Visszatérő vendég vagyok a férjemmel és mi nagyon megvagyunk mindennel elégedve. A személyzet nagyon kedves,az étkezés kiváló,az elhelyezkedés is nagyon jó, külön nagy öröm hogy a hotel a gyógyfürdővel szemben van.
Pozitívumok:Fantasztikusan friss harapnivaló levegő,nagy séták a fenyvesben. Wellness részleg sokszínű,a madárcsicsergéses élmény hang-és fényfürdő külön érdekesség volt. A félpanziós ételek Kanári-szigeteki minőségűek,sőt,ott tenger gyümölcsei nem is volt. Negatívumok:Kemény matracok,adtak szivacsot,megoldódott.
Zörög a plafonon a légbefúvós rendszer,azzal sajnos nem tudtak mit kezdeni,lekapcsoltuk. Gyerekágyat kaptunk. Kis köntösök helyett is egyből adtak nagyobbat. Ezek a tapasztalatok csak a Hotel Orchidea Deluxe szobára vonatkoznak,a főépületben lévő alacsonyabb árkategóriás szobák vendégeitől sok problémáról hallottunk,de ezeket írják meg ők! (Nem működő hűtő,radiátor ,stb) A wellness pezsgőfürdő létráját megerősíthetnék,mert 3 csavar tartja,és eléggé mozog!
Csodálatos hétvégét töltöttünk itt, maximális kényelemben és változatos ellátásban volt részünk. Fergeteges programok részesei lehettünk a szüreti fesztivál keretein belül. Még visszajövünk!
2018. 08. 27-én érkeztünk. 5 nap helyett 6 napot töltöttünk el. Családias hangulatú, kényelmes, tiszta remek személyzettel. A szobánk a recepció felett volt, standard szoba, ami egyszerű de fantasztikus. Az ételek változatosak és finomak voltak. A pincérek figyelmesek, kedvesek, mosolygósak. Esténket a bárban töltöttük, ahol a zene és a hangulat elengedhetetlen.
A wellnes remek, kellemes víz hőmérséklettel, a szaunavilág is nagyon jó. Kellemes 6 napot töltöttem el a férjemmel, és biztos, hogy még visszamegyünk.
Utazási irodán keresztül jöttünk. A szálloda több épületből áll a D épületben volt a szállásunk az Orhidea hotel részben Gyönyörű nagy teraszos szobát kaptunk mindennel felszsrelve A tisztaság kifogástalan volt Volt légkondi is igy jókat pihentünk Az ágy nagyon kényelmes volt.
A szálloda több épületből áll. A régebbiek szépen felújítva, az újabbakkal együtt harmonizálva egységesre színezett homlokzatokkal. Az épületrészek folyosókkal összekötve, így a belső közlekedés megoldható. Javasolhatom mindenkinek az Orchidea új épületet. Szép, jól felszerelt szobák, remek, tiszta wellness részleg.
A konyha kiváló, az ételek finomak. A személyzet szolgálatkész, kéréseinket azonnal teljesítették. Ár/érték arányban rendkívül jó szolgáltatást nyújt. Köszönjük!
Itt köszönöm meg ezt kellemes Húsvétot a szálloda személyzetének. . . Mindenki a maximumot nyújtotta a vendégeknek. . tiszta szobák. . kedves fogadtatás. . a konyha kiváló . . igazán házias ételek. . bőséges választék a kiszolgáló személyzet nagyon kedves szolgálatkész. . Remélem még többször el tudunk menni. .
"Három nap nyugalom" akció, keretében csodálatos napokat tölltöttünk a szállodában és mindennel megvoltunk tökéletesen elégedve. Ajánljuk mindenkinek a szállodát nyugodt szívvel. Köszönjük az ellátást két házaspár nevében tisztelettel T László.
Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. A személyzet kedvessége kivételes, az ételek finomak voltak, a pincérek folyamatosan figyeltek rá, hogy a fogyóban lévő ételeket pótolják. A privát wellness lehetőség kifejezetten tetszett. A wellness részleg szép tágas, minden kifogástalanul működött.
Harkányról összességében az a benyomásom, hogy itt még tudják, hogy mi is az a vendéglátás! A fürdőben is csupa kedves, mosolygós segítőkész emberrel találkoztunk. Tökéletes pihenés volt! :)