A meghirdetett csomag (2 éj, fp. ) kedvező ára hívta fel figyelmünket a hotelra. Megtetszett és dupláztuk a csomag időtartamát. Nem bántuk meg. Jól éreztük magunkat és ez köszönhető a kedves személyzetnek, az ellátás színvonalának, minőségének, bár a jakuzzi hőfoka 2-3 fokkal lehetett volna magasabb. A hotel elhelyezkedése remek. Remélem lesz még alkalmunk visszatérni. Köszönjük.
A negatív értékelések miatt kicsit aggódtunk (ajándékba kaptunk egy wellness hétvégét), de telefonon is készséggel megválaszolták a kérdéseinket, és szerencsére a hotelben sem igazolódott be semmi aggodalom. A szoba tágas, jól felszerelt és tiszta, az ételválaszték is remek volt (még egy diétázó+válogatós párosnak is) és a wellness is szép, tiszta, jól felszerelt.
Tudtam. Hogy retro szobába foglaltam de kis ráfordítással azt is kellemesebbé lehetne tenni. Pl: olvasó lámpa az ágyaknál. Semmilyen nem volt de még egy dugalj sem. A tv adókat ki kellene bővíteni mikor esik nincs mit nézni az 4 adó közül. a recepción szóltam mi a rossz azonnal intézkedtek javitották. Nagyon jól éreztük magunkat ezektől eltekintve a személyzet kitűnő.
Kifogástalanul jól éreztük magunkat. Az ételek kiválóak voltak, bár akik az étkezési sáv második felében érkeztek a reggelihez, már nem tudtak minden finomságot megkóstolni. A wellness részleg is szuper volt, bár szívesen élveztük volna délelőtt is. A wifi jól működött. A szoba tisztasága is kiváló. S a masszázs is fantasztikus volt. Köszönjük, hogy szenzációsan kikapcsolódhattunk.
A hotel személyzete nagyon kedves,mindenben segítőkészek . A Wellness részleg működött. A szobában és mindenhol tisztaság volt. A vacsora és a reggeli bőséges . A szombat reggelre hullott hó is beletartozott a téli pihenésbe. Autóbusszal való közlekedés sem akadályozta meg, hogy egy jó kis kirándulást tegyünk Siklósra és Máriagyűdre.
Nagyon jó helyen van, szemben a gyógyfürdővel, ugyanakkor csendes, nyugodt környezetben. Jól felszerelt, szép, kényelmes a szoba, barátságosak az árak, finom a reggeli, vacsora. A szállás tiszta, modern, jól felszerelt, és jó ár/érték arányú. A recepciós hölgy kedves és segítőkész, a reggeli bőséges.
Tv csatorna 5 db volt. nagyon kevés volt ! Ajánlom a száloda figyelmében a bővitést . mivel erre több vendég is panaszkodott A wellnes nagyon jó volt! Személyzet kedves, segitőkész! Étel bőséges és nagyon finomak! A superirol Szoba szép és tiszta volt! Összeséggében azt kaptuk ami hirdetésben is volt! Az az elégedetten távoztunk! Csak ajánlani tudjuk!
Tetszett a szálloda elhelyezkedése, közel a buszmegálló, sétáló főutca, piac. Kedves, udvarias személyzet, tisztaság, jó fűtés, wellness részleg du. 1-9-ig nyitva. Ellátás (reggeli, vacsora) kielégítő, tartalmas, lehetne néha főzelék is köretnek a krumpli, rizs mellett.
Nagyon kedves, udvarias, segítőkész személyzet. Pontosan igaz a falukra kitett "legproblémamegoldóbb" Hotel szó. Rend, tisztaság volt minden területen. Tetszett a Hotelépületek és az Étterem közti összekötő folyosó is, amely szép élő virágokkal van díszítve. Csak ajánlani tudom minden pihenni vágyók részére. Köszönettel: Kati
Ár-érték arányban jó a szálloda. Az esti főzött ételek finomak, a reggeli egyhangú. Néhány zavaró hiba volt, pl. nem raktak a szobába ruhaszárítót, külön kellett kérni, a kis hűtő hőfokszabályozója letört így a hűtő gyakorlatilag használhatatlan volt, a fűrdőszobából lelopták a kifüggönyt, így a szomszéd erkélyről be lehetett látni. A törölköző tartó le volt szakava a falból.