Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz

$$$$
Hely jellege
étterem, vendéglő
Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz
Papa's & Mama's Étterem és Kávéház HévízPapa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz
6 fotó

3,4Kiszolgálás
3,2Hangulat
3Ár / érték
3,1Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz - Kedvezményes ajánlat reggelivel
154.710 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
Átlagos 2017. augusztus 7.a párjával járt itt
Valójában ez a hely a kilencvenes években is így nézett ki. Mi itt jártunkkor egy sütire és egy ásványvízre tértünk csak be. A sütemény az finom volt a kiszolgálás is elfogadható mértékű, a tisztaság viszont igencsak kívánni valót hagy maga után.
Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz - Belső
Gyenge 2021. augusztus 14.a párjával járt itt
Magával az étellel nem volt gond, de az itallal lehúzták rendesen. Míg a felszolgáló pálinka ajánlására elfogadtuk a Szatmári szilvát, amiből előbb 1-1 db 4 centest kértünk majd a vacsora végén 1 db 4- és 1 db 2 centest kértünk. Sajnos nem néztem meg a számlán amin 2 db eszencia volt felszámolja 6000 Ft értékben, illetve a sima pálinkaként 1999 és 999 Ft.
Papa's & Mama's Étterem és Kávéház Hévíz - Egyéb
Szörnyű 2021. augusztus 11.családjával járt itt
A szakács ténykedése enyhén szólva is kívánnivalót hagyott maga után , a tulajdonos meg védte ezerrel pedig ő sem ette volna meg a halfilét amit az asztalunkra tettek . Senkinek nem ajánlom a helyet , kifizették az étel árát , annak ellenére , hogy vissza vitték az ételt , mert ehetetlen volt ! ! ! ! Az étterem az utolsó helyet nem érdemli meg ! ! !
Szörnyű 2016. augusztus 17.a párjával járt itt
Nem túlzás azt írnom, hogy a legrosszabb étterem ahol életemben jártam! ! Kis kert helységben foglaltunk helyet( ahol kb. 12 asztal volt). Hosszas várakozás után odajött a pincér felvette a rendelést. Az üdítőből csak az én kólámat hozták ki mondván, hogy az őszi levet mindjárt hozza a kolléganő.
Szörnyű 2016. augusztus 5.a párjával járt itt
A szomszédos szállodában nyaraltunk, amely a Pappas and Mammas étterembe ad vacsorajegyet. Sajnos a színvonal nagyon gyenge. Az egy dolog, hogy fapados-műbőr terítős az asztal, de sajnos a falak kopottak, mállanak, és a kerthelyiség ponyváján is látszik, hogy évek óta nincs letisztítva, néhol penészedik.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2015. március 23.a párjával járt itt
Először körülbelül hét-nyolc éve ebédeltünk ebben az étteremben, valószínűleg nem a jelenlegi volt az üzemeltető. Akkor nagyon meg voltunk elégedve, még emlékszem a baromfi udvarra keresztelt vegyes tálra kacsával, csirkével és pulykával.
Szörnyű 2014. december 6.barátokkal járt itt
November közepén voltunk egy pár (4) napot Hévizen! Az étlap Olyan választékos hogy szakács legyen a talpán aki ezt az étlapot naponta végigfözi! ! ! Vagy a tegnapi vagy azelötti ételt tálajaa ma is! ! Igy jártung a nagymama huslevesével egy össze eszkábalt improvizalt borzaszto leves a hus kemeny a zöldség lefagyasztva stb (elkeszitési idö 20 perc ennyi idö alatt nemlehet huslevest fözni)!