Számomra meglepő volt, hogy csak 16 óráig lehet igénybe venni a gyógyvizes medencefürdőt. Tudom, hogy elsősorban gyógyító tevékenység folyik ott, de a szállóvendégek igazából csak ebéd előtt tudják igénybe venni az ebédidő utáni idő rövidsége miatt. A szállás, a személyzet munkája elsőrangú volt. A tisztaság kifogástalan.
kedves ,segítőkész Személyzet, tiszta környezet, tágas szoba és erkély, lift,étterem. A kávé a pultnál kitűnő volt. az étkezési kínálat szolid, minimális változatossággal; az éjszakai vészkijárati világítás igen erős! A gyógymedencék egy része volt csupán feltöltve, és 2019 01 01-én korán bezárt.
Profi, barátságos személyzet fogadott minket! A szobánk tisztaságával nem voltam elégedett mert a bútor poros és a padló szennyezett volt. A fürdőkabin sarkaiban burjánzott a penész, ami szerintem nem megengedett! Hiányoltam a svédasztalról a süteményeket! Lehetett volna változatosabb a kínálat!
A szobákban levő vészkijárat világítás nagyon zavarja az éjszakai pihenést,sajnos nem lehet kikapcsolni! Ennek ellenére jól éreztük magunkat! Köszönjük!
Szilveszteri kikapcsolódás a Harkányi Psoriasis Centrumba. Kitűnő konyha,figyelmes,nagyon kedves személyzet. Családias hangulatú a szálloda. A szálloda vezetőjén természetesen nagyon sok múlik,de rajta aztán nem,mert kedvességbe,figyelmességbe még a személyzetet is felülmúlja . Nagyon szépen köszönjük. Lengyeltóti István. Balatonalmádiból
Mindennel elégedettek voltunk, kedvesek, figyelmesek. Az ételek ízletesek, bőséges volt. A szilvesztert remekül megszervezték, nagyon jól éreztük magunkat! A gyógymedence nyitvatartását rövidnek találtuk, az ünnepek alatt lehetett volna kicsit hosszabb (18 óráig)
Csak ajánlani tudom mindenkinek a szállodát. Tiszta, kényelmes, nagyon sok ingyenes extra szolgáltatással bír. A személyzet kedves, és segítő készek. A kaja, bőséges, és finom. Köszönöm hogy a vendégük lehettem. Tisztelettel: Horváth László
Igaz én nem vagyok nagy étkű igen keveset eszem. Mindig elmegyek karácsonykor, ami nekem egy kicsit furcsa volt (bár hangsúlyozom az első mondatom tartalmát) . Mivel én vegetáriánus vagyok nagyon szeretem a zöldségeket . Nem volt zöld köret, ezt szerintem mások is szívesen fogyasszák, ill a leves amit hiányoltam igaz szentestén volt zeller krém leves ,de ez mégsem halászlé.
Rossz a megközelíthetőség, nem ártana egy rajzolt térkép. A parkoló kicsi és nehezen "használható" . Az ágyak nagyon kényelmetlenek. Korlátozott a medencék és a szauna nyitva tartása. Az étkezések ideje is erősen korlátozott. Nagy pozitívum viszont a konyhájuk, ami fantasztikus!
Ezek ellenére alapvetően jól éreztük magunkat, amint alkalmazkodni tudtunk a körülményekhez, bár biztos nem leszünk visszatérő vendégek. Szerintem ebben az árkategóriában már sokkal kellemesebb helyeken is jártunk.
A szállodai szoba remek, Az étterem szolgáltatása egyáltalán nem tükrözi a képen látottakat. A reggeli és vacsora kritikán aluli. Pénteken vacsora hiányos, Szombaton már leves sem volt. Hiányoltam a vacsoránál az apró süteményt, gyümölcsöt. Reggeli szegényes, a kávét termoszból kaptuk, szerintem vasárnap reggel már nem is frissen.
Hát nehezen tudom szépen megfogalmazni amit erről a szállodáról gondolok. Kezdem a jóval. A hirdetés képei a valóságban csak a szobáról felelnek meg. Az étkezés egy csillagos kocsmában is színvonalasabb. Sem a reggeli sem a vacsora nem volt 4 csillagnak megfelelő. Kevés volt a választék, szombaton este konkrétan még leves sem volt.
A vacsorához kis kosárka kenyér 2 zsemle. Nem tudtam egy üdítőt meginni a vacsorához mert az sem volt. Savanyúság választék szintén siralmas. Pénteken fokhagyma krém leves? ? ? ? ? ? azt gondolom ha egy levesre telik az legyen ehetőbb! A reggeli szintén a nullával egyenlő. Kávé termoszban, vasárnap szerintem már nem is volt friss. Se egy gyümölcs, se egy apró sütemény pékáru. Borzasztó hogy a reklám képek mennyire távol vannak a valóságtól. Aztán jött a másik csalódás wellnes szolgáltatás délután 4 ig. Hétvégén! ! ! ! ! Vasárnap nyitva sincs. Képeket küldök szívesen a katasztrófa hétvégéről. Üdvözlettel: Kinga