A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A személyzettel kezdeném illemtudóak, kedvesek, aranyosak .... még folytathatnám. Az ételről annyit bőséges változatos, a süti jó ötlet a vacsora után. Minden szuper volt.
Nagyon jól éreztük magunkat, mert azt kaptuk, amit elvártunk, sőt, még kicsit többet is . Mindenki nagyon kedves volt és figyelmes. A park gyönyörű és gondozott, jó volt hűsölni a fák alatt . Tökéletes pihenés volt számunkra.
Középkorú pár 2felnőtt korú gyermekkel jártunk a szállodában mind fiatalabb korosztálynak mind az idősebb korosztálynak csak ajánlani tudom. Nyugodt környezettel szuper jó ételekkel választékos büfé reggelikben és vacsorákban volt részünk ,barátságos volt a személyzet is. Nem beszèlve a környék páratlan szépségeiről.
Harkány az egyik kedvenc fürdővárosom. Az az érzésem mintha a Mediterrán vidéken lennék. A szálloda, a wellness, a környezet csodálatos, az ételek, italok mind kiválóak. Jártunk a Siklóson a várban, a gyerek nagyon élvezte a történelmi múltat ismertető környezetet, de voltunk a faluban is, ahol bejártunk pár jó kis pincét.
A Siklósi fehér bornak nincs párja! Jártunk a vörösbor magyar hazájában, Villányban, ott inkább a túristáknak szóló élmény vár, de elmentünk Villánykövesdere, majd Palkonyára, ott találtam rá igazi borcsemegékre a kis házi pincesoron. Azóta is visszajárok, ha tehetem a Rozé cuvé, és a Cabernet Frank miatt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, egy felejthetetlen élmény lehet.
2016 január harmadik hétvégéjét töltöttük itt férjemmel szülinapi meglepetésként. A hotel lakóhelyünkhöz közel található és gyógyvízzel rendelkező szálloda, ezért esett rá a választás. Először jártunk itt. A recepción barátságosan fogadtak. A standard szoba megfelelő volt, erkélyes, tiszta.
Az étteremben az ételek finomak voltak, a svédasztalos vacsora és a reggeli választék bőséges volt. A wellness részlegen legjobban az alpesi szaunafalu tetszett. A gyógyvizes medence igazi gyógyír a fájó izületeknek. Az úszómedence számomra kicsit hideg volt,de szauna után kimondottan kellemes. A wellnessben tisztaság van, a falak festése kimondottan ízléses. A hotelt elsősorban gyerek nélkül ajánlanám. Nagyon jól éreztük magunkat, a nyáron még visszatérünk.
A szállodába érve, a bejelentkezés nagyon gyorsan lezajlott, a recepciós hölgy minden segítséget megadott ahhoz, hogy megismerhessük a környéket, a szállodai lehetőségeket. A szoba kellemes, meleg volt. Egyszerű berendezés, de tiszta, kényelmes. Kicsit a köntös állapota "leharcolt", de ez nem zavaró. Finom ételek, jó programok, élő zene. Csak pozitív jelzőkkel illethetem a szállodát és a személyzetet!
A szálloda és az étterem is kiváló. A wellness részleg tökéletesen kielégítő. A zuhany hagyott némi kívánnivalót maga után, de alapvetően elégedettek voltunk mindennel. Az étteremben és a bárban kimondottan segítőkészek voltak. Udvariasság felsőfokon. A recepción mindenben a segítségünkre voltak.
Mi egy csoporttal voltunk Harkányba, de a Hotelről csak jót tudok mondani. Kellemes, tágas, kiváló a szálloda fürdője és természetesen első osztályú az ellátás, barátságos, udvarias, kedves a személyzet. Gyönyörű étteremben jobbnál jobb ételek között válogathatunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugodt kikapcsolódásra és pihenésre vágyik.
Nem először jártunk párommal a hakányi Termál Hotelben. Az év eleji kikapcsolódás idén is bejött, nem volt zsúfoltság, nagyon kellemes a tágas uszómedence, a két fajta szauna (finn, bio), a gőzkabin. A gyógyvízes benti és kinti termál medencékben kényelmesen el tudtunk lazulni, nagyon barátságos a személyzet, parkolóhely is volt (igaz hétköznap voltunk). . . Semmilyen negtívumot nem tudok írni, mert ilyet nem tapasztaltunk.
Nagyon kellemes környezetben,udvarias személyzettel,kiváló szolgáltatásban volt részünk ott jártunkkor.Mindenkinek őszintén ajánlom.Szívesen töltenék máskor is egy néhány napot az üdülőben! Remélem lesz rá alkalmam újra ellátogatni. Az Alföldi lakosnak különösen kellemes a jó levegőjű környezet.