A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A párommal január végén töltöttünk kellemes napokat a szállodában. Nagy pozítivum volt, hogy a viszonylagos gyér telítettség ellenére az étterem teljes kapacitással müködött, a kb. 10-12 fős létszám ellenére a félpanziós ellátás teljes volt, mind a választékot, mind a terítést tekintve.
Az étterem összes asztala szépen meg volt terítve, pedig tudhatták, hogy nincs teljes létszám és elég lenne kb. 4-5 asztal is. . . A szoba nagyon szép fekvésű, parkra néző volt, a parkolásért nem kellett fizetni. Érkezéskor kicsit hűvös volt a szoba, de hamar bemelegedett. Nagyson szép környezet, csend, nyugalom. Nem kellett a városi fürdőbe menni, mert saját termálmedencéje is van. A szauna és az uszodarész nagyon szép (látszik a felújítás),igaz az uszoda nem melegvízes. . . A termálmedence valóban nem túl nagy, de szerencsénkre mi a kevés vendég miatt jól elfértünk. A víz nagyon jó hatású, külföldi vendég szerint,aki sok magyar termálvízes helyen járt már, az országban a legjobb gyógyhatású! ! Egyetlen negatívum, hogy a kinti medencét ottjártunkkor nem töltötték fel!
2013. márciusban jártunk ott. Nagyon szép és barátságos szálloda. Kényelmes volt,mert a fürdőzést és a kezeléseket is megkaptuk egy helyen. Igaz a gyógymedence nagyon kicsi. A kezelések színvonalán lehetne javítani. A svédasztalos reggeli és vacsora minősége és választéka kiváló! ! ! Zavaró volt az éppen akkor rendezett ki-mit tud?
os vendégek éneklése és zajoskodása a termál medencében. Ugyanis pihenni kikapcsolódni szerettünk volna! ! ! Mi gyógykúra csomag kedvezménnyel mentünk. Ezt leszámítva nagyon jó volt.
Majdnem minden tökéletes de a 35 fokos melegben a légkondi hiánya lerontja az örömöt (de már holnap újra indulnék. . )A beiktatott Siklósi várnézés még vonzóbbá teszi a helyet. A fürdőt a hotel szolgáltatásai "miatt" nem is kerestük fel. Az érkezési idő szigorú betartása torlodást okozott a recepción, amit rugalmasabban kellene kezelni.
Tetszett: hogy, a személyzet mosolygós, udvarias és készséges, az érkezéskor a ügyintézés gyors és rugalmas, a szálloda tiszta, az ételek választéka nagy és ízletes. A gyógyfürdő medence kicsi, de tiszta és a víz megfelelő hőmérsékletű!
Nem tetszett: hogy, a wellness medencénél a közlekedési területek padozata nagyon csúszós, a superior szobához csak egy darab belépő kártyát adtak, a fürdőköpeny szakadt volt és erősen elhasználódott.
Érkezéskor a szobában "kissé" fertőtlenítő szag volt, de toleráltuk, mivel ez bizonyára a tisztaság jele! ! ! A wellness részleggel, illetve szolgáltatásaival maximálisan elégedettek voltunk. A masszás remek volt! Élveztük a téli estén kinti gyógymedencét, csak időnként kissé szűkösnek bizonyult, bizonyára vonzóbb lenne, ha kissé bővítenék.
A szálloda egy kicsit retró már de novemberben elkezdődött a felújitása. A személyzet kedves és a wellnes részlege kiváló.Már nagyon várom hogy a felújitás útán milyen lesz.Én biztos hogy megnézem.Imádok ide járni.
+ Minden tetszett, tudtuk mire számítsunk, mert nem elsőnek jártunk itt, és még vissza fogunk jönni.
- A társalgót messzebb kellene tenni a földszinti szobáktól, mert nem szerencsés, hogy késő este zavarja a földszinti lakókat a társasjátékozás, beszélgetés, nevetés stb. Az emberek pihenni és/vagy szórakozni jönnek ide. Az lenne jó, ha a kettő nem zavarná egymást.
A Thermál hotel valamennyi szolgáltatása és a vendégek kiszolgálásában részt vevő dolgozói kellemes és felüdülést hozó pihenést biztosítottak. A hely adottságai, nemcsak gyógyulást segítették elő, de ellazulást, a szervezet megújulását is biztosították. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is szívesen visszamennénk!
A szobánk, fürdőszoba, minden rendben volt. A reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A személyzet udvarias, kedves volt. A wellness rész is megfelelő /volt hideg víz, meleg víz, szaunák/. Egyedül a külső medence víze volt nagyon hideg. A gyógyrészleget nem vettük igénybe a rövid idő miatt.
Nagyon megvoltam elégedve mindennel. Nagyszerű reggeli, vacsora választék. Izletes, és bőséges volt az étkezés. A szobalány rendkívül figyelmes, és segítőkész volt. / pl. csak megemlítettem, hogy nekem magas a párna, azonnal kaptam lapos párnát, vagy vizes lett a köntösöm, azonnal kaptam szárazat.
/ Minden kérdésünkre kedvesen türelmesen válaszoltak, Mindig mosolyogtak, ami jó érzéssel töltött el, vidámabb lett tőle a napom. A felszolgálók is rendkívül előzékenyek, kedvesek voltak. Egy szóval, minden nagyszerű volt. Egy kicsit hiányoltam, hogy nincs kondi terem, de kibírtam. . Mindent köszönök.