Ensana Thermal Hévíz Hévíz ★★★★

3,7Ár / érték
4,1Szolgáltatás
3,6Étkezés
4,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

Az Ensana Thermal Hévíz legnépszerűbb csomagjai

Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Wellness élmények előfoglalással (1 éjtől)
Wellness élmények előfoglalással (1 éjtől)
49.131 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Wellness élmények
Wellness élmények
54.590 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Wellness Neked (min. 3 éj)
Wellness Neked
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Szilveszter - speciális előrefizetéssel
Szilveszter - speciális előrefizetéssel
257.940 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Karácsony (min. 3 éj)
Karácsony
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Karácsony - speciális előrefizetéssel (min. 3 éj)
Karácsony - speciális előrefizetéssel
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Szilveszter
Szilveszter
286.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Black Friday (1 éjtől)
Black Friday (1 éjtől)
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Október 23. - speciális előrefizetéssel
Október 23. - speciális előrefizetéssel
57.320 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Két ünnep között - speciális előrefizetéssel
Két ünnep között - speciális előrefizetéssel
110.546 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Két ünnep között
Két ünnep között
122.829 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
44.000 Ft / 2 fő / éjtől kiváló félpanzióval

Ensana Thermal Hévíz Hévíz vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 123 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelőNépszerű író - 1721 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2239 feltöltött kép
2013. november 19.kollégákkal járt itt
Télen voltunk, volt fűtés, telt ház volt, ami jó ugye, mert akkor a szinvonal is marad. A szoba nagysága, berendezése, kiválló,tiszta és rendezett szívesen lép be az ember. Kellemes reggeli és vacsora, a retrobár zseniális. A wellnesrészlegre sem lehet panasz. A személyzet végig nagyon készséges volt, a recepciótól a fürdőig, minden hol.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 121 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 165 feltöltött kép
Átlagos 2013. március 21.gyerekekkel járt itt
Átlagos, felújított, de hajdani "patinás" szálló. Nagyon kedves és segítőkész recepcióval. Az étterem klasszikus szot-os hangulatú, bőséges, de nem túl színvonalas reggelivel, ahol a teraszon sajnos nem terítettek fel sok asztalt, pedig gyönyörű idő volt. A menü-vacsoránál a főétel választható volt, az ízletes volt, de a többi étel egysíkú.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 130 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2955 feltöltött kép
Kiváló 2021. november 8.a párjával járt itt
Az őszi-tavaszi bizonytalan és elkeserítő bezártság után ez volt az egyik szálloda az elsők között, aki kinyitott és olyan lelkesen-kedvesen fogadta a vendégeit. A 60as 70es évek luxusát tükrözte a szálloda, frissen, megújulva. Kényelem, kifogástalan tisztaság, gyönyörű környezet.
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - VendéglátásEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Szórakozás/SportEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Szórakozás/SportEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Szórakozás/SportEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Szórakozás/SportEnsana Thermal Hévíz Hévíz - VendéglátásEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Külső képEnsana Thermal Hévíz Hévíz - VendéglátásEnsana Thermal Hévíz Hévíz - SzobákEnsana Thermal Hévíz Hévíz - SzobákEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Szobák
Még több kép (20 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 429 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 474 feltöltött kép
2014. szeptember 10.a párjával járt itt
Jó: szép belső tér, foglalkoznak a vendéggel, reggeli torna, zenés est. A recepció után boltok, ötcsillagos belső hall, télen kandalló működik, külön cukrászda, külön étterem. Szletés és névnapi meglepetés! rossz: a pincér németül beszél mindenkivel, még a magyar vendéggel is, a német vendég előbbre való a magyarnál, most már „itt vannak az oroszok” is.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 56 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 119 feltöltött kép
Kiváló 2021. szeptember 11.a párjával járt itt
Óriási szálloda,kinti-benti gyógy és élménymedencékkel. Sok ember is kényelmesen elfér nem zavarva a pihenést. Az ellátás a szokásos a szállodalánchoz méltó-sokféle étel ,amelyek nagyon ízletesek. A szoba szép erkélyes ,napi takarítással,jó kis személyzettel. Napi tornák,programok szinesítik a pihenést! A város központjához közel van. Szívesen visszatérünk!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 24 városban járt márFelfedező - 89 helyen első értékelőNépszerű író - 182 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1097 feltöltött kép
Kiváló 2017. augusztus 14.a párjával járt itt
Kívülről szocreál szakszervezeti üdülő, belül elegáns, minden igényt kielégítő luxusszálló. Ragyogó tiszta, elegáns faburkolat, sok-sok növény, ízléses dekoráció. Kedves fogadtatás, és a személyzet minden tagja később is készségesnek és mosolygósnak bizonyul. A szobák tágasak, az ágyak kényelmesek.
Ensana Thermal Hévíz Hévíz - Külső képEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Medence/kertEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Medence/kertEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - WellnessEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - BelsőEnsana Thermal Hévíz Hévíz - Medence/kert
Még több kép (8 db) >>
2016. szeptember 6.a párjával járt itt
Már többször jártam ebben a szállodában, legutóbb 2016. április végén töltöttünk el 3 ékszakát kettesben férjemmel ezen a számunkra kellemes környezetben. Én ezt a szállodát úgy értékelném, hogy nem egy legmodernebb, de ennek ellenére kényelmes, tiszta, a gyógy-és fürdörészleg tökéletes és professzionális ellátást nyújt.
2016. június 5.a párjával járt itt
A férjemmel a 10. házassági évfordulónkat ünnepeltük itt. Kellemes retró szálloda, rengeteg nyugdíjas külföldi vendéggel, de ez nem baj. . mi fantasztikusan éreztük magunkat. Finomak az ételek. . ezt a mérleg is mutatta + 2 kg :)A wellness részleg nagy és több helyen helyezkedik el. . 2 gyógyvizes medence is található. .
Kiváló 2016. május 4.a párjával járt itt
Férjem 2015 decemberében ünnepelte 50. szülinapját és meglepetésnek szántam az itt töltött három napot. Nem csalódtunk, szó szerint luxus üdülés volt. Fantasztikus hely, csönd, béke, nyugalom. Az épület kívülről retro, de belülről szépen felújított, hatalmas terekkel, fotelekkel, faberakásokkal, boltívekkel.
Kiváló 2015. október 27.a párjával járt itt
2014-ben jártam itt az októberi hosszú hétvége alkalmából. 5 feledhetetlen csodás napot töltöttem itt. A személyzet kedves, figyelmes, segítőkész. A szoba kifogástalan, az ágy kényelmes, a tisztaság megfelelő. Az ellátás választékos és finom, bár az AI ellátás keretén belül kicsit nagyobb italválasztékot vártam.
Ensana Thermal Hévíz Hévíz a térképen
8380 HévízKossuth u. 9
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • masszázs • pezsgőfürdő • szépségszalon • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyógymedence • bioszauna • sóbarlang
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2800 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • söröző • kávézó
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek