Hévízen gyors ebédelési lehetőséget kerestünk és örömmel láttuk, hogy itt még működik a menüztetés. Menühöz képest levesből és főételből is kielégítő volt a választék. A felszolgálás sebessége a kis személyzethez képest elfogadható volt. Az ételek mennyisége és minősége is meghaladta a menütől várt szintet.
Nejemmel jártunk Hévízen, egy jó menű ebédet szerettünk volna enni. Az ajánlatban 5 féle leves és 15 második ételkínálat volt. Az 5 levesből kettő nem volt. Sikerült kiválasztani a két menüt.
A felszolgálást követően vegyes tapasztalataink voltak: a feleségem által kiválasztott húsleves cérnametélttel és a holstein szelet hasábburgonyával megfelelő volt minőségben és mennyiségben a menü adaghoz képest, az Én gombalevesem tetejét vastagon zsír borította. A felszolgáló felajánlotta ugyan, hogy hoz másikat, azonban ezzel a lehetőséggel már nem volt kedvem élni. Főételnek natúr gombás szeletet választottam rizzsel, pirított gombával, azonban a gomba itt is nagyon olajos volt. Az íze miatt is elhanyagolható. A sör kellemesen hűvös volt, azonban a helyhez képest kicsit borsos volt az ára.
Valójában ez a hely a kilencvenes években is így nézett ki. Mi itt jártunkkor egy sütire és egy ásványvízre tértünk csak be. A sütemény az finom volt a kiszolgálás is elfogadható mértékű, a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után.
Valahogy olyan érzésem volt mintha nem takarítanának rendesen ráadásul ehhez még hozzá jön, hogy minden nagyon régi és az épület külseje is hát mondjuk meg őszintén elég lepusztult!
Feleségem születésnapját ünnepeltük meg ezen a helyen. Mint utólag kiderült, nem bántuk meg. Bár nagyon sok értékelés olvasható az oldalon ezzel a hellyel kapcsolatban, ne tudom, az emberek mi a fenére számítanak? ! A kiszolgálás udvarias, gyors, az ételek minősége kiváló. Rendeltünk két koktélt, amely gyorsan meg is érkezett és nagyon finom volt.
Mi kacsasültet rendeltünk és nem csalódtunk. Finom ropogós, jó ízű és ahhoz képest amennyibe került, megérte. Sajnos három nap múlva utazunk haza, de ha tehetjük és erre járunk, ezt a helyet mindenképpen újra meglátogatjuk.
Először körülbelül hét-nyolc éve ebédeltünk ebben az étteremben, valószínűleg nem a jelenlegi volt az üzemeltető. Akkor nagyon meg voltunk elégedve, még emlékszem a baromfi udvarra keresztelt vegyes tálra kacsával, csirkével és pulykával.
Múlt év december végén Sárvárról hazafelé gondoltuk, hogy innen viszünk haza vacsorára valamit és választottunk brassóit az utcán lévő táblán nyolc féle felsorolt napi ajánlat közül. Már gyanús volt az illat amit az éthordót felnyitva éreztem. Akkor még csak valami vegyes kaja szag volt, de semmiképp nem hasonlított a brassóira. Az éthordót nyitva hagyva hűlt ki a mindenféle maradék negyednyi vöröshagyma darabokkal összekeverve, de délutánra olyan buggyant szaga lett, hogy a macskának sem adtam oda. Többet nem fogok visszatérni, de már az is gyanús lehetett volna, hogy délben üres volt az étterem, első ottlétünkkor pedig alig találtunk helyet.
A múlt héten jártunk a városban, mindkét este ott vacsoráztunk az étteremben, és teljesen meg voltunk elégedve. Az étel mindkét alkalommal nagyon ízletes volt, és jól is laktunk az adaggal, amit kaptunk. A pincér nagyon kedves volt, ha újra a városba megyünk, biztosan ide fogunk látogatni. A hely is szép volt, jól éreztük magunkat, kellemes emlékeink maradtak.
Kb. egy hete jártunk ebben az étteremben, de szerintem ha újból erre járunk ismét be fogunk térni. A pincér nagyon kedves és előzékeny volt, az étterem teraszán ültünk amit a kis csobogók és különleges növények még barátságosabbá tettek. Az étlap nagyon érdekes volt az ételek leírása nagyon tetszett és utána az ízekben sem csalódtunk. Csak ajánlani tudom azoknak akik egy kicsit különlegesebbre vágynak.