Hévíztől északra, Kehidakustányban található a Kehida Family Resort, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő közvetlen szomszédságában. A szálloda kényelmes szobákkal, saját wellnessrészleggel várja vendégeit, a környéken pedig számtalan programra nyílik lehetőség.
A mi szándékuk nevezett hétvégén a teljes pihenés és "kikapcsolás" volt. Éppen ezért a gyerekeinket a nagyszülőkre hagyva csak kettesben utaztunk. Nekünk minden megfelelt, jó volt a reggeli, csendes volt a szoba, kedves a személyzet. A billiárd szoba volt számunkra az egyetlen kifogásolható dolog! Elképzelhető, hogy a gyerekekkel is visszatérünk majd!
Nagyon kellemesen töltöttük a négy napot, Férjem 60 évét és házasságunk 35 évét ünnepeltük. Azért is mentünk hét közben mert nyugalmat akartunk amit meg is kaptunk. Mindennel megvoltam elégedve. Visszatérünk még. Most voltunk másodszor és ebben a szállóban először, de azt hiszem, hogy ide fogunk visszatérni.
Tökéletes karácsonyt töltöttünk a Kehida Family Resort -ban. A személyzet fantasztikus volt: fiatalosak, kedvesek, aranyosak, segítőkészek, mosolygósak. A szobák kényelmesek. A tisztaság tökéletes. Az ár az meg fízethető. Szolgáltatások kitűnőek és itt a masszásra gondolok elsősorban. Családosoknak nagyon jó, akár kicsik a gyerekek, akár nagyok.
A szálloda elhelyezkedése központi, a szálloda kényelmes, baba barát. A szálloda személyzete, segítőkész, kedves és felkészült. Az ételek változatosak, bőségesek. A szobák abszolút kényelmes kialakításuak, jó pihenést biztosítanak vendégeik szàmára. A wellness kielégítő, megfelelő.
2 éjszakát töltöttünk a párommal a hotelban. Nagyon jól éreztük magunkat! Kedves és segítőkész volt a személyzet. Az ételek finomak voltak. A wellness rész megfelelő volt. Bár mi a szaunát nem próbáltuk, mert nem bírjuk a párás meleget, de ez nem a szálloda hibája. Biztos az is kiváló. Örülünk, hogy megismerhettük ezt a szállodát.
A szálloda könnyen megközelíthető. Tiszta környezet, kényelmes és tágas szoba. A szobák felszereltek. A reggeli bőséges, a vacsora barátságos étteremben fogyasztható. A szálloda kisebb és nagyobb gyerekek részére is biztosít kikapcsolódást.
Szeptemberben három nap két éjszakát töltöttünk Kehida Family Resort szállodában. Alapvetően mindennel meg voltunk elégedve. A szálloda alkalmazottai kedvesek. A tisztaság megfelelő volt. A szoba tágas, kényelmes volt. A reggeli bőséges, bár lehetne nagyobb csésze és kicsit változatosabb is.
Félpanzióhoz tartozó főétkezés, nagyon jó megoldás, hogy elfogyasztható 12-töl egészen estig. Szóval lehet dönteni, hogy ebéd, vagy vacsora legyen. Az étterem ételei nagyon finomak és bőségesek voltak.
Maximális kényelem, pihenésre feltöltődésre 100 %-an alkalmas hely. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A személyzet kedves, a szálláshely kifogástalan elhelyezkedése illetve felszereltsége tekintetében is! A foglalás egyszerűen megoldható. Kuponon vásároltam a szálláslehetőséget, de semmi különbséget nem éreztem.
Remek egy hetet töltöttünk a szállodában, nagyon meg voltunk elégedve az ellátással. A reggeli kiváló volt és bőséges, a kiszolgálás udvarias. Köszönjük!! Éger Lajos
Minden nagyon rendben volt. Személyzet nagyon figyelmes, kedves volt. Medencék tisztaságára folyamatosan ügyeltek. Reggeli sok választékkal, finom ízekkel. Újra elmegyünk! :)