A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Sajnos hatalmas nagy csalódás volt nekünk ez a hotel. . . ! ! Az ember arra számít egy 4 *-os hotelnél, hogy majdnem minden tip-top, erre már a liftnél érződött, hogy itt valami nem stimmel! A lift elhanyagolt, koszos, büdös, nem mellesleg sokszor nem is működött. . , majd jött a folyosó, ahol omlik a fal, plusz a szőnyeg kifakult, koszos és a szoba.
. . . hmm! Szoba tisztasága gyatra, fürdő borzalmas, vízkő mindenhol, plusz penész a zuhanyban. . . . stb. Ez a hotel nagyon nem érdemli meg a 4*-ot, én jóindulattal is csak egy gyenge 3*-ot adnék, de 4-et semmiféleképpen sem! SENKINEK SEM AJÁNLOM!
A Hotel személyzete nagyon barátságos volt, az étterem ételválasztéka bőséges és nagyon ízletes. A termál medence használata benne lehetett volna a szobaárban, mivel elég hűvös volt a nagyobb medence vize. A háromágyas szobát kicsit praktikusabban lehetett volna elrendezni, mert így egy kicsit kórterem jellege volt. Ezektől eltekintve nagyon kellemes napokat töltöttünk a hotelben.
A fogadtatás és a szolgáltatás kitűnő volt, a személyzet nagyon készséges. Külön kiemelném a vacsorához kapott élő zenét és a finom és bőséges ellátást. Viszont sajnáltam, hogy nem volt konnektor az éjjeliszekrény/ ágy környékén (így nagyon jó szolgálatot tett az otthoni hosszabbító- elosztó). Ide még biztosan vissza fogunk térni!
Október 08-tól 3-éjszakát töltöttünk itt. A wellnesst sehol nem használjuk, ezért az nem kerül értékelésre. Szoba megfelelő és nagyon tiszta. Az erkély zavaró, mert a "korlátja" szinte egy magas "fal", ami miatt nem lehet kilátni. Ez kicsit a bezártság érzetét adja. A svéd asztalos reggeli és a vacsora, mint minőségben, mint választékban is kitűnő.
Recepció udvarias és a személyzet többi tagja is segítőkész, mert a hibás tv. távirányítót azonnal kicserélték. Az erkély építészeti "hibáját" leszámítva, minden kitűnő és sikerült jót pihennünk,ezért ezt szállodát bárkinek javasolhatjuk.
a szállodával, a személyzettel, az étteremmel meg voltunk elégedve, de a wellness rész csapnivaló. a gyógyvizes medence túl kicsi egy ekkora szállodához. Az élmény medencében hideg víz volt, így azt a kevés élmény elemet sem lehetett élvezni ami működött. Furcsa, hogy Harkányban egy "Termál" nevű szállodában külön kell fizetni a meleg vizes medencéért.
Először jártunk ebben a hotelben, miután sok jót hallottunk róla. Örömmel töltött el, hogy szállodán belül minden szolgáltatást megkaptunk és nem kellett állandóan öltözködni. Házon belül volt fürdő, gyógyfürdő különböző szaunák,reumatikus kezelések, étterem valamint bár,szórakozási lehetőségek.
A személyzet kedves segítőkész. A doktornő tanácsaival és a javasolt injekcióval, krémekkel sokat segített a reumás panaszainkon. Ezt külön is megköszönöm. Magam részéről csak ajánlani tudom ezt a szállót, és biztos vagyok benne nem utoljára jártunk itt. Tisztelettel és köszönettel: Perlaki Ibolya
a négy csillagos szálodához nem megfelelő a szállóda belsőkinézete, erkélyen lévő müanyag butorok szőnyegpadlő melyen hangyák másztak, fürdőszoba berendezései, folyósok burkolata, szaunánál a ivó kut, mely nem higénikus mert nem lehet belőle inni
Először jártunk ebben a hotelben. Recepción kedves, segítőkész a személyzet. Szép bejárat után, retro hangulatú szoba fogadott bennünket. A fürdőszobában a kádba alig tudtunk belelépni, mert olyan magas volt a széle. A WC pedig olyan alacsony volt, mint az oviban kell, hogy legyen. A WC papír tartó állandóan szétesett, használhatatlan volt.
Egyetlen egy akasztót találtunk amire a törölközőt fel lehetett akasztani, de a többi törölközőnek, köntösnek vizes fürdőruhának sehol semmilyen akasztó vagy szárítási lehetőség nem volt biztosítva. Az ágy kényelmes, a párna ágyanként egy db, az átlagosnál kisebb és nem annyira kényelmes. Kis párna nem volt. Az asztal fiókját ha kihúztuk szétesett a fiók, így inkább nem tettünk bele semmit. A tévé ezeréves, nagyon kicsi és a mi szobánkban csak 4 csatorna volt fogható. Amikor lementünk fürdeni a vendégektől tudtuk meg, hogy sok csatornát lehetne nézni a tévében. Így a recepción jelezve a problémánkat többszöri kérésünkre kicserélték a tévét egy nagyobb régire. Az étkezés bőséges és finom. Annyit változtatnék rajta, hogy a reggeli étkezés és az esti sütemények több napos ottlétnél változatosabbak legyenek, mert majdnem ugyanazok voltak minden nap. A poharak a reggelinél nagyon picik, Így teás csészéből ittuk többen a gyümölcslevet. A gyümölcsök választéka nagyon gyér volt az étteremben. A vacsoránál a zene első osztályú, meghosszabbítanám a zenész szerződését. A kapott fürdőköntös agyonmosott, szétszakadozott volt. A recepcióra rögtön levittem és másikat kértem, de sajnos nem volt különb amit adni tudtak volna helyette. Másnap, harmadnap sem tudtak a szobaasszonyok különbet adni sajnos. Egy négycsillagos szállodában de még egy alacsonyabb színvonalúban sem szabadna ilyen köntösöket adni a vendégeknek. A wellness részlegen a szaunafalu nagyon klassz. A gyógyvizes medencék kár, hogy fizetősek és lehetnének nagyobbak is. A tisztaságra figyelnek és szuper az iható gyógyvíz biztosítása a vendégeknek. A nagy medence vízhőfoka ha már nincs hőség, eléggé hűvös. Olyankor lehetne pár fokkal melegebb is. Összességében aki jól akarja magát érezni, az jól tudja magát érezni ebben a hotelben. Csendes, pihenésre alkalmas kellemes hely, csak ráférne egy alapos felújítás. A fent említett problémákat jó lenne ha mielőbb orvosolnák, mert így szerintem sokkal több vendég visszajárna.