A Hotel Erzsébet Hévíz szívében, a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 47 ízlésesen berendezett szobája, melyből három nappalival bővített, kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára. Minden szoba rendelkezik klímaberendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal és minibárral.
A személyzet kedves, segítőkész, az étterem kellemes. A szobában az ágy kényelmetlen volt a matrac rugóinak elhasználódása miatt. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat.
A szálloda gyönyörű helyen található. A személyzet egy része kedves, segítőkész, de sajnos ez nem mindenkiről mondható el. Vacsora remek, ízletes ezzel szemben a reggelihez vizezett narancslét és kávénak nem nevezhető valamit szolgálnak fel. Ezek után a bárban negyen órát vártunk, hogy egy rendes kávét elfogyasszunk, de a felszolgálónak nem volt ideje a vendégekkel foglalkozni.
A recepciós hölgy válasza: "majd jön valaki. " Wellness részeg használhatatlan. Sehol még ilyen koszos jacuzzit nem láttunk. A víz zavaros, alján homok, oldalán vastak , fekete koszcsík. Amikor ezt szóvá tettük azt mondták: "majd kitakarítjuk".
A személyzet minden tagja kimagaslóan udvarias és figyelmes volt a Hotel Erzsébetben, ahol az ételek különösen ízletesek és változatosak voltak. Köszönet a szakácsoknak a finom ízvilágért. A tisztaság tekintetében is csak dicséret illeti a személyzetet. A szálláshely elhelyezkedése a város szívében található a tóhoz igen közel. A pár perces séta igen kellemes a gyönyörűen rendezett környezetben.
Hévíz kp-ban, jó helyen lévő szálloda. A személyzet kedves, előzékeny, a szoba elég tágas, viszonylag jól felszerelt, tiszta. Kellemes volt a hangulata, itt jól érezheti magát az ember. A svédasztalos reggeli kicsit szegényes választékú, picit többet vártam volna. A főételek ízletesek, három féléből lehet választani. Viszont az adagok kevesek. Összességében pozitív volt a hétvége, ajánlom.
Kevés a parkolóhely, szakadt törölköző a szobában, nincs erkély. A wellness kicsi (előre kell szólni a szauna és gőz bekapcsolásához), nincs szauna lepedő, nincs külön törölköző. A személyzet létszáma kevés (igaz, hogy akik ott vannak azok nagyon segítőkészek), nincs idejük leszedni az asztalt, várni kell az étkészletért, stb.
. . A kinti étkezde teteje beázik, a főbejárat előtti lépcsős rész balesetveszélyes. A reggeli siralmas, és a főétkezés is az, mivel a választék gyér, az étel kevés és egyszerű. Az ingyenes, egyszeri 3 órás tóbelépő és a személyzet kedvessége miatt, a szálloda mégis megüti a közepesen elégséges szintet.
Egy dolog zavart, hogy reggel 7_kor nem volt még melegvíz, csak 8 felé. Masszázs szuper volt, köszönöm! Problémám a hétvégi a Hotelnél a hangos koncert volt. Nem tájékoztatták erről a tényről hogy ha akarom, ha nem, hallgatom kell. Előre kéne jelezni. Köszönöm! Judit
Két kisgyerekkel, nagyszülőkkel voltunk 4 napot a hotelban. Minden szempontból megfelelt, ami talán hiányzik, egy játszószoba a gyerekeknek, mert amikor rossz idő volt, a folyosón voltak kénytelenek szaladgálni. a wellness része kicsi, de azért mindig bejutottunk. Mivel sokan voltunk, az étkezéseknél foglalták nekünk az asztalt. a személyzet kedves, előzékeny volt.
A hotel valóban a centrumban fekszik, mindenféle üzlet/szolgáltató található 200m-n belül és a tó is ca. ennyire van a szállótól. Hátrány viszont a parkolás szempontjából, a hotel előtt még kis időre sem lehet megállni kocsival. A szobák tiszták, kényelmesek. Az étterem és a wellness-részleg nem túl tágas. Nem tömegszálloda, a hangulat inkább családias.
7 éjszakát töltöttünk itt férjemmel. . . . alapjában minden szolgáltatás és az ellátás megfelelt a minősités szerinti elvárásoknak . Par észrevétel mégis: a reggeli minden nap kiváló volt és bőséges ellentétben a vacsorával. . . . az kevésnek bizonyult. . . . főleg egy pasi számára. . . . viszont finom volt.
Óriási hőségben voltunk ott de nem kértük el mégsem a legkondicionalo taviranyitojat. . . . a magas összeg miatt. . . pedig en Rudolf-tag vagyok. . . megis 900 ft volt éjszakánként! ! ! A szemelyzet a kiszolgálás. . . . a szalloda elhelyezkedése nagyon rendben volt.
Általában elégedettek voltunk! A szoba kényelmes és tágas volt, a tisztaságra nem eshet panasz. A hotel nagyon jó helyen van, minden szinte percek alatt elérhető, legyen az vásárlás, a hévízi tó vagy akár a korcsolya pálya! Ami nem tetszett: A személyzet kissé rideg volt, sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült harmadik fürdőköpenyt szereznünk a három személyes foglalásunkhoz.
Kettő jár és kész! Megjegyzem azonban, hogy ezen kívül minden kérésünket teljesítették! A hátsó parkoló kicsit befejezetlennek tűnik, a buszmegálló felőli része sártenger és még így is 700 Ft/nap. . . :(
Összességében nagyon kelleme hétvégét töltöttünk Hévízen! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
8380Hévíz, Erzsébet királyné útja 13-15.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • infraszauna
Internet
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 1200 Forint / éj (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 2000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár