Harkányi Psoriasis Centrum Harkány ★★★

4,1Kényelem
3,8Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Harkányi Psoriasis Centrum legnépszerűbb csomagjai

Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak (min. 3 éj)
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Őszi kikapcsolódás (min. 2 éj)
Őszi kikapcsolódás
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
49.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Két ünnep között (min. 2 éj)
Két ünnep között
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
40.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Évindító kikapcsolódás (min. 2 éj)
Évindító kikapcsolódás
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Varázslatos Advent (min. 2 éj)
Varázslatos Advent
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Karácsony (min. 2 éj)
Karácsony
Kérd ajánlatunkat!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
106.920 Ft / 2 fő / 3 éjtől kiváló félpanzióval

Harkányi Psoriasis Centrum Harkány vélemények

Kiváló 2024. október 28.a párjával járt itt
A Hotel gyönyörű helyen, fákkal körülvett parkban, Harkány legszebb részén, a Gyógyfürdő mellett található. A szoba jó, a TV kicsit kicsi volt, de pihenni jöttünk, nem TV-zni. :) A fürdőszoba nagy, óriás tükörrel. A szolgáltatások szuperek, gyógyulni maximálisan lehet. A wellness részlegről hiányoltuk a jakuzzit és az úszómedencét.
Átlagos 2024. október 20.a párjával járt itt
A szálloda melleti parkolót működtető cég intoleráns, a kis késéssel megváltott parkoló díj ellenére azonnal büntetnek. (3840ft). Az intézményhez tartozó parkolóhely a szobák számához képest kevés. A szoba kényelmes, de a levegője dohos, penetráns volt. (talán az időben elvégzett klíma tisztítás javítana rajta).
Átlagos 2024. október 19.barátokkal járt itt
Harkány közoonti helyèn található, van parkolója, van termálvizes medence, egyèb wellness szolgáltatások. De alapvetöen gyógyszálló , tele gyógykezelèsen hetekig ott lakó betegekkel. Igy egèszen màs èletmód ès szokások uralkodnak, ezert nem kellene összekeverni a wellness szálló kategóriával.
Kiváló 2024. szeptember 23.gyerekekkel járt itt
Mindennel nagyon elègedettek voltunk. Szüleim foglaltàk születèsnapomra ès minimalis összegèrt bor, sütemèny ès viràgcsokor vàrt az asztalon èrkezèsünkkor. Fantasztikus a hely ès a szemèlyzet. Kisbabàval voltunk a fèrjemmel, nyugodt, csendes ès nagyon pihentető hètvègènk volt.
Átlagos 2024. szeptember 10.a párjával járt itt
tetszett :nagyon tiszta, kedves személyzet, ellátás jó, csendes környezet , közel a Harkány fürdő kellemes időtöltésre van lehetőség, kellemes tiszta vizű medencék . Nem tetszett: zajos volt a klima nagyon kicsi a tv,kevés a csatorna ami az esti kikapcsolódást nagyon zavarta.
2024. szeptember 9.a párjával járt itt
Érkezéskor a receoció megfelelő tájékoztatást adott az elhelyezésről, valamint az igénybe vehető szolgáltatásokról. A szoba tiszta volt, viszont a kikészített tiszta törülközőkön sárga foltok - valószínűleg a mosoda hibájából - éktelenkedtek. Ugyanakkor az étkezés néhány - kommentelőtől eltérően - nem hagyott kívánni valót maga után.
2024. szeptember 3.a párjával járt itt
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a szállással. Csendes hely, pihenésünket nem zavarta meg semmi, közel van a harkányi gyógyfürdő, boltok, éttermek. A személyzet minden tagja kedves, szolgálatkész, barátságos. A büférendszerű étkezés megfelelő, az ételek finomak. Különösen tetszett a nagy meleg miatt is, hogy a vacsora mellé ásványvizet kaptunk.
Gyenge 2024. július 23.a párjával járt itt
A psoriasist csak azoknak ajánlom aki gyógyászati célból utazik. Én nyaralni akartam, mivel saját megfogalmazás (recepciós) gyógyszálló pl: a vacsorakor semmilyen alkohol nem kapható. A medencecsarnokban 2 medence üzemel7:30-tól-16 óráig a 3. 10. -től 14 óráig. A szauna kérésre indítják ,nem is próbálkoztam,a csomagban hirdetett masszázs és berner kezelés szóba sem jött.
Kiváló 2024. július 19.a párjával járt itt
A szálloda a városi fürdő szomszédságában. Rehab kórház szálloda részlege. A kezelések, szolgáltatások szakorvosi javaslattal is igénybe vehetők. Helyben nem wellnes, hanem gyógyvizes medencék találhatóak. Az étkezés svédasztalos, lehetne kicsit nagyobb a választék. Tágas, légkondis szoba. Udvarias, segítőkész személyzet.
Kiváló 2024. július 14.a párjával járt itt
Már nem először voltunk a Harkányi Psoriasis Centrumban. . . és most is mint tavaly nagyon jól éreztük magunkat. /Emiatt esett a választásunk most is Harkányra/ Azt kaptuk amire számítottunk. . . . nagyon kedves volt a személyzet, segítőkész a recepciós, finom és bőséges a reggeli. . vacsora. . . szóval elégedettek voltunk mindennel! ! ! Köszönjük! ! !
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány a térképen
7815 HarkányZsigmondy sétány 1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • masszázs • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • finnszauna • gyógymedence
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek