Akció keretében foglaltunk időpontot, és helyet. Nagyon szép helyen található a szállás. A személyzet kedves volt, a recepción segítettek a programok szervezésében, igaz a legtöbb helyre be kell jelentkezni időben, és hétközben kevesebb a lehetőség. (pl. kisvasút) Az ételek finomak voltak, a szobák kényelmesek, tiszták.
A kültéri medencében jól esett megmártózni a nagy melegben, bár kevésnek tűnt a hely, amint a külsős, és a szállás vendégei is hűsölni akartak. A "Plázs" jó ötlet, csak sajnos nagyon iszapos, így nem tudtuk azt élvezni, inkább a medencét választottuk. Egészében meg voltunk elégedve, szívesen ajánljuk másoknak is.
Nagyon szép az egész létesítmény. Minőségi anyagokkal építették. Hangulatosak a házak és csendes ,békés az egész szabadidőfarm. A felszolgálok többsége kedves, közvetlen, főleg egyikük volt kimagaslóan figyelmes. A szoba felszereltsége is megfelelő volt,LCD TV,légkondi,csak egy előszoba fogas hiányzik. Nagyon jól éreztük magunkat.
A farm csodálatos a környezet idilli, egyetlen negatívum a zöld legyek, ami sajnos a konyhát is bejárták! Javasoljuk a légy hálót az étkezési asztalra! Mindenkinek ajánlom, aki szép környezetben szeretne pihenni!
A somogyi dombságtól körbevéve a csend, a nyugalom, a pihenés ideális helye kicsiknek és nagyoknak. Gyönyörü a környezet, (parkosítás, virágok), gyönyörü a szállás, és minden igényt kielégítő az ellátás. A wellnes részleg, a sportolás számtalan változata, a horgászás, az állatfarm meglátogatása mind-mind a vendégek kényelmét, kikapcsolódását szolgálja.
A környék látnivalói(csillagvizsgáló, Szarvasfarm,Szigetvár és Kaposvár szintén az élmények sokaságát kínálja. Mi öt csodálatos napot töltöttünk el itt, és megelégedéssel távoztunk. . Gratulálunk a FARM megálmodójának, az üzemeltetőnek, és köszönet a Farm minden dolgozójának. Jó munkát és sok-sok hozzánk hasonló, elégedett vendéget kivánunk. Aki a csendre, nyugalomra, a szép táj látványára vágyik látogasson el ide. Jó szívvel ajálnjuk: Szabó Béláné és Bognár Géza. Győr.