A Kehida Termál hotel 42 szobával áll rendelkezésre Kehidakustányban. Családi fürdője 2400 négyzetméter vízfelülettel, 13 medencével, több mint 1500 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit.
A családi wellness programok keretében masszázsokat, testkezeléseket, aromafürdőket, babaúszást, a Csemete Kuckóban gyermekprogramokat kínál a fürdőzés kiegészítéseképpen.
Őszi pihenésünk helyéül választottuk a szállodát. A félpanziós ellátás keretében olyan bőséges kínálatban volt részünk, hogy szinte választani se tudtunk a finomabbnál finomabb ételek és a jobbnál jobb italok közül, viszont az étterem csapolt sör kínálatát javasoljuk bővíteni.
A strand- és gyógyfürdő medencéi és a termál víz, valamint a terület tisztasága kiváló volt. Az úszó medence vize hűvösebbnek tűnt a feltüntetett hőmérsékletnél, ezért keveset tudtuk igénybe venni. A szauna nagyon kellemes élmény volt a választékos és finom teakínálattal együtt. Az ételek ízletesek, a választék bőséges külön gyerekkínálattal.
A Tv készülék egy kissé elavult, a magyar műsorok száma is lehetne több. Remekül éreztük magunkat, biztos, hogy még visszatérünk, mindenkinek ajánlani tudom.
Mivel idén még nem voltunk szabin, párommal mindketten nagyon vártuk a nyaralást. Már a szoba átvételekor láttuk, hogy nem a megszokott 4*-os színvonal fogad minket. A fürdőszoba sajnos egy kollégiumi fürdőszobát juttatott eszünkbe. Nem működő szappantartó, felújításra szoruló csempézés, agyonhasznált csapok.
Sok bekészített törölköző volt, ám sajnos az összes agyonmosott. Hiába tiszták voltak,ha egyszer beletörlöd a kezed, már büdösek voltak. Az étkezés átlagon aluli volt. Hiába a svédasztal,volt olyan nap, hogy nehezen tudtunk választani a levesek és főételek közül. A szeletelt sütemények minden nap ugyanazok voltak,és mivel nem voltak hűtött helyen, ezért nehézkes volt a krémtől dagadó fogókanállal levenni a tálcáról 1-et is. Minden este volt fagylalt,ami szerencsére jól jött gyerekeknek és felnőtteknek is a nagy melegben. Mivel bababarát hely, mindig volt gyerekmenü is. A pincérek munkája sem volt kifogástalan,volt hogy egyáltalán nem vagy csak nagyon lassan vitték el az asztaltól a koszos tányérokat. A reggeli átlagosnak mondható,a péksütemények frissek,mindig volt friss rántotta,virsli. A reggeli édessütemény választék nagyon gyér volt. A strand csak gyerekeseknek élmény, mivel a hotellel egybe van építve. Nincsenek olyan medencék, amelyeket csak hotelvendégek vehetnek igénybe. Szinte mindig teltház van, (főleg rossz idő esetén), egész napos zsivajjal. Hiába a kinti és benti fedett rész, minden medence tele van napközben. Pároknak a strand csak nyitás előtt vagy zárás után élvezhető. Voltunk több 4*-os szállodában is, van összehasonlítási alapunk, ez volt a legrosszabb hely mind közül. Pároknak ezért nem ajánlom, mert nem lesz nyugodt nyaralásuk.
Úgy gondolom,szívesebben mennék ide vissza,ha valami kis (extra szolgáltatást)meglepetést is kaphatnánk. Pl.üdvözlőital,20-30 perc masszázs,vagy a gyerekeknek különböző szórakoztató játékok,kézműveskedés,lufi, stb.
Nekünk nagyon kedvezett mivel van egy jelenleg 8 hónapos kisfiunk és egy 4 éves kislányunk akik velünk együtt nagyon élvezték. Nagyon tetszett köszönjük szépen.
A beltéri wellness és a strand is nagyon szuper volt. A gyerekek nagyon elvezték a különféle medenceket. Jól szórakoztak a csemete kuckóban és a kinti játszótéren is Az étel finom volt. A szállodai személyzet kedves volt. Ami negatívum hogy a fürdőszoba elég idejemúlt és leharcolt állapotú egy négy csillagos szállodához képest. Mindent összevetve jól éreztük magunkat.
A barátnőmmel jártunk itt áprilisban. 4* -ra van besorozva ez a hotel. . . . kb a 2* nem éri el. lehet amikor 15 éve amikor felépült akkor megfelelő ez a besorolás, de ez 2016-ban nagyon ideje múlt! ! a fürdő - étterem kitünő,de a szállodai szobák pocséknak minősiteném. 20cm-s tv, ősrégi bútorzat. . . A tv csatornákról nem is beszélve . Szinte csak külföldi adó. szóval picit fel kéne pofozni ezt a helyet. :)
Családdal látogattunk el. Legkisebb gyermekem még csak 1 éves sem volt. Az apartmann házakban kaptunk szállást, mely igy tökéletes választásnak tünt. Szabad tér a világo épp felfedezni készülő gyermeknek. Az ételek választéka széles skálán mozgott Személyzet segitőkészsége példa értékű.
A nyugalom szigetére érkeztünk, a kellemes ,intelligens fogadtatás után elfoglaltuk szállásunkat. Nagy ,tágas szoba , teljesen felszerelve.A személyzet észrevétlenül végzi a dolgát, nyugalmat árasztva.Az étteremben reggel és este is finom és nagy választékkal vártak bennünket a figyelmes felszolgálók.
Az étterem választéka (büfé vacsora) lehetett volna szélesebb, ahogyan a TV csatornáké is. Szilveszter idején kicsit zsúfol volt a fürdő is, a szilveszter est is. A műsor elbírt volna több előadót.