Az ételek hidegek és ízetlenek! A libacomb csupa kotu volt, a rántott sajton a panir vastagabb volt mint maga a sajt. A brokkolinak semmi íze. A felszolgáló figyelmetlen és feledékeny,a megrendelt sört nem hozta ki. Azt sem vették figyelembe hogy kisgyerekkel vagyunk, se egy etetőszék, sem egy kisebb méretű evőeszköz a lányom tányéra agyon dekorált, agyonfestett, hatalmas adag volt. . Sajnos nagyot csalódtunk. Senkinek nem ajánlom.
Itt mindenki menüt eszik! Mi is egy vacsoramenüre tértünk ide be kíváncsiságból, de a személyzet miatt inkább kihagytuk volna! Próbáltunk szóba elegyedni vele, de velünk szóba sem állt, viszont a mellettünk levő asztalnál ülő németekkel hajlandó volt bájcsevegni! Az ételek szerintünk az átlagosnál kicsit gyengébbek. A tisztaság az viszont kifogástalan!
Helyismeret hiányában az étteremválasztás igen egyszerű volt: útba esett a buszpályaudvar és a szálloda között. Sokan ültek az árnyékos teraszon, ami nem csoda, hiszen 990 Ft-ért kétfogásos (leves, főétel), 1190 Ft-ért háromfogásos (leves, főétel, desszert) menüt kínálnak. 3-féle levesből, 11-féle főételből és 3-féle desszertből lehet választani.
A háromfogásost választottuk, bár én nem kértem levest, de így is megérte, mert az étlapról rendelt egy fogás sokkal többe került volna. Orly "halat" kértem rizzsel és tartárral. A hal fajtája nem volt feltüntetve, alighanem pangasiusból készült, amit jószántamból nem szoktam enni, csak hasonló információhiány következtében. A rizs pont jó állagúra volt főzve sós vízben, bors, petrezselyem, csöppnyi zsiradék és egyéb luxus kiegészítők nélkül. A párom zöldborsólevest evett, sertéssültet krumplival és párolt káposztával. Ez az étel is a hajdani üzemi konyhák hangulatát idézte. Sóban-vízben főtt krumpli az alácsorgó káposztalében ázva, egy szelet hús. Puha és finom, ne gyönyörködjön a kartárs, hanem egyen. Próbáltam óvatosan körülnézni, kíváncsi voltam, hogy az étlapról rendelt ételek is ilyen snassz tálalásban kerülnek-e a vendégek elé, de sajnos körülöttem mindenki menüt evett. Desszertnek a párom baracklekváros palacsintát, én túrógombócot választottam. Könnyű és ízletes volt, két pici gombóc, egy kanálnyi tejfölbe ültetve.
Hévizi rehabilitációs kezelés sorozaton vettünk részt feleségemmel. Egyik késő délutáni sétánk alkalmával leltünk rá erre az étteremre. Bementünk és meglepődve tapasztaltuk, hogy vacsora menüt is lehet náluk kapni. Kaptam az alkalmon és rendeltem egy vacsora menüt, amely három fogásos és minden egyes fogást kii lehet választani három lehetőség közül.
Én gyümölcs levest, szezámmagos rántott halat és palacsintát rendeltem. Mindezt 1350 Forintért. Aki kicsinyli az adagokat, az gondoljon bele, hogy egy másik étteremben ezért a pénzért mit kapna. Feleségem girosz tálat rendelt, amely akkora adag volt, hogy alig tudta megenni. A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ár - érték arány nagyon jó. Ha tehetjük biztosan visszatérünk erre a kellemes helyre
3 alkalommal étkeztünk ottlétünk alatt az étteremben. Az első két alkalommal ebéd illetve vacsora menüt ettünk ami jó volt, de kevés. Megjegyezném, hogy az előző években is jártunk itt és akkor lényegesen nagyobb volt a menü adag. Aztán a búcsú vacsoránkat is itt szerettük volna elfogyasztani, de ezzel el is ment az egész esténk - sok méreggel és bosszúsággal fűszerezve!
Több mint 2 órát töltöttünk az étteremben elsősorban várakozással. Pl. a májgombócleves kerek 1 óra alatt készült el! Közben kiderült, hogy amit főételnek rendeltünk (süllő roston) nincs. . . . de az étlapon szerepelt. Kérdem én akkor miért van rajta ha nincs? Rendeltünk helyette mást, de már nem nagy örömmel. (meg is kaptuk 40 perc múlva) Még megjegyezném, hogy az étteremben 4 asztalnál volt csak vendég - így a szakács nem hivatkozhat arra, hogy túlterhelt volt. Legfeljebb elfoglalt. . . valami mással és nem a munkájával.