Két éjszakát töltöttünk önöknél és mit ne mondjak tisztaság terén lenne mit fejlődni. A paflószőnyeg borzalmas piszkos és büdös a fürdőről nem is beszélve. A wellnes részleg jó de nagyon kicsi. Az étkezés viszont kiváló istenien főz a szakács.
"Három nap nyugalom" akció, keretében csodálatos napokat tölltöttünk a szállodában és mindennel megvoltunk tökéletesen elégedve. Ajánljuk mindenkinek a szállodát nyugodt szívvel. Köszönjük az ellátást két házaspár nevében tisztelettel T László.
Negatív: (905-908)Hangyák a szobákban, kissé kifeküdt matracok. A padlószőnyegek megérettek a cserére. 906. -ban üzemképtelen hűtő. Kb 16-18 C fok az éteremben. A kávé melegen tartó nem működött.
Összességében a társaság jól érezte magát, ajánlom másoknak is.
Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. A személyzet kedvessége kivételes, az ételek finomak voltak, a pincérek folyamatosan figyeltek rá, hogy a fogyóban lévő ételeket pótolják. A privát wellness lehetőség kifejezetten tetszett. A wellness részleg szép tágas, minden kifogástalanul működött.
Harkányról összességében az a benyomásom, hogy itt még tudják, hogy mi is az a vendéglátás! A fürdőben is csupa kedves, mosolygós segítőkész emberrel találkoztunk. Tökéletes pihenés volt! :)
Családi pihenés alkalmával jártunk a szállodában. A személyzet kedves és segítőkész volt. Ár -érték arány részünkről rendben. A szálloda szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk. Nagyon szépen gondozott kertje van. Jól megközelíthető helyen található. Ottlétünk alatt gyermekprogramokkal várták a kisebbeket. Egyszóval nem volt akadálya a garantált kikapcsolódásnak.
Kedves és segítőkész személyzet, ár-érték arány nagyon rendben van. Nem a legmodernebb szálloda, de a lehető legtöbbet igyekeznek kihozni abból ami van.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben: a személyzet udvarias, az ételek bőségesek és finomak, a wellness részleg nagyon szuper, ajánlom mindenkinek.
Visszagondolva az elmúlt időt, melyet a Hotel Baranyában töltöttünk, kellemes volt. Udvarias, segítőkész személyzettel találkoztunk. A tisztaság kiváló volt. Az ár lehetne alacsonyabb. Jól éreztük magunkat, köszönjük a kiszolgálást.