A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
4 napot töltöttünk el a Thermál Hotel Harkányban! Szép környezet, kedves udvarias kiszolgálás! Finom ételek! A környék látnivalóinak, programjainak széles választékáról lehetett tájékozódni a szállodában az aktív pihenés mellett! :)A kert ápolt, gondozott a szobákban előre bekészített köntös, és tájékoztató mindenről.
Számunkra nagyon kedvesek voltak.Igaz hozzá teszem ajánlották kollégáim a kisvárost de a szálláshelyhez szabad kezet adtak. A választás jogát fenntartuk...nem csalódtunk. Ajánlom mindenkinek nem csak a szállodát,hanem Ön magában a települést is...
Első alkalommal voltunk itt,pihenni jöttünk. A szálloda jó helyen van, csend,nyugalom,saját parkoló. Érkezéskor a személyzet kedves volt,kielégítő tájékoztatást kaptunk. A szoba megfelelő,1-2 pókháló,néhány folt a szőnyegen. Az ígért panoráma helyett az étterem tetejét láthattuk. Az ágy nekem nem kényelmes.
Minden más fantasztikusan jó volt. Az étkezés mennyisége,választéka és minősége kiváló,nagyon ízletes,bőséges. Talán a reggelihez lehetne 2-3 féle kávé. A wellness részleg tiszta,személyzet udvarias,kedves. A gyógyvíz fizetős, de még mindig olcsóbb, mint a Fürdőben. A gyógyvíz nagyon jó, kellemes a medence. Elsőre kicsinek tűnt, de szinte mindig kettesben voltunk,talán a Fürdőbe mentek a többiek. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, ősszel biztosan visszatérünk.
Igazi gyógyvizes medence /tájékoztatás a gyógyviz jótékony hatásáról/. Szaunázás, welnes, finom ételválaszték, kedves személyzet. Aki ki szeretne kapcsolódni a minden napok rohanásában az itt megteheti :)
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, a tisztaság, a kiszolgálás, az ellátás tökéletes volt! A személyzet udvariassága és segítőkészsége nagyon tetszett, ha lesz rá lehetőségünk visszatérünk, ismerősöknek is szívesen ajánlom!!!
Az első wellness élményünk ehhez a szállodához kötődik sok évvel ezelőttről. Azóta sok ilyenben volt részünk az ország különböző pontjain, ezért is mondhatjuk, hogy szolgáltatásaik bármelyik hasonló kategóriással versenyképesek. Talán azon lehetne változtatni, hogy a gyógyvizes medencék igénybevétele is legyen a csomag része.
Feleségemmel jártunk ott,szülinapi meglepi volt a Wellness hétvége. Nagyon kedves a személyzet,a reggeli és vacsora bőséges kínálattal rendelkezett,finom volt! A szobák szépek,tiszták a wellness részlegük elfogadható,a szauna falú az nagyon szuper. El dugott helyen van,nehéz megtalálni. Szép a parkja,kellemes a környezete.
Párommal ketten töltöttünk itt hat napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Nekünk minden kiváló volt! A termál medencék használatáért külön kellett fizetni,de ennyi belefért! A szoba nekünk nagyon megfelelt,a fürdőszobával is minden rendben volt. A személyzet kedves segítőkész. Az ellátás kiváló!
Családunknak tettszett a szálloda. A belső medence vize nem igazán volt meleg. Viszont a szaunavilág, a szaunafalu kárpótolt. Korábban a termálmedence használatáért külön kellett fizetni, most ez is benne volt a csomagban. A svédasztalos ételek is minden esetben finomak voltak. Személyzet is minden esetben kedves volt.
3 éjszakát töltöttünk ebben a szép hotelben.Csoda szép helyen van,itt tényleg kilehetett kapcsolódni. A reggeli és a vacsora választéka bőségesés egyben nagyon finom. A problémánk csak annyi volt,hogy a fürdőszoba ajtót nem lehetett becsukni.A többi észrevételünket viszont rögtön kijavították.