A Kehida Termál hotel 42 szobával áll rendelkezésre Kehidakustányban. Családi fürdője 2400 négyzetméter vízfelülettel, 13 medencével, több mint 1500 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit.
A családi wellness programok keretében masszázsokat, testkezeléseket, aromafürdőket, babaúszást, a Csemete Kuckóban gyermekprogramokat kínál a fürdőzés kiegészítéseképpen.
Minden nagyon kellemes és kiváló volt.A szoba tiszta, tágas és világos. Az étteremben dolgozók nagyon segítőkészek, figyelmesek és tisztelet tudóak, valamint a menü változatos és ízletes.
5 éjszakát töltöttünk a hotelben. most voltunk ott először,de bizonyosan nem utoljára! Lebilincselő az egész milliő,kedves a személyzet,a fürdő,a hotel,a szauna világ kiváló! Az éttermi választék minden képzeletet felül ir! Mindenkinek,ajánlom! Ja,a lényeg:hazatérvén tünt fel,NEM FÁJ semmim, pedig az izületeink nagyon jelzik már a kort,de a viz gyógyitó hatása,csodás! !
A Kehida Thermál hotelben kiválóan éreztük magunkat! Mindent kiválóra értékelnék, a gyermekeink is fergetegesen jól érezték magukat. Az ételek, italok változatosak és bőségesek voltak, mindig frissen és óriási mennyiségben. Szeretnénk még visszatérni, köszönjük a lehetőséget! ! ! ! ! Nagyon ajánlott hotel, mindenki számára! ! !
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában és a fürdőben. Az előre lefoglalt 5 éjszakára ráhúztunk plusz egyet, mert kiváló volt minden. Köszönjük. Üdv.: Anett és Ádám
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában és a strandon. Mindennel elégedettek voltunk kivéve hogy este az étteremben vacsora közben szakadt rólunk a víz,légkondi nem volt vagy csak nem kapcsolták be,nem tudom. Ha ezen változtatnának akkor minden tökéletes lenne.
Nagyon kedves udvarias volt a személyzet. Elmulasztottuk előre kérni az erkélyes szobát, ennek ellenére biztosították számunkra. Az ételek italok finomak voltak, a fürdő is nagyon kellemes. Egy probléma volt, hogy a klímaberendezés nem volt jó (már előző alkalommal sem) ezt érkezés előtti napon közölték,viszont szobaventilátort adtak helyette.
Így aztán az erkélyajtóról nagyon hiányzott a rovarháló, ami nem lehetne technikai probléma és a szellőztetéshez fontos lenne. Nem tettük szóvá az előzékeny és udvarias kiszolgálás miatt, hogy a klima hiányát azért illett volna némi árengedménnyel enyhíteni.
Családias környezet. Udvarias kiszolgálás. Vendégszeretet. Rugalmasság. Nagyon jól éreztük magunkat a személyzet teljes körű, intelligens, barátságos fogadtatásának, és az ott tartózkodás alkalmával tanúsított figyelmességének köszönhetően. Legközelebb is ezt a szálláslehetőséget választjuk, és barátainknak, családtagjainknak is bátran ajánljuk!
A fürdő miatt jöttünk, karácsonyi ajándék. Tisztaság mindenhol, a víz tiszta és meleg, mindenkinek ajánlom. Elöször kellemetlen volt a fürdőn az étteremből bejött különböző étel szagok. ezen kellene változtatni. A gyógymedencéknél már annyira nem érezhető. Kellemes csendes nyugodt hely.
A szoba kicsit egyszerű,de tiszta. Az éttermi kínálat bőséges, és nagyon finom, minden megtalálható amire az ember vágyhat ételekben. Gyerekek részére külön tálaló asztal van, ami nagyon ötletes. A wellnes részleg nagyon szép és nagyon jó,a víz tisza és kellemes hőfokú. A medence mélysége gyerek szempontból szuper. Nyugodt a környék és csendes. szívesen ajánlom gyerekes családoknak.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba tágas volt, fürdőköpeny, strandtörölköző is rendelkezésre állt. A reggeli és a vacsora bőséges volt és nagyon finom. A wellness részleg többféle benti és kinti medencével rendelkezik. A személyzet udvarias és segítőkész,a masszázs tökéletes volt.