A Kehida Termál hotel 42 szobával áll rendelkezésre Kehidakustányban. Családi fürdője 2400 négyzetméter vízfelülettel, 13 medencével, több mint 1500 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit.
A családi wellness programok keretében masszázsokat, testkezeléseket, aromafürdőket, babaúszást, a Csemete Kuckóban gyermekprogramokat kínál a fürdőzés kiegészítéseképpen.
Kezdeném a bejelentkezéssel, tudták, hogy 75 éves vagyok és látható volt a járást segitő segédezközöm, valamint a jobb kézfejem hiánya. Ennek ellenére olyan szobába helyeztek amelyben egyfelöl az ágy és a fal közti távolság kb. 30 centi. A másik oldalon aszekrény és az ágy között szintén kb. 30 cm. a távolság.
Lefeküdni még letudtam de felkeni kinszenvedés volt. A Nöi személyzet kiválló, a férfik már nem annyira, különösen gépész vagy takaritó nem csak a köszönésemet nem fogadta, de félre kellett huzodnom mer olyan szélesen jött ami nagyfoku figyelmetlenségre vall. Összegezve jól éreztem magam és köszönöm a vendéglátást.
A személyzet kedves volt és segítőkész, az étkezésekkel elégedettek voltunk, finomak voltak az ételek a választék is megfelelő volt. A szoba tiszta és kényelmes volt, egyedül az ággyal volt problémánk, a matracok folyton szét csúsztak, jobban tetszett volna egyben lévő ágymatrac a franciaágyon. Tetszett a szálloda elhelyezkedése, a fürdő helyben léte.
Nagyon kellemes 3 nap/2éjszakát töltöttünk a Kehida Thermal Hotelben. + dolgok: szép környék, hotel kialakítása nagyon jól megtervezett, rengeteg medence, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, változatos programok, bőséges étel választék, kedves, segítőkész személyzet, mindenfelé csúszdák, játszórészek kialakítva.
- dolgok: ami nem tetszett, mégpedig, hogy nagyon vékonyak a falak, olyan érzése volt az embernek, mintha a szomszédok velünk egy szobában laktak volna ,valamint a diákmunkások hozzáállása, lehúzzák a fürdő színvonalát.
A szállodai szobák koszosak (pl. a zuhanyrózsából hajszálak lógtak ki), kényelmetlenek. A klíma nagyon gyenge, tele van minden darázzsal. Az ételkínálat igen gyér, viszont van deszertnek fagyi, ami plusz pont. A wellness részlege viszont nagyon szuper, családbarát. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom.
Na ez az a hely, amit igazán ajánlani tudok bárkinek, a hotel szobái, a fürdő, a kiszolgálás és a színvonal átlagon felüli. A fürdő területén található egy belső csúszda, ami kifejezetten hívogatóvá teszi ezt a fürdőt a hideg, téli napokon. Az szobák kellemesek, igazi pihenés és feltöltődés várt ránk itt. Próbáljátok ki, nem fogtok a csalódni ebben a hotelben.
Május 10-től töltöttünk egy hosszú hétvégét az Élményfalu "szarvas" apartmanjában, hatan. Csak jót tudunk mi is írni a helyről, a személyzet hozzáállásáról, a medencékről, a tisztaságról. Egy valamit hiányoltunk: az eligazító táblákat.
A faluban nem nagyon jelzik, merre található az élményfalu, és a recepció előtt is jó lenne egy tábla, melyik "állatos" ház merre van, mert a belsőket csak akkor találni meg, ha mindenhova bemegyünk. Azt hiszem visszajáró vendégek leszünk.
Csak jót tudok írni a szállodáról a fürdőről a az étteremről szóval mindenről. Nagyon sok lehetőség van a medencék közt ,itt mindenki meg találja amit szeretne. A szobák tiszták minden meg van ami kell. A konyhájuk változatos és finomak igazán jól lehet lakni. A személyzet nagyon barátságos és figyelmes.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönet a személyzetnek és további sikereket kívánok,remélem hamarosan megismételhetjük azt a pár szép napot amit el tölthettünk a szállodában.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk férjemmel, 12 éves és 4 éves kisfiainkkal Kehidán. Visszatérő vendégei vagyunk a szállodának. Az egyik meglepetés a hatalmas és gyönyörű szobánk, a másik reggeli svédasztal látványa volt. Sok hotelben vendégeskedtünk,de ilyen választékba sehol nem volt részünk. Nem a megszokott a felhozatal.
Kulináris élmény volt a vacsora is. Kedves vidám személyzet volt és a szobák tisztasága is kifogástalan, a wellnes-fürdő részleggel is nagyon elégedettek voltunk. Fantasztikusan éreztük magunkat. Amennyiben lehetőségünk lesz egy újabb hosszú hétvége eltöltésére, mindenképpen visszamegyünk. Mindenkinek tudom ajánlani. :-)
Egy hosszú hétvégét töltöttünk férjemmel és 12 éves kislányunkkal a Kehida Termálban 2010-ben. Az első meglepetés az éjszakai fürdőzés a medencébe süllyesztett bárpult körül. Életem egyik legemlékezetesebb koktélozását ejtettük meg éjfél körül. . . A második meglepetés a reggeli svédasztal látványa volt. . .
Nagyon sok fürdővárosban ,sok hotelben vendégeskedtünk,de ilyen minden elképzelést felülmúló választékba sehol nem volt részünk. . . Nem a megszokott rántotta ,virsli páros volt a felhozatal megspékelve a "bacon"szalonnával mint a reggeli fénypontja,hanem 4-5 fajta töltött hús falatkák,zöldséges tekercsek,salátaféleség számtalan,olajok,sajt bőségtálak,olajbogyók,joghurtok,extra finom -és nem "Fornetti"péksütemények! - teák széles skálája ,tojások több féle képen elkészítve és nem utolsó sorban aszalt meg liofilizált gyümölcsök sokasága. . ott ettem életemben először liofilizált epret(-azóta is a kedvencem-). Ezek után el lehet képzelni ,hogy kulináris élmény volt a vacsora is. Kedves vidám személyzettel voltunk megáldva és hát a szobák tisztasága is kifogástalannak mondható,na meg a welnes-fürdő részleggel is teljesen elégedettek voltunk. Egy szó mint száz fantasztikusan éreztük magunkat ,már-már sírva jöttünk haza 3 nap után. . Visszavágyunk azóta is . Mindenkinek nyugodt szívvel lélekkel tudom ajánlani. .
Hertelendy házban jártunk tavaly nyáron két ízben. A szálláshely tiszta, kényelmes. A külön jacuzzi és szauna korlátlan használata nagyon romantikus volt. A fűrdő szolgáltatásai kiválóak, éjszaka is rudtuk használni a kinti medencéket. A személyzet kedves, udvarias, a félpanziós ellátás bőséges, az ételek finomak voltak a választék bőséges. Tervezzük, hogy idén is ellátogatunk néhány napra.