A csempe körülveszi a teljes vízteret, így kikerülni nem lehet, csupán néhány talpalatnyi részen van csúszásgátló szőnyeg - a mosdóknál egyáltalán nincs csúszásgátló, még a pelenkázó résznél sem. Az uszodamesterek egész nap a mobiltelefonjukkal foglalatoskodnak, vagy egymást szórakoztatják, oda se figyelnek arra, ha valaki elesik - sajnos naponta sok ilyen esetet láttunk, így segítséget senki ne várjon tőlük. Az élményelemek egy részét nagyon ritkán indítják el, illetve este 7 körül már oltják le a lámpákat, hogy mielőbb kiürüljön a fürdőtér - körbe nem jön senki, hogy megnézze, van-e bent még fürdőző. Egész nap érezhetően jár a levegő a fürdőtérben (némi túlzással szelesnek is nevezhetjük), amitől a légtér igencsak lehűl, mi kifejezetten fáztunk. Párom a hideg ellenére a kültéri medencéket is kipróbálta, ahol jó néhány vendéggel találkozott, de olyan személlyel nem, aki a vendégekre figyelt volna - a hideg miatt a medencék fölött állt a gőz, így kameráról valószínűleg nem látják be a medencéket, pedig mivel gyógyvízről van szó, jó néhány idősebb vendég is igénybe veszi a fürdőt - közülük sokan valamiféle mozgásszervi problémával. A medencék közötti utakon, átjárókon, fedett rész nincs, vagy olyan hely, ahol a szél / hideg ne fújna át, mi több, a törölközőt, fürdőköpenyt sem lehet "védett" helyre felakasztani. A szaunák változatosak, bár az aroma szaunában semmiféle illat nem volt. A masszázs nagyon kellemes élmény volt; elmondásaik alapján a masszőrök többféle masszázsban jártasak, felhívják a figyelmet a lehetséges problémás területekre, illetve megoldási javaslattal is élnek; mindemellett a légkör relaxáló hatású. A gyógymedence kellemes, az élmény elem (váll masszírozós víz sugár) mintha rendszeresebb időközönként kapcsolódna be. Az étterem kifogástalan, jól főznek; a pincérek segítőkészek, figyelmesek. A szobaasszonyok hozzáállása egész idő alatt kedves, szolgálatkész volt. Kijelentkezéskor jött az igazi fekete leves, ami a magyar vendéglátás szégyene sajnos itt is: a recepciós modora kritikán aluli volt, kimondatlanul is a "fizess-és-távozz" érzést keltette bennünk. Annak ellenére, hogy kisgyerekkel voltunk és 11-kor legkésőbb el kell hagyni a szállást (bár a fürdő belépő egész napra érvényes még): a recepciós semmi áthidaló megoldást nem ajánlott fel, még térítés ellenében sem. Amire gondolok és amit meg is kérdeztem: későbbi kijelentkezési lehetőség (közölte, hogy a szoba takarítására 3-4 óra nem elegendő! ! ! ), csomagszoba használat (van a szállodában, még pedig elég nagy), fürdőlepedő, illetve fürdőköpeny megtartása, amíg ott vagyunk (jeleztem, hogy kb. 14:00-kor indulnánk el) - de ezekre kaució ellenében sem volt lehetőség. Kaptunk 2 db öltözőszekrényt az alagsorban, ahol jó hideg volt, a hajszárítóknál süvített a hideg szél - nyilván nem is használta senki. Összességében csalódás, mi többet várunk egy elvileg 4 csillagos helytől.