Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál.
Hotel az Aquapark közelében található. Akadálymentes és családbarát. Saját konyha, kerthelyiség, parkoló, bár, lift, széf és wifivel rendelkezik. Recepción (24 órás) kedvesen fogadtak bennünket,tájékoztattak a csomag tartalmáról, majd felkísértek a szobánkba. A szoba rendezett, tiszta és egyszerű berendezésű.
Törölközőket naponta cserélték. Takarítást nem kértünk. Étterem kicsi, zsúfolt, de van terasz része. Reggeli bőséges svédasztalos volt, de naponta ugyan azokkal az ételekkel. Ebéd menüválasztásos, vacsora háromfogásos, igény szerint elkészítették. Finom volt és ízletes. A személyzet kedves és gyors volt. Wellness részleg kicsi, zsúfolt, mi nem vettük igénybe, helyette a hoteltől kapott kedvezményt használtuk fel a gyógyfürdőben. Konditerem kicsi és kevés gépekkel felszerelt. Hiányosságokat a vendéglátóink kedvessége és figyelmessége kárpótolta. Kerthelyiségben minden este kellemes beszélgetést folytattunk velük egy pohár ital mellett.
Határozottan jól éreztük magunkat, maximálisan elégedettek voltunk. A tisztaság rendben volt, a kiszolgálás pontos és nyugodt, illetve gyorsan ügyesen zajlott. A szolgáltatások a hirdetésnek megfeleltek.Köszönjük.
Sajnos a szálloda fürdöje nem gyógyvíz. A fürdököpenyért külön díjat számoltak fel, pedig a szolgáltatásokban ingyenesen van feltüntetve. Egyébként jól éreztük magunkat, a kaja böséges és finomságok volt.
Barátságos személyzet,finom ételek,bőséges vacsora.A Szilveszteri műsor külön dicséretet érdemel. A Wellness részleg viszont kifogásolható,a víz hőmérséklete hideg.
Nagyon pozitív ötletnek tartjuk a szálloda által biztosított 1 teljes napos belépőt az AquaPalace élményfürdőbe, ami kompenzálja a szálloda alagsorában lévő wellness részleg gyengéit (a jacuzzi medence vize ottartózkodásunk alatt meglehetősen hűvös volt).
Nagyon meg voltunk elégedve az étteremben felszolgált ételek minőségével, és a svédasztalos reggelihez biztosított választékkal is. Az általunk használt szoba a második emeleten nagyon kellemes, tiszta, világos volt, és nagyra értékeltük a csendes és nyugalmas környezetet, és a fűtés állíthatóságát.
Be valóm félve mentünk oda mert sok negativ kritika volt a hellyel kapcsolatban ! ! ! ! De ilyen pozitiv csalódást sok embernek kivánok ! ! ! Mikor meg érkeztünk fel kisértek minket meg kérdezték meg e felel e a szoba. A reggeli bőséges volt kb 15 féle választható reggeli svédasztalos,vacsora ismét bőséges volt és finom.
A szobában mindig üritették a szemetest,mindig volt 4-5 guriga wc papir bekészitve,4-5 tiszta nagy törölközö van a szobában. A légkondi működött rendesen ! ! ! A tulaj nagyon kedves volt és figyelmes ! ! ! Én olyan csomagot választotam amibe masszázs is volt amit rendesen meg is volt. A szauna rendesen működött ill a jakuzzi is. Tehát én nagyon ajánlom mindenkinek a helyet.
Évente két alkalommal legalább megfordultunk már különböző szállodákban,de ilyen fogadtatásban még soha nem volt részünk. Érkezésünkkor a szobába felkísértek, eligazítottak és nem utolsó sorban megkérdezték, hogy megfelel-e a szoba. A szoba tiszta volt, az ágy kényelmes. Az ételek, jó ízűek és háziasak voltak.
A kiszolgálás udvarias. A wellnes része viszont gyenge volt. A jakuzzit akkor kapcsolták be mikor lementünk, majd elmentünk szaunázni. Mikor újra beültünk volna a pezsgőbe már nem üzemelt. Az " úszó medence " vize pedig nagyon hideg volt. Kénytelenek voltunk a városba más fürdőbe menni ami plusz költség. Igaz a két éjszaka ára 2 főre nem volt túl sok, de a tanúságot levontuk. Télen olyan helyre kell menni ahol nagyobb a wellnes még ha többet is kell ,érte fizetni.
Nem nagyon szoktam értékelést olvasni, írni meg pláne (se jót, se rosszat)bár eddig nem tudtam az okát. Mostantól tudom. A megérkezés előtt olvasott negatív értékelések elrontják az ember hangulatát, fenntartással indul el, és megfogalmazódik benne, hogy talán el sem megy a lefoglalt szállásra, inkább bukva a foglalót, mint még több tízezer forintot ott hagyjon egy rosszul sikerült családi kikapcsolódásért, vagy nyaralásért.
Véletlenül tévedtem erre az oldalra az indulás előtt és hát látva a korábbi negatív értékeléseket sajnos mi is így indultunk el a Hotel-M-be, pedig nagyon vártuk már, hiszen az idén ez volt a nyaralásunk a telelésünk és egyáltalán az a program amit együtt tölthet a család. Megérkeztünk és csalódtam, de a csalódás jó értelmében. Penészes, koszos fürdőszobát, szobát nem láttuk. A wellness is rendben volt, igaz az infraszaunna nem igen fűtött föl 30°C-nál melegebbre és bizton állíthatom, hogy a nem megfelelően működő futópad sem az átlag emberek problémája. Tehát próbálom csak abból a szemszögből megírni az értékelést ahogyan egy átlag ember láthatja. A szálloda tiszta, igényes, az ételválaszték megfelelő (ha valaki 2 levesből és 4 féle másodikból nem tud választani akkor az már nem a szálloda hibája) felszolgált ételek bőségesek és ízletesek, a személyzet kedves és segítőkész. Nekem/nekünk ennél több nem kellett. 4 nap/3 éjszakát töltöttünk ott (2 felnőtt és 2 gyerek) és mi meg voltunk mindennel elégedve. 5 szívecskét csak azért nem adok, mert már adtam más szállodának és egyelőre az az etalon. Újra olvasva a korábban leírtakat, talán egy kicsit félreérthető amit írtam. Szóval a wellness. Az infra-szaunát említettem, hogy nem igazán fűtött föl arra a hőmérsékletre amire én szerettem volna (mentségére szolgáljon, hogy akár 8 ember is befért volna akkora volt én még infrából ekkorát nem láttam - de a mellette működő finn szauna tökéletesen működött. Peckemre én az infrát jobban szeretem, mert nálam a hatás garantáltabb vele, de meglátásom szerint - és ezt az ott tartózkodásunk alatt a Pallas-ban is megtapasztaltam hogy - a nagy átlag még mindig jobban szereti a finn típusút, mint az infrát. A futópad pedig, hát na, ha van olyan futóbolond, mint én aki még szilveszterkor és újévkor is futni szeretne, nem is keveset akkor annak talán rosszul esne, hogy nem működik jól. Az emberek többségének - és már megint a többség, meg a statisztika - nem ugyanazt jelenti a futás. Én akkor kapcsolok ki és utána esik jól a pihenés. Tehát a történet így keres és nem félre érthető
Szép hétvégét töltöttünk el a Hotelben a párommal, nagyon jól éreztük magunkat. Az árak elfogadhatóak. A Hotel viszonylag közel van a gyógyfürdőhöz illetve a strandhoz, a hotel wellness részlege elég kicsi. A személyzet lehetne egy kicsit kedvesebb a vendégekhez. . . . . . . . . (itt gondolok a "morci" recepciós hölgyre) Az ételek bőségesek voltak. Mindent összevetve szívből ajánlom másoknak is a szállodát :) !
Tavaly pünkösdkor jártunk ebben a családias Hotelben. Az ár és érték arány jó volt, közel a belváros részhez és a kiszolgálás és a szobák nagyon jó volt. Máskor is szívesen vissza térünk ide. A személyzet nagyon kedves és segítő kész volt. A reggeli bőséges, és friss. A vacsora elégséges és ízletes.