A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A zenésznek Köszönet a zenés raggelekert es vacsorákert! A személyzet nagyon udvarias es kedves volt. Viszont a limonádé mint üdvözlő ital,nem méltó egy négy csillagos szállodához,legfőképp egy bortermelő vidéken . Az étkezések megfelelőek voltak,kivétel a sütemény választék,es harmadik este mar nem kívántuk ugyanazt a süteményt .
A vellnessz nagyon jo volt főleg első este a 38 fok jól esett. Hianyoltuk az utolsó estére meghirdetett zenés estbol a táncolasi lehetőséget . Összességében jól éreztük magunkat. Remélem vissza tudunk meg jönni!
Mi már régebb óta járunk ide. Ha tehetjük többször is ellátogatunk a szállodában, mert itt egy helyen megtalálunk mindent. A reggelik és vacsorák bőségesek és nagyon finomak is. A wellness részleg is nagyon jó,valamint a kinti medence és környéke is nagyon jól sikerült. A masszázsok is nagyon jók voltak amiket kipróbáltunk.
Negatívum talán annyi lenne talán hogy az szobákban az ágyak lehetnének egy kicsit keményebbek, hogy jobban tartsák a hátat, ne süppedjünk bele annyira, illetve működhetne a nagy medence melletti kis büfé is. Régebben volt ott újság, innivaló, rágcsálni való, most pedig csak ott áll üresen.
Kedves személyzet,különösen a recepción. Tisztaság mindenhol. A reggeli bőséges,rengeteg választékkal. A vacsoránál a levesek finomak,a főételek,desszertek nem ízlettek annyira. A saláták választéka is nagy. A wellness részleg kellemes,pihenésre nagyon jó a külső medence körüli terület a napozóágyakkal.
A gyógymedence vize szintén nagyon jó. Az ajándék masszázs remek volt/dícséret a masszőrnek/. Pihenésre mindenkinek ajanlom a hotelt! Nagyon jó,hogy egy helyen van minden/többféle medence:-) élmény-,úszó-,gyógy-,kinti hidegvizes/. A kinti medence melletti büfé választéka lehetne nagyobb,pl. lángos,palacsinta,hamburger,stb. Jól éreztük magunkat,biztos visszamegyünk még.
A barátommal egy nyugdíjas ki mit tud alkalmával, mint segéd szervezők, sikerült eljutnunk ebbe a szuper wellness szállodába. Maga a hotel gyönyörű, a wellness része kiváló és kielégítő. Sajnos a szobánk szőnyegén volt egy elég visszataszító folt, meg nem is volt már mai az a padlószőnyeg, azon kívül a szobával minden stimmelt.
A svédasztalos reggeli bőséges volt, és nagyon pazar. Viszont az ebéd és a vacsora, még nekem is kevés volt, nem hogy a páromnak. finom volt, csak szerintem kis adagot adtak. . . de a konferencia terem nagyon jól meg volt oldva, és nagyon elegáns volt. Ajánlani tudom minden nagy létszámú rendezvény szervezéséhez :)
Egy hétvégét töltöttünk ebben a szállodában. Mosolygós, kedves és figyelmes személyzet, kényelmes ágyak. Tisztaság. Nagyon finom, és bőséges ételek. Tetszett az élőzene az étteremben. A wellness rész kellemes, a gyógyvíz isteni, és a szauna falu minden igényt kielégítő. Nem is kellett a szálloda területét elhagyni, minden megtalálható benne.
Ottlétünkkor még az időjárás is nekünk kedvezett, a parkban lehetett napozni! ! ! Köszönjük a vendéglátást, másoknak is ajánlani tudom ezt a kellemes szállodát.
Többször jártunk már a szállodában, mindig szívesen jövünk. A szobák megfelelő méretűek, kényelmesek. (Egyedül a lifthez közeli szobáktól érdemes tartózkodni, mert a lift igencsak hangos. ) A wellness-részleg és a medencetér nem túl nagy, de jól használható, és mindig tiszta, rendes. (Máshol ritkán látott, de hasznos eszköz pl.
a centrifuga a medencetérben. ) Jó dolog, hogy a szállodában is gyógyvíz van, így nem kell külön elmenni a gyógyfürdőbe. A harkányi víz igencsak jót tesz mindenféle mozgásszervi probléma esetén. A masszázs-részleg kevésbé nyerte meg tetszésünket. Bár nagyon sokféle masszázst kínál a szálloda, mindig az a meglátásunk, hogy ekkora szállodához kevés a masszőr. Ha nem jelentkezünk be akár már érkezés előtt masszázsra (napokkal előre), akkor szinte reménytelen időpontot kapni, különösen a hosszabb masszázsokra. A szálloda egyik legmagasabb színvonalú szolgáltatása az étterem. Kiváló minőség, nagy választék, gusztusos tálalás, udvarias, kedves felszolgálás. Megtörtént, hogy gyerekeink fél-komolyan megjegyezték az egyik felszolgálónak, hogy mennyire szeretnek egy konkrét ételt, és milyen szívesen ennének azt. Másnap vacsoránál legnagyobb örömükre megtalálták a büféasztalon a vágyott kedvencet. Ez a fajta figyelmesség jellemzi az éttermi részt. Mindig szívesen megyünk vissza ebbe a szállodába, gyerekeink és mi is örömmel pihenünk itt.
Ami nagyon tetszett: A szálloda kényelme,a személyzet kedves kiszolgálása , és egy légtérben lehettünk az összenyitható szobának köszönhetően a gyerekekkel! ! Elégedetlen ,de igazából nem jó szó rá,a tv különbözősége miatt voltam, de igazából ez sem baj,mert végül is nyaralni mentünk! Köszönjük a csodás egy hetet!
A családdal Harkányban nyaraltunk. Csak jót tudok mondani róluk.Kitűnő volt a kiszolgálás finon és tartalmas volt a választék is, és előzékenyek voltak a fürdőben is.Csak ajánlani tudom.A szálloda részről nem tudok véleményt mondani mert a szállásunk máshol volt de ide jártunk ebédelni és fürdeni.
Az egyetlen szálloda Harkányban, ahol az eredeti termálvíz a szállodában is megtalálható, így nem szükséges a városi strandra ellátogatni. A wellness részleg egyetlen hibája, hogy kicsi, viszont a kinti gyógyfürdős medence jakuzzira emlékeztet, kellemes napokat lehet benne eltölteni.
Többször jártunk már a Thermál Hotelben. Mindig nagyon kedves volt a személyzet. Az ételek finomak. Bőséges a kínálat. A gyógyvíz és a kezelések nagyon jók! ! A felújítás után még szívesebben tartózkodunk náluk. Ízléses,modern. Bármikor szívesen megyünk. Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon szerettük a 4 éjszakás,kezelésekkel bővített akciójukat.