Általánosságban véve elégedettek voltunk mindennel. Néhány hiányosság azért volt. Mivel nem volt a szobához terasz nehézkes volt a vizes ruhák, törölközők szárítása. Nem használtuk a légkondit, így a szoba napközben eléggé felmelegedett. Sajnáltuk, hogy csak délután lehetett a wellnest használni. Az ellátás ,a választék szuper volt.
Nem utolsósorban még jó időben foglaltam a szállást,így az aktuális árakhoz képest árérték arányban nekünk megfelelő volt. Ha ma kellene foglalnunk nem biztos,hogy megtennénk, sajnos minden nagyon megdrágult!
Remekül éreztük magunkat a hét folyamán.Kevés vendég volt, mindig volt hely a wellnessben.Az ételek nagyon finomak, változatosak voltak. Ritkán találkoztunk ilyen figyelmes, udvarias személyzettel. Talán az egyetlen az ágy volt, ami valamivel lehetett volna kényelmesebb,nem ennyire kemény a matrac, de ezt embere válogatja.
Nagyon kellemesen pihentünk itt, mégis néhány dolog hiányzott, pl. konditerem, ping pong, a gyerekeknek egy kis játszósarok, Május közepén a klímák még nem voltak beüzemelve, a szobában nem működött az italhűtő, a zuhanykabin ajtó nem zár össze, stb. Ezek kicsit beárnyékolták a pihenést, de egyébként minden rendben volt.
Kívülről kissé elhanyagolt az épület, alapos modernizálás ráférne. Az étterembe csak az utcáról tudtunk bejutni ez kissé zavaró. Tudom ajánlani minden korosztálynak! !
2021. március végén jártunk a hotelben férjemmel. Gyönyörű tavaszi időt fogunk ki, ami pihenésünket még kellemesebb tette. A hotel kicsit retró stílusú, de szépen karbantartott. A szobában tisztaság fogadott, és számunkra a szoba kényelme is megfelelő volt. A személyzet kedves, az ételek finomak, mindennel nagyon elégedettek voltunk.
A wellness részleg tiszta, a medencék hőfoka kellemes. A Gyógyfürdő a hotellel szemben található, így kényelmesen át sétáltunk. Ár-érték arányban tökéletes, mi biztosan vissza térünk!
Javaslom, hogy a D épületbe (Orchidea) foglaljanak szállást, mert itt van a wellness és ez a része a szállodának újabb. Érdemes superior szobát foglalni, mert ez elég tágas és újszerű. Ár- érték arányban tökéletes választás volt. A masszázs remek, az ételek ízesek, a wellness szuper (bár nem túl nagy), a szálloda szuper helyen van.
A hotel a strand és gyógyfürdő főbejáratával szemben van, az Orchidea épület örökzöldekkel díszített belső kertben áll. A személyzet (recepció, pincérek, szobaasszonyok. . . . ) segítőkészek, udvariasak. A félpanziós ellátás elegendő, az ételek ízletesek, változatosak és elegendő mennyiségben álltak rendelkezésre svédasztalos rendszerben. A szoba tágas, egyetlen negatívum a kényelmetlen ágymatrac.
Ami nem tetszett: erősen felujitasra szorul gondolok itt padloszonyeg a szobaban zuhanykabin es a Mi esetunkben a bejarati ajto csukhatosaga. Tovabba a Wellness reszleg csak délután 13 Oratol uzemel igy délelőtt nem lehetett hasznalni. Ami tetszett: a szemelyzet és az ettermi dolgozok hozzaallasa. A Boseges Es valtozatos finom etelek.
A szálláshelyre ráférne alapos felújítás. De az épület és berendezés színvonala az ár alapján teljesen megfelelő.Nagyon szép gondozott a kert.Nagyon jó a jelenleg ingyenes parkolási lehetőség. A szálláshely nagyon jó helyen van .A buszpályaudvar közelsége a tömegközlekedés választását segíti elő.
Önöknél töltöttünk 2 éjszakát és a vélemény kérdőívüket kitöltöttem, csak kimaradt egy-két észrevétel, úgymint hogy a wc-n látható sárga lerakódás elég gusztustalan, mégha tudja is az utazó, hogy az vízkő lehet. Ez a 605-ös szobájukban volt. Továbbá a mosdóban nincs a lefolyóban szürő, igy ha pl.
egy fülbevaló beleesik, az rögtön lefolyik. A fürdőszoba ajtó belső felére esetleg két akasztó lehetne felcsavarozni, hogy a fürdököntöst, főleg ha vizes, fel lehessen oda akasztani. Ezeket tekintsék építő jellegű észrevételnek. Az ágymatrac szörnyű volt, a rugókat érezni fekvéskor. Szőnyegpadló koszos, a tv csatorna választék kevés.
A meghirdetett csomag (2 éj, fp. ) kedvező ára hívta fel figyelmünket a hotelra. Megtetszett és dupláztuk a csomag időtartamát. Nem bántuk meg. Jól éreztük magunkat és ez köszönhető a kedves személyzetnek, az ellátás színvonalának, minőségének, bár a jakuzzi hőfoka 2-3 fokkal lehetett volna magasabb. A hotel elhelyezkedése remek. Remélem lesz még alkalmunk visszatérni. Köszönjük.