Megérkezvén a szállodát elég retrónak találtuk,de nincs ezzel semmi gond. A 2 ágyas+pótágyas szoba a 6-on apró,de a célnak megfelelt és tiszta volt. A wellness rész és a medencék jók. All inclusive ellátást foglaltunk (45 nappal előtte) ami így elég kedvező áron is volt,állandóan lehetett mit enni és inni. Hatalmas választék és mindig kedvesen tüsténkedő pincérek.
Egy hetet töltöttünk itt két kisgyermekünkkel július végén, telt házas időszakban. A hotel telítettsége nem volt érzékelhető, pedig kifogtuk az egyetlen hideg hetet a nyár közepén. A hotel berendezése, dizájnja retro hangulatot idéz, de mindezek ellenére a tisztaság első osztályú volt és minden komfortot kielégítő.
Lakosztályban voltunk, ami a két kisgyerekkel igazán kényelmes volt a külön légtér miatt. A személyzet nemcsak a foglaláskor, hanem utána is segítőkész volt telefonon keresztül is. Ott tartózkodásunk alatt mindenki kedves volt. Sok kisgyermek volt a hotelben. A személyzet mindenhol nagy türelemmel fogadta őket és még a hall mosdójában is gondoltak rájuk. Jó kikapcsolódást nyújtottak számukra az egész napos animációs programok (kézműves, versenyek, sport stb). Meglepő volt, hogy a játszóházban nem voltak kifejezetten játékok, így törött, szétesett játékok sem. De a gyerekek tudtak óriáslegóból házat, szivacsokból akadálypályát építeni. Volt helyük a szaladgálásra is. Az all inclusive ellátás kielégítette igényeinket (plusz két kiló). Az ételek átlagos színvonalúak voltak, kulináris élményt nem nyújtottak, de mindig találtunk kedvünkre valót (bár egy hét után már jó volt a házi koszt). Csirke, hal, sertéshús állandó kínálat volt, marhával is többször találkoztunk, és a vegetáriánusok sem maradtak éhen. A wellness részleg nagy, jó hogy a tó vize a szállodában is megtalálható. Ráadásul minden nap friss víz kerül a medencébe belőle. A szaunaszeánszok plusz élményt jelentettek. Összességében jól éreztük magunkat, semmire sem volt gondunk. Szívesen visszatérnénk jövő nyáron is. Érdemes volt korán lefoglalni a szobát a nyárra, nemcsak telt ház miatt, hanem a kedvezőbb ár végett is.
A szünet utolsó részében egy kis feltöltődésre magunkkal vittük két kisunokánkat egy 4 napos nyaralásra. Többször voltunk a szállodában, így nagyjából tudtuk mit várhatunk. . . nem csalódtunk. A környezet, a szálloda, a szobák, a wellness, az étterem, a személyzet mind igazolja a szálloda jó hírnevét.
Összenyitható külön szobát kaptunk, így a pihenés és a kényelem maximális volt. Az animátorok szinte egész nap lekötötték a gyerekek figyelmét értelmes, változatos programokkal ( nyilazás, vizijátékok)akár a vízben vagy a kertben is. Mivel kánikulában voltunk, a fagyipavilon volt a kedvenc az ottartózkodásunk alatt. Nem ismerek olyan gyereket, aki ne enne egész nap - akár csak - fagyit :D Minden tökéletes volt, az egyetlen ami szót érdemel - nem tudom, hogy lehetne segíteni rajta - a gyűjtő rendszerű lift. Volt, hogy hosszú perceket kellett várni a liftre bármelyik irányba szerettünk volna menni. A figyelmességből kapott kis sárkány pedig örök emlék marad a fiúknak :)
Minden rendelkezésre állt a pihenéshez: - a szoba kényelmes volt és nagyon tiszta (külön dicséret a szobaasszonyoknak, akik kedvesek és segítőkészek voltak, akár extra méretű köntösre, akár plusz kispárnára volt szükségünk); - az ellátás bőséges, a választék széles volt minden alkalommal; - a gyerekeknek szervezett programok jól lefoglalták 7 éves lányunkat, nyugodtan pihen; - a wellness részleg is minden igényünket kielégítette, és a júliusi csúcsszezon ellenére mindig találtunk még szabad nyugányat:); - a park gyönyörű, a medencék környéke is szépen be van ültetve, igazán kellemes a környezet. Az egyetlen, ami hiányzott, némi sportos szórakozási lehetőség: squash, minigolf, bowling még teljesebbé tehetné a programkínálatot. A szálloda egyébként elég "retro", de rendkívül jól karban van tartva, szóval nem a legmodernebb, de kényelmes és színvonalas. Igazi 4 csillagos szolgáltatást kaptunk, és úgy éreztük, megérte az árát.
Nagyon jól éreztük magunkat. A Wellness részleg, az étterem kiváló ! A személyzet nagyon kedves. Mosolygósak, segítőkészek. A szobák nagyon tiszták, kényelmesek. Mi kedvező áru csomagot vásároltunk, így főképpen jó áron jutottunk hozzá. Az eredeti árat találom kissé magasnak. Általában mindig lehet a Danubiusnál kedvező áron csomagot találni. Szivesen visszamennénk ! ! !
Családommal több alkalommal is jártunk már itt. Kisgyerekesek révén mi olyan szállodát kerestünk ahol egy kicsit mi is pihenhetünk. Az animátor, kedves, türelmes lány volt, a gyerekeket rá lehetett bízni. Az ételek kiválóak voltak és az all inclusive révén nincsenek járulékos költségek mint egy félpanziós szállodánál. Csak ajánlani tudom.
2014. augusztusban jártam itt 20 fős csapattal, kollégákkal. Nagyon jól éreztem magam, minden kitűnő volt, az all-inclusive ellátás is. Sőt nálam inkább "hízókúra" lett belőle annyi finomságot tettek a terülj-terülj asztalkámra. :) Mind a személyzet nagyon kedves, udvarias volt, mind a szolgáltatások.
Megszerveztek számunkra csapatépítéshez programokat is, nagyon kellemes volt. Először láttam igen kicsi babáknak való wellness-medencét - szerintem hasznos a kisgyermekes családoknak - bár a saját gyerekeim már megnőttek. A szauna-világ szolgáltatásai is kitűnőek voltak. A szoba kényelmes és tiszta volt. Különösen kedves volt számomra, az all-inclusive szolgáltatásba belefoglalt,szobai bárba bekészített ásványvíz.
Fantasztikus 6 napot töltöttünk a szállodában. Az ételek nagyon finomak, választékosak és bőségesek voltak. A személyzet kedves és segítőkész volt mindenben. Minden területen nagy volt a tisztaság. A wellness részleg kiváló volt minden korosztály számára. A szálloda felszereltsége tökéletes volt számunkra. Összességében csak ajánlani tudom. :)
Ensana Thermal Aqua válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük kedves szavait, és megtisztelő értékelését. Örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk eltöltött 4 éjszaka, és remélem, hogy hamarosan újra kintüntet minket látogatásával.
Szívélyes üdvözlettel: Nagy Péter E-commerce manager
2014. augusztus 8., Nagy Péter, Ensana Thermal Aqua
Nagyon pihentető hetet töltöttünk itt el, amit ezúton is szeretnék megköszönni a szálloda összes alkalmazottjának. Ajánlanám azoknak a helyet, akiknek az egészsége fontos vagy egyszerűen csak ki akarnak egy kicsit kapcsolódni a hétköznapokból egy nyugodt, minden igényt kielégítő szállodában. Testileg-lelkileg feltöltődve mehet innen el a vendég.
A személyzet igazán nagyon kedves és segítőkész, s nem hiányzott az udvarias mosoly sem az arcukról. Az all inclusive ellátás is hibátlan. Egyetlen hibát tudok felhozni a szálloda wellness részlege ellen. Azt, hogy nincs külön átöltözési lehetőség gyógyfürdőzés után. Paravánokkal is megoldhatnák ezt a helyzetet. . .
30 fokos melegben, már előzőleg a várost bejárva fáradtan, szomjasan megérkezvén olyan fogadtatásban volt részünk, melyben talán valamikor az édesanyánk fogadott otthon. Ezzel azt hiszem mindent megírtam. Köszönet a recepció csapatának, a pincéreknek, szakácsoknak, szobaasszonyoknak a felejthetetlen 4 napért.
Sajnos a törölközők, fürdőruhák szárogatását erkély hiányában nem tudtuk megoldani, de ezért csak az épület tervezőit lehet elmarasztalni. Csak azért," hogy belekössek az ételsorba", talán a reggelinél hiányoltuk (egyszer-egyszer) a szalámit. Egyébként az ételek finomak voltak, választékosak, a köreket, saláták, italok azt hiszem mindenki igényének megfelelnek. Külön gondoskodtak a kicsikről reggeltől- estig, a délutáni kávé, süti, (diétás süti), fagylalt, gyümölcs, főtt kukorica, pizza. . . már-már több volt, mint amire szükség lett volna.
Ensana Thermal Aqua válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, és észrevételeit. A kedves szavakért a hotel teljes személyzete nevében hálásak vagyunk, és reméljük, minél előbb visszatérnek hozzánk.
• Nagy testű kutya: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár