Sokszor jártam az étteremben, valódi konyha Művészet korrekt árakon, táplálékallergiám van, mindig figyelmesen együttműködtek velem nehogy gond legyen , a személyzet diszkrét, jól képzett. A berendezés egységes, átgondolt, minden évszakban diszkréten díszített. A városközpontban van, ablakaiból a színház és a városháza látható. Remek hely!
Egy napot töltöttünk Kecskeméten és a Bagatell étteremben vacsoráztunk. Ritka az ilyen letisztult mégis igényesen berendezett vendéglátó hely ( már nagyon sok helyen megfordultam) ahol minden együtt megtalálható. Ízletes, szépen tálalt ételek, tisztaság és a személyzet figyelmessége kedvessége.
Gluténérzékeny vagyok mégis tudtam magamnak választani (pincér segítségével :) )ételt a nem "40"lapból álló étlapról mégis hihetetlen választékos és nem egyhangú. Mindenkinek csak ajánlani tudom bár hozzá tenném a minőséget meg kell fizetni. Az "élmény" viszont nem lesz felejthető :)
Többször választottuk már a Bagatell éttermet barátokkal, családdal egyaránt. Mindennel meg voltunk mindig elégedve, kedvesek, gyorsak és az ételek mindig kifogástalanok voltak. Változatos az étlap udvariasak a pincérek, az étlap nem 20 oldalas,könnyen áttekinthető. Évszakonként variálják, mindig valami újat mutatnak. Kecskeméten mindenképpen a legjobb választás.
Kecskemét egyik legszínvonalasabb étterme minden szempontból. Kitűnő a kiszolgálás,kellemes,barátságos a hangulat. Széles választék ételekből és italokból,kiváló minőséggel. A fantasztikus ízekről pedig a két kiváló, olimpiai és világbajnok mesterszakács gondoskodik. Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián.
Többször rendeltem és étkeztem náluk,mindig százszázalékosan meg voltam elégedve. Lányom ballagási menüje is kiváló és bőséges volt. Köszönöm nekik! ! ! !
Mert itt alkotnak Kecskeméti és Faragó Mesterek (utóbbi világbajnok volt zöldség-gyümölcs szobrászatban). Most inkább őket méltatnám, mint a helyet, mert nem szeretem a számomra kényelmetlen benti székeket. Nem szeretjük a hangos és néha nagy járműforgalmat a teraszon.
Nem szerettük a figyelmetlen kiszolgálást, amit a vezető felszolgálótól kaptunk (nem úgy a tanuló lányoktól, a fiatal felszolgálótól). De amit a mesterek alkotnak az zseniális, legyen az gyümölcs leves, "krumpli leves", hal, rák, édes desszert stb. A konyhának adnék egy Michelin csillagot.
Talán nem túlzó ha azt mondom, az ország egyik legjobb étterme. Nem tudom ki a séf, és nem érdekel ki a tulajdonos. A kiszolgálás viszont figyelmes és mosolygós, az ételek kiajánlása eleve étvágy gerjesztő, az üdítő valóban rostos, az ízek pedig. . . . . szóval igazán nyam nyamm! ! Aláfestés képpen pedig a gitár zene diszkrét és kultúrált.
Harmadik alkalommal jártam ebben az étteremben. Ismét hétköznap este, közepes forgalom mellett. A véleményem továbbra is nagyon vegyes. A legnagyobb gond még mindig a személyzettel van. A pincér tegnap is elbújva a V-pult másik végénél álldogált, és nagyon sok idő telet el, mire észlelte a jelenlétünket és megkaptuk az étlapot.
Újabb negyed óra volt, mire felvette a rendelést. Ezzel szemben az étel most is ízlett. A paradicsomleves igazán kitűnő, a malacfej pörkölt, a chilis garnéla és a csülök is ízletes és bőséges volt. Bár én a steakemhez fagyasztott burgonya helyett helyben készült krumplihasábot rendeltem. A limonádé finom, a mangós brülé igazán kiváló! Érdemes megkóstolni. Ár/érték arány számomra továbbra is rossz, szerintem Kecskeméten van ennél lényegesen jobb étterem picit alacsonyabb árfekvésben.