Ismét betértünk a Kocsi csárdába. Nem csalódtunk. A vacsora menü ajánlat ár/érték arányban kimondottan bejött és finom is volt. Igaz, ha egy hétre néznénk, akkor egyhangú, hiszen háromszor is van párolt káposzta különböző sültekhez. Egyébként étlapról étkezni drágának találom, mégis Hévíz legtelítettebb helye, valószínűleg azért mert finomak az ételek és hangulatos az egész csárda.
Segítőkész gyors pincérek finom ételek.ajánlom mindenkinek.voltunk már itt tavaly is és tudtuk mire számíthatunk és nem is csalódtunk.ha valahol sokan vannak az elég jó jel szerintem.nagy a választék is mindenki talál magának valót.nem kellett sokat várnunk se ez jó dolog mikor az ember 2 éves gyerekkel van.
Végre egy hely, ahol jól főznek! Családi nyaralás alkalmával jártunk itt. Ilyenkor sorra tesztelem az éttermeket, hol sikerül jobbat, vagy legalább olyat enni, mint amit magam is elkészítek. A Kocsi Csárdában sikerült végre egy igazán ízletes, minőségét és mennyiségét tekintve is kimagasló vacsorát elfogyasztanunk. Köszönöm az élményt!
Hévizre érkezésünkkor első utunk a csárdába vezetett. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás és nagyan finom finom ebéddel indítottuk az egyhetes nyaralásunkat. Itt is mint minden étteremre elmondható a bababarát hozzáállás, sehol sem csalódtunk a vendéglátásban. Izletes, finom húsleves, még a kis picurink is jól lakott.
Október elején többször ebédeltünk ebben az étteremben amely megitélésünk szerint egy gyors és olcsó háromfogásos menüt felszolgáló étterem, mindemelett 6-8 féle savanyuságot választhattunk külön, a menű árában. Az étterem tiszta, a felszolgálás gyors, a személyzet udvarias volt, annak ellenére, hogy az étteremben szinte minden alkalommal sok vendég volt.
A Napfény hotelben laktunk , és ez is egyike a partner étteremnek , ahol a szállodai kupon ellenében vacsorázni , vagy ebédelni lehet . Egyik alkalommal, a Tófürdőről hazamenet, kis kerülővel mentünk ide vacsorázni . Öt óra, és fél hat között értünk oda , és mondtuk a pincérnek , hogy a kapott tikettel szeretnénk enni .
Mondja Ő, hogy azzal, 17 óráig lehet , de megkérdezi , mi van még a menüből . Visszajött , és mondta , hogy kétféle menü van, ha jó lesz kihozza . Nekünk megfelelt. Így ettünk húslevest palacsinta metélttel , és spenótos halfilét , penne tésztával . Kiváló volt . Mivel nagyon meleg este volt, kinn ettünk a teraszon , finom bort (sárga muskotályt), illetve , csapolt sört ittunk . Olyan kedves volt a pincér , hogy a menühöz tartozó fagylaltot is megkaptuk .
Jártunk már a csárdában tavasszal az ittjartam. hu oldal ajánlásával, akkor is pozitív élményekkel távoztunk, így gondoltuk, hogy ismét visszatérünk. Balatonról indultunk haza a családdal, telefonon foglaltunk is asztalt, hogy biztosan legyen helyünk este. Esténként élőzenével szórakoztatják a vendégeket.
Valamilyen szúnyogriasztót esetleg beszerezhetnének,mert például a teraszon esélytelen megmaradni. Illetve ami nem szimpatikus, hogy csak egy embernél lehet fizetni, így elég sokat kell várni. Viszont az ételek bőségesek és finomak. Félpénzes kupont mindig elfogadják. Bátran ajánlom mindenkinek, vannak napi ajánlataik is, viszont arra számítani kell, hogy a drágább helyek közé tartozik.
Nyaralásunk alatt kétszer jártunk itt. Első nap menüre ültünk be, második nap pedig vacsorára. Mindkét alkalommal isteni volt az étel. A pincérek mind évek óta dolgoznak ott, összeszokott társaság. Ez látszik is a kiszolgáláson. Hatalmas a hely, szinte minden nap tele van. Ehhez képest mindenkire ugyanúgy figyelnek, gyorsan hozzák a megrendelt ételt, italt.
Esténként élőzenével szórakoztatják a vendégeket. Bőséges a választék, mi adtunk az élvezeteknek, vegyes kacsatálat választottunk libamájjal. A képet mellékelem, magáért beszél :)