Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom bemutatkozása
Az Abacus Business & Wellness Hotel ****superior egy új, innovatív üzleti és wellness szálloda Budapest közelében, mely a legmodernebb, intelligens konferenciatechnikával, a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással és világszínvonalú spa és wellness birodalommal rendelkezik.
A szálloda csodálatos helyen van,gyönyörű környezetben. A szoba és a welnesz tiszta. Az ételek változatosak, és nagyon finomak voltak. Egyetlen negatívum volt a szobában,hogy alig volt víznyomás a zuhanyzásnál,hajat a welnesz részen tudtam mosni. A másik furcsaság,hogy mikor kijelentkeztünk akkor nem kérdezték meg ,hogy " Mindennel meg voltunk-e elégedve?
A Wifi kimaradások (néha 1-2 perc is! ) szörnyűek, nem méltók a szálloda átlagos szinvonalához. A szálloda és a helyszin nyugalma, barátságossága viszont egyedülálló. A welness részleg szintén pazar a sok szaunával, hosszú nyitva tartásával és tisztaságával. A masszőrök tudása viszont nem homogén.
A fürdőszobák igen szépen lettek átépitve, de teraszokra egy kis felújitás már ráférne, főleg a fa elemekre. A svédasztalos étterem szintén nagyon jó, de a kinálatot kissé változatosabbá kéne tenni, főleg reggeli tekintetében.
Nagyon kedves személyzet, az ételek nagyon finomak voltak. A szoba tiszta, tágas és kényelmes. Ami nem tetszett, hogy a wellness részleg a szálloda kapacitásához képest alultervezett. Volt olyan időszak, hogy még a törölközőt sem tudtuk letenni, mert nem volt hely. A medencék, főleg a pezsgőfürdő zsúfolt volt.
Megérkezésünkkor jeleztem a recepción, hogy nem kaptunk a csomagban leírtakkal ellentétben fürdőköntöst, nos ez a távozásunkig sem változott. Azzal indokolták elmaradását, hogy telt ház van és nem bírják a szárítógépek. Összességében jól éreztük magunka, vissza fogunk térni a szállodába.
Szuper szálloda, gyönyörű helyen. Minden igényt kielégítő étel és ital kínálattal. All inclusive ellátással voltunk, ennél többet amit nyújtottak nem is tudok elképzelni étkezés terén. A szobánk is szuper volt, a tv-ben lehetne több csatorna. A wellness is tiszta, barátságos hely. Nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük szépen.
A hely jól kialakított, családias, kisebb szállás. Kedves, segítőkész személyzettel. Ár érték teljesen normális minden tekintetben. Augusztus 20. után mentünk, sajnos gyerekprogram nem volt, kint csak gyerekmedence volt, bent pedig inkább felnőttek részére kialakított wellness programok.
A takarítás lehetne kicsit szélesebb körű és felújításra vár egy-két része a szállodának. Véleményem szerint a hely akkor tud a leginkább kibontakozni ha nem kisgyerekkel utazunk.
masszőr kevés egy ilyen nagy szállodába alig lehetett időpontot kérni,még arra a masszásra ami járt a csomaghoz,a többit ki sem tudtuk próbálni,nem volt hely, akisgyerekeknek hiányoltam egy kismedencét. az étteremben nagyon közel voltak az asztalok kicsit zsúfolt volt. minden más rendben volt. tisztelettel Tóthné Nagy Andrea
Nagyon pozitív benyomást kaptunk, első alkalmunk a szállodában, az ételek választéka, mennyisége kiváló, ízletes és változatos. A Tv a szobában, már aki szeretne erre időt szánni, nem a legjobb és ha a wellness részleg még kapna több medencét tökéletes lenne.
A szálloda szép. A konyhája bőséges, svédasztalos. A wellnessben is többféle lehetőség közül lehet választani. Jók voltak a szaunaprogramok Mézes , gyümölcsös, sörös szauna szeánszok. Többféle sportlehetőség (konditerem, ping-pong, csocsó). A környéken többféle kirándulási lehetőség, és látnivaló van. Túrázóknak a Csergezán kilátót ajánlanám.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár