Valójában ez a hely a kilencvenes években is így nézett ki. Mi itt jártunkkor egy sütire és egy ásványvízre tértünk csak be. A sütemény az finom volt a kiszolgálás is elfogadható mértékű, a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után.
Valahogy olyan érzésem volt mintha nem takarítanának rendesen ráadásul ehhez még hozzá jön, hogy minden nagyon régi és az épület külseje is hát mondjuk meg őszintén elég lepusztult!
Magával az étellel nem volt gond, de az itallal lehúzták rendesen. Míg a felszolgáló pálinka ajánlására elfogadtuk a Szatmári szilvát, amiből előbb 1-1 db 4 centest kértünk majd a vacsora végén 1 db 4- és 1 db 2 centest kértünk. Sajnos nem néztem meg a számlán amin 2 db eszencia volt felszámolja 6000 Ft értékben, illetve a sima pálinkaként 1999 és 999 Ft.
Ok, ha drága az ital, de mindenképp becsapták, hiszen nem kértünk mást, tehát ugyanannak kellene a számlán is szerepelnie. Csak mellékesen 4 centért 3000 ft-ot enyhén túlzásnak érzek.
A szakács ténykedése enyhén szólva is kívánnivalót hagyott maga után , a tulajdonos meg védte ezerrel pedig ő sem ette volna meg a halfilét amit az asztalunkra tettek . Senkinek nem ajánlom a helyet , kifizették az étel árát , annak ellenére , hogy vissza vitték az ételt , mert ehetetlen volt ! ! ! ! Az étterem az utolsó helyet nem érdemli meg ! ! !
Nem túlzás azt írnom, hogy a legrosszabb étterem ahol életemben jártam! ! Kis kert helységben foglaltunk helyet( ahol kb. 12 asztal volt). Hosszas várakozás után odajött a pincér felvette a rendelést. Az üdítőből csak az én kólámat hozták ki mondván, hogy az őszi levet mindjárt hozza a kolléganő.
A csaj ahelyett, hogy kihozta volna letette a pultra és otthagyta. Menüt rendeltünk, azt hittük gyorsabb mintha az igen borsos árakkal rendelkező szépen dekorált igen "tanyasiasan" megfogalmazott étlapról rendelnénk! Nagyot tévedtünk! Hosszas félórák teltek már kezdett elfogyni a türelmünk. Az sem tett jót, hogy két asztallal mellettünk egy angol-magyar család jól szituált szőke anyucija, fennhangon, óvónéni stílusban, angol nyelvű gyermekdalokat énekelt az ott ülő csöppségeknek. Nem aratott osztatlan sikert. Nagy nehezen kihozták a menüt. A leveseket letette elénk és ott hagyott. Igen ám! Csakhogy evőeszközt nem hozott senki. . . Néztünk nagy kerek szemekkel. . . Reklamáltunk, nagy nehezen kihozták az evőeszközt is. Életemben nem kóstoltam olyan borzalmat amit ők fokhagyma levesnek hívtak. Visszavitettük de eszükbe sem jutott kicserélni másik levesre! Mivel a párom húslevese hasonló borzalom volt, nem is erőltettük. Ekkor szakadt el nálam a cérna! Kértem a számlát és távoztunk! Senkinek nem ajánlom ezt az éttermet! ! ! Szervezetlen a felszolgálás, borzalmasan főznek és mindezt pofátlanul borsos áron teszik! !
A szomszédos szállodában nyaraltunk, amely a Pappas and Mammas étterembe ad vacsorajegyet. Sajnos a színvonal nagyon gyenge. Az egy dolog, hogy fapados-műbőr terítős az asztal, de sajnos a falak kopottak, mállanak, és a kerthelyiség ponyváján is látszik, hogy évek óta nincs letisztítva, néhol penészedik.
A személyzet unottan végzi a dolgát, a vezető egy szál glottgatyában-pólóban-strandpapucsban osztja az utasításokat. De a legnagyobb gond mégiscsak az étel: itt nem ismerik a fűszereket és a sót. Minden íztelen volt. Úgyhogy másnap már csak frissensültet ettünk az csak sótlan volt, de akkor meg a gombeleves volt savanyú (előző nap is ettünk belőle akkor még jó volt). Szóval nem tudom ajánlani a helyet.
Először körülbelül hét-nyolc éve ebédeltünk ebben az étteremben, valószínűleg nem a jelenlegi volt az üzemeltető. Akkor nagyon meg voltunk elégedve, még emlékszem a baromfi udvarra keresztelt vegyes tálra kacsával, csirkével és pulykával.
Múlt év december végén Sárvárról hazafelé gondoltuk, hogy innen viszünk haza vacsorára valamit és választottunk brassóit az utcán lévő táblán nyolc féle felsorolt napi ajánlat közül. Már gyanús volt az illat amit az éthordót felnyitva éreztem. Akkor még csak valami vegyes kaja szag volt, de semmiképp nem hasonlított a brassóira. Az éthordót nyitva hagyva hűlt ki a mindenféle maradék negyednyi vöröshagyma darabokkal összekeverve, de délutánra olyan buggyant szaga lett, hogy a macskának sem adtam oda. Többet nem fogok visszatérni, de már az is gyanús lehetett volna, hogy délben üres volt az étterem, első ottlétünkkor pedig alig találtunk helyet.
November közepén voltunk egy pár (4) napot Hévizen! Az étlap Olyan választékos hogy szakács legyen a talpán aki ezt az étlapot naponta végigfözi! ! ! Vagy a tegnapi vagy azelötti ételt tálajaa ma is! ! Igy jártung a nagymama huslevesével egy össze eszkábalt improvizalt borzaszto leves a hus kemeny a zöldség lefagyasztva stb (elkeszitési idö 20 perc ennyi idö alatt nemlehet huslevest fözni)!
! ! ! ) ! ! igen ha egy nap csak 2-3 adag fogy belölle nics a szakácsnak lelke kiönteni hát eladja másnap vagy harmadnap vagy lefagyasztja! ! ! a Leirás alapjan egy csodálatos Turoscsuszára kaptunk kedvet! ! hat borzaszto! csuszateszta helyet nem megfözött félig nyers nagykocka teszta, hideg turo, fagyos tejföl szalonnakocka csak mutatoban az egesz jég hideg volt, pedig a pincernek mondtuk hogy lepiritva kérjük (Forron)! ! ! A szakács épp ott volt amikor reklamáltunk az orra elott dugtam a turoscsuszába az ujjamat de ö bizonygatta hogy az meleg! ! (Egy fiatal sötethaju szakács) A társaság eggyik tagja sertespörköltet kert ami türhetö minöségü volt! na erre a csuszát nem fizettük ki de a nagymama levesét kifizettek ami ott lett hagyva! ! ! ! ! A "hülye " külföldi turistana talán megfelel mert nemtudja milyen a jo turoscsusza! ! ! ? ? ? ?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.