekeszitve a pezsgo gyertyak. Reklamacio utan, keseru azajizel es nem tul kedvesen, de kicsereltek a szobat egy olyanra amit foglaltunk. Vacsoranal a kaja jo volt, frissen sultek, de meg egy pohar vizet sem kaptunk az etelhez, kulon szobaszamlara kellett kernunk es fizetnunk az italert.
A reggeli svedasztalos, minosegi volt, amde ha nem kezdesre erkeztel mar csak kifli es felvagott maradt. A Wellness reszleg meglepoen mas, szegenyes a kepekhez kepest, az egyetlen pozitivum a masszazs volt amit a csomagban kaptunk. Tavozaskor meg ert minket meglepetes, csupan pluszba ki kellett volna fizetnunk egy belepojegyet amit masnak adtak as, es az IFA is. Osszessegeben Hajduszoboszlo jo hely, a gyogyfurdo remek, es a parommal jol ereztuk magunkat, de a szallodarol le kene kaparni 1 csillagot.
Két éjszakát töltöttünk itt férjemmel. A wellness kicsi, éppen egy család foglalta el kicsi gyerekkel. Gondoltam infra szaunázok. A merülő medence a fürdő medence vizével volt feltöltve, na jó, akkor zuhany. Lógott a zuhany csapja már egy ideje, lassan rozsdásodik.
A szobát első szóra kicserélte a recepciós - két külön ágyasra, de ott meg az ablak alatt vastag penészréteg volt (tudom bizonyítani fényképpel! ). Aszmás vagyok. . . Az erkélyen a szék támlájára rászáradt madár ürülék. A vacsora két napig ugyan az volt, 2. nap megtoldva tarhonyával. A személyzet nagyon kedves udvarias, kivéve az urat a recepción. Mert fizetni akartam este (reggel nem szeretek ezzel bajlódni) és mivel várni kellett a szlára, miközben kiszolgált más vendégeket - hiszen a bárpultnál is ő volt, leültünk egy asztalhoz. Eltelt fél óra! már levittem a horgolásom, majd megkérdeztem mikor lesz kész a szla? "Egy pillanat alatt kinyomtatom" nem tudtam hogy arra várnak. Ide kellett v olna jönni a pulthoz. l. . . . na de ő nem tudott szólni hogy mikor nyomtat és menjek aláírni! . . . nem tudom hogy mindig ilyen-e, remélem csak rossz napja volt. A fürdő nincs messze 2-3 száz méterre lehet a bejárat.
Welness részlegük nagyon nagyon gyenge foglaláskor nem tüntetik fel hogy a gyerekek csak fél adag vacsorát kapnak desszert a vacsora után 1 szelet sütemény szobában régi elavult tv szemcsés alig lehet látni valamit hütőttől aludni nem lehet olyan hangosan szol udvarba a parkolás szinte lehetetlen kevés hely van
Megérkezéskor csalódás volt. Egyedül a recepciós hölgy volt kedves, a férfi alkalmazott flegma volt. A szoba tiszta volt, viszont az ágy kényelmetlen. A padló kényelmesebb volt ,az éjszaka egy részét ott töltöttem. A fitness részleg mégnagyobb csalódás.
A jakudzi oldalán vastagon felrakodott kosz volt, eggyetlen medence jéghideg vízzel,konditeremben alig volt valami és azok eggyik része hibás volt. Eggyetlen pozitív dologként a reggelit tudom említeni. Összesítve ablakon kidobott pénzként emlékszem erre a pár napra. Sajnálom
a szállodában mintha nem tudnának az itteni-akcioiról, valószinuleg nem kaptunk minden kedvezményt, de ez semmi új a számunkra, csak kicsit furcsállom ezt a hozzáállást - mintha nem lenne fontos a vendégek véleménye
A képek nem felelnek meg a valóságnak. A szálloda faláról már eltávolították a négy csillagot. A képen levő hintaágy már az enyészeté,ugyanúgy,ahogy a fű is körülötte(ezt a területet meg lehetne csinálni parkolónak a derékig álló gaz helyett).
A parkolási lehetőség bár ingyenes,de nagyon rosszul megoldott:40 szobára jut 25 parkolóhely,de egymás mögött egy tujasor mellett a szálloda mögött szűkös helyen kényszerül megállni,miközben a tulajdonosok a luxus terepjáróikkal(Porsche) a szálloda előtti néhány helyet foglalják el. A fürdőszoba felszereltsége nagyon hiányos:a tartóban nincs tusfürdő,kétszeri kérésre is testápoló-mintát adtak,a wc-papír a tárolóban nem helyezhető el,így kénytelenek voltunk a földön tárolni. A szobába lépéskor minden alkalommal kellemetlen szag ütötte meg az orrunkat. A klíma hangos és csak egy fokozaton működik. Az asztal és a székek a szobában szétesnek, a "francia" ágy kerete magasabban van mint a matrac,ezért forduláskor akadályoz és zavar(2 ágy van összetolva). A szálloda közvetlen környezete igénytelen,rendetlen. A "Wellness" rész egy sós és zavaros színű pezsgőfürdő,egy jéghideg medence és két szaunából(melyet kérésre bekapcsolnak) áll. Az étkezéssel meg voltunk elégedve,személyzet kedves és igyekvő volt.
A párommal együtt töltöttünk el 3 napot Hajdúszoboszlón az elmúlt napokban. A Wellness Hotel-M szállodában szálltunk meg, melyet ár/érték arányban elfogadhatónak találtunk. Van némi hiányosság(tisztább környezet, jobb informálás, köntös,stb. ), ami a 4 csillagos szállodákban már elvárható lenne, de ezen kívűl mi jól éreztük magunkat, kedvesek és segítőkészek voltak.
Családias, jó hangulatú hely kedves személyzettel! Minden egyedi kérésnek eleget tesznek, nagyon segítőkészek! A wellness részleg elég kicsi, de a célnak megfelelő.