A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Érkezéskor a szobában "kissé" fertőtlenítő szag volt, de toleráltuk, mivel ez bizonyára a tisztaság jele! ! ! A wellness részleggel, illetve szolgáltatásaival maximálisan elégedettek voltunk. A masszás remek volt! Élveztük a téli estén kinti gyógymedencét, csak időnként kissé szűkösnek bizonyult, bizonyára vonzóbb lenne, ha kissé bővítenék.
A szállodában töltött 7 nap alatt annyi élménnyel gazdagodtunk, hogy nehéz kiemelni egy-két mondatban néhány eseményt :-). A hotel gyógyvizétől az amúgy állandóan száraz bőrünk - mindenféle krémek használata nélkül - gyönyörű lett. A férjem száraz-ekcémás keze szépen rendbe jött. Tele vagyunk energiával!
Az értékes gyógyvíz miatt legszívesebben Harkányba költöznénk . . . Nagyon tetszett az 5 éves gyermekünkhöz való viszonyulás, mind a recepciós hölgyek, mind a felszolgálók részéről. A takarító személyzet észrevétlenül varázsolta újjá minden nap szobánkat és törölközőinket - ezúton is köszönjük! Az utazás előtt olvastam a hotel néhány negatív értékelését - kár volt, mert majdnem elvette a kedvem az utazástól.